pikasiak Opublikowano 16 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 ja nie pytam czy aparatury są, bo o to pytałem 2 strony wcześniej tylko jak zmienić aparatury na ten sam model. Support Centre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qnii Opublikowano 16 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qnii Opublikowano 17 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 Zapłaciłem wczoraj za zamówieni, z Paypal kasa zeszła a w HK dalej mam informacje o tym ze jest nie zapłacone. wg HK status powinie zmienić się w przeciągu 10 minut. pytanie co teraz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadek11 Opublikowano 17 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 Sprawdż Paypal czy odebrali kasę,był jakiś błąd ,sam miałem tak ostatnio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qnii Opublikowano 17 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 nie wiem dokładnie gdzie to mam sprawdzi ale gdy wchodzę w szczegóły tego działania mam status Zakończone i nigdzie nie ma nic na temat błędu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadek11 Opublikowano 17 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 Pieniądze nie giną, poczekaj dzień jak pieniądze nie wrócą na konto Paypal jako nieodebrane ,wtedy trzeba do nich napisać zrobić skan wpłaty i się wyjaśni sprawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xader Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Zapłaciłem wczoraj za zamówieni, z Paypal kasa zeszła a w HK dalej mam informacje o tym ze jest nie zapłacone. wg HK status powinie zmienić się w przeciągu 10 minut. pytanie co teraz? Online support - z miejsca ci poprawia status - ale nie licz na przesylke w najblizszym czasie - od 20 nowy chinski rok i przerwa w dzialaniu (Ja się łudzę że order z poniedzialku dotrze na lotnisko do czwartku ale szanse watpliwe). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek12345 Opublikowano 19 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 A jak dzisiaj wysłali to kiedy do mnie dojdzie (ogólnie czy się załapie na to że tam ten nowy rok mają, bo nie wiem kiedy się paczki spodziewać)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alibabebe Opublikowano 19 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 przeczytaj kilka stron wczesniej. chyba z lipolami masz paczke, to od 2 tygodni do 3. to ze maja nowy rok nie wplywa na paczke, ktora juz wyszla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kornelitoo Opublikowano 19 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 Cytuję wypowiedź administratora forum HK: Let the mayhem begin! It happens every year, without fail. Order backlog increases and the support ticket level goes through the roof. Heres what you need to know to avoid wondering why your parcel hasn't shipped or why support hasn't replied. Chinese New Year is the longest and most important festivity in the Chinese calendar. The 2012 Chinese New Year holiday period affects HobbyKing.com in the following manner. 18/01 ~ 31/01 : Manufacturing holidays Most factories and related services are closed, this affects re-stocking and warranty. 21/01~28/01 : Courier and customs closures Borders are either closed or so backlogged that parcels usually don’t pass from our backend warehouse to frontend warehouse during this period. Large boxed items will generally not ship during this period. 22/01~26/01 : Hong Kong Public Holiday A general public holiday for staff in Hong Kong. Admin and management staff will take holidays. A small group of Customer Service staff will operate during this period focusing primarily on live-chat. 18/01~15/02 : General Shipping delays Expect delays in order shipping as well as delayed responses to support requests. Foreign warehouses will be operating normally during this period. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alibabebe Opublikowano 19 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 jak paczka wyjdzie z HK to kogo interesuje ich swieto? moja paczka szla w wigilie i nowy rok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek12345 Opublikowano 19 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 alibabebe Dzięki. Kornelitoo Ja tam raczej bardziej w języku polskim wolę rozmawiać, bo tu też mieszkam. Po prostu nie umiem angielskiego na tyle dobrze by to zrozumieć :roll: Swoją drogą mógł byś trochę potłumaczyć 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł09 Opublikowano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 Witam, dziś śledząc moją przesyłkę pojawiło się coś takiego na dole http://imageshack.us/photo/my-images/814/81306331.jpg/ (tekst podświetlony na żółto). Może mi ktoś powiedzieć o co chodzi, bo nie bardzo rozumiem. Z góry dzięki :wink: Pozdrawiam Paweł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkrawcz1 Opublikowano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 Chyba jasno napisane... Od tej pory śledź przez Pocztę Polską. W Polsce będzie w przyszłym tygodniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek12345 Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 Paweł09 Mógł byś mi powiedzieć jak włączyłeś to śledzenie paczki na HK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linean Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 sledzenia paczki sie nie wlacza masz podany numer ktory musisz wprowadzic na stronie poczty w hong kongu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkrawcz1 Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 sledzenia paczki sie nie wlacza masz podany numer ktory musisz wprowadzic na stronie poczty w hong konguA Ty oczywiście wiesz, co piszesz?...Paczka idzie przez SwissPost, a Ty mu każesz śledzić przez HKP??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linean Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 sorki nie wiem dlaczego uznalem ze swisspost to poczta hong kongu :roll: a więc jest tak jak pisze pan wyżej ^^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qnii Opublikowano 24 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 jedne z element mojego zamówienia nie ma w magazynu i moja przesyłka czek. a w niej jest wolne miejsce które chciałbym zapełnić. czy da się coś dodać coś do zamówienia, której jest w toku? jeżeli tak, to jak ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kornelitoo Opublikowano 24 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 Pogadaj na czacie online i bez problemu Ci zmodyfikują zamówienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.