instruktor Opublikowano 19 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 Znalazłem na Aledrogo coś takiego http://allegro.pl/item808863807_dlugopis_z_kamera_4gb_640x480_hit.html Ponieważ pierwsze próby filmowania z modelu podjąłem na pożyczonej Fco2 i spodobało mi się postanowiłem nabyc kamerę . Czy ktoś z kolegów miał do czynienia z powyzszym "ustrojstwem " i jak sie to ma do Fco2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 19 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 FCO2 jest znacznie lepsze tj, ma o wiele więcj funkcji tj, nagrywania i fotek, a ten PEN może tylko nagrywać ciągle video. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 19 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 Znalazłem na Aledrogo coś takiego http://allegro.pl/item808863807_dlugopis_z_kamera_4gb_640x480_hit.html Ponieważ pierwsze próby filmowania z modelu podjąłem na pożyczonej Fco2 i spodobało mi się postanowiłem nabyc kamerę . Czy ktoś z kolegów miał do czynienia z powyzszym "ustrojstwem " i jak sie to ma do Fco2 Generalnie się da, ale to ma tylko 15fps. Niby film nakręcisz, ale zaraz będziesz chiał kupić coś lepszego. Wyszła ostatnio FCO3, to można dostać taniej FCO2. :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 Witam , miałem w ręku tego dlugopisa szczerze nagrywa filmiki "nagrywa" bo później wrzucony filmik z owego długopisa na komputer ukazał się tragiczny obraz... Za taką cene hmm , lepiej tego FCO2 kupic ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krankor Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 Też miałem do czynienia z tym "wynalazkiem" Jakość tragiczna w porównaniu z FCO2 i GUMCAMem. To tylko gadźet porównywalny z takim mikroaparacikiem cyfrowym-breloczkiem kiedys sprzedawanym w mango. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 . To tylko gadźet porównywalny z takim mikroaparacikiem cyfrowym-breloczkiem kiedys sprzedawanym w mango. Szczerze mówiąc ten bryloczek z mango ,byl o wiele lepszy od tego dlugopisiku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robloz Opublikowano 21 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 Mam tą kamerkę, a tu filmik nią nakręcony z pokładu modelu jaki jest w avatarze : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 21 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 jakosc nie najgorsza jak widze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebarc Opublikowano 21 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 A nie lepiej, zamiast takiego FCO który nagrywa rozdzielczością zaledwie 640x480 kupić coś takiego http://allegro.pl/item825424348_kamera_toshiba_p10_hd_1080i_hdmi_aparat.html , tak się składa ze mam taką w domu, tylko wersję s10, filmy kręci znakomicie w Full HD, posiada stabilizację, cena mysle ze bardzo atrakcyjna, rózni się tylko wagą (100g cięzsza od FCO) cena 340zł!!! Przykladowe filmiki : http://www.youtube.com/watch?v=vR_ZkfyZG78 , http://www.youtube.com/watch?v=bwTE89uM4EI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel95 Opublikowano 22 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2009 sebarc, trochę ciężka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebarc Opublikowano 22 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2009 ciężka, hmm... zależy do czego, napewno nie jest za ciężka do 2 metrowego szybowca:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 22 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2009 ciężka, hmm... zależy do czego, napewno nie jest za ciężka do 2 metrowego szybowca:)Na pewno nie - tylko nie ma jak jej zamocować i będzie stawiała duże opory co skutecznie może uniemożliwić lot :? instruktor, może GUM CAM będzie dla Ciebie odpowiedni ? Cena niewysoka ~80zł i jakość jak FCO :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebarc Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 meteor: jest do czego ją zamocować, w pudełku znajduje się taki mały ciekawy statyw, który można łatwo przyczepić do kadłuba lub skrzydła, i kamera nie stawia żadnych oporów, dlatego że jest mega cieńka no ale najlepiej kupić szajsowaty FCO sprowadzany za kilkadziesiąt zlotych, na którym firma zarabia tylko, że ma ładnie rozwiązany sposób mocowania... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baxter12 Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 no ale najlepiej kupić szajsowaty FCO sprowadzany za kilkadziesiąt zlotych, na którym firma zarabia tylko, że ma ładnie rozwiązany sposób mocowania... No w końcu ktoś to napisał, bo myślałem że tylko ja postrzegam FCO jako robienie modelarzy w h.... . Baxter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubu2 Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 Swięte słowa, święte, Panie dzieju. Gorszej już chyba nie ma. pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 24 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 no to teraz mam"zagwozdkę" :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baxter12 Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 A nie możesz sobie kupic normalnego aparatu foto, z funkcja kręcenia filmów (a kazdy taka ma)? jakiś lekki? Ja miałem Samsunga S550, megawypasione filmy robił. I nie było tego kretyńskiego efektu pod słonce. Baxter P.S. Masz tutaj http://www.allegro.pl/item829011113_samsung_digimax_s500.html 230g waży z bateriami. Skończysz z efektami "czarnego słońca" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubu2 Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 Polecam Canona SD400. Jest jeszcze mniejszy, lżejszy, metalowy i robi jeszcze lepsze filmy. Naprawdę polecam. Na Allegro można trafić b. tanio. Też mam stamtąd. pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Hanuszkiewicz Opublikowano 25 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 Niestety ten Canon robi filmy 640x480 w tempie 15 kl/s nie to co Samsungi... :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubu2 Opublikowano 25 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 Krzysiek Hanuszkiewicz, Skąd to wiesz? Przeczytaj http://www.dpreview.com/news/0502/05021701canon_sd400.asp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.