Skocz do zawartości

KLUB RC ZŁOTÓW-nasze latanie w Złotowie i okolicy.

GOGO

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Poniżej zamieszczam mapkę z dojazdem. Mam nadzieje, że pomoże. Trzeba się kierować na Człuchów i za salonem Skody skręcić w lewo na Wiśniewkę. Za około 300 metrów jak skończy się las po lewej stronie jest polna droga.

Obrazek

tu masz mapkę

Opublikowano

cyrax daj jakies namiary na wasze lotnisko w Złotowie -jak dojechać z naszej strony

z Wągrowca na Margonin -> Szamocin -> Białośliwie -> Krajenka -> Złotów

w samym Złotowie cały czas główną drogą nr. 188 pod koniec ulicy Chojnickiej skręcamy w lewo na Stawnicę i za lasem kolejny raz już w polną i jesteś na miejscu

mapa: z zaznaczonym punktem

http://rcspot.pl/?subPage=miejsce&id=11&obrazy=1&stats=1

a tu zobrazowane to czego nie widać jeszcze na mapach :devil:

Dołączona grafika

Opublikowano

POSTARAMY SIĘ WSTAWIĆ BO OSTATNIO KRUCHO Z WOLNYM CZASEM MAMY

Nie musisz tak krzyczeć

nie krzyczę tylko z telefonu pisałem bo nie miałem jeszcze kompa podłączone ale już mam :) raczej będziemy :jupi: :rotfl:

Opublikowano

my dziś byliśmy polatać troszkę na lotnisku z młodym :rotfl: i napiszcie na PW kiedy będziecie czy w sobotę czy w niedziele co tam uzgodniliście bo ja musiałem szybciej zmykać :(

Dołączona grafika

jak widać silnik schowałem ale jeszcze muszę go poprzerabiać trochę :crazy: lotki do samego końca przedłużyłem i serwa na środek lotek przesunąłem i musiałem wzmocnić lotki płaskownikiem węglowym :crazy: troszkę lepiej skręca :D a później poproszę was o oblot by lepiej latał jak go skończę :P

Opublikowano

Byłem dzisiaj. Kosiłem trawę i załapałem się na oblot. Sławek oblatał swój nowy nabytek. Jak 54 albo 55 :? - spalina 1.8m. Pierwszy start trochę nerwowy, za duże wychylenia ale potem już było coraz lepiej. Lata rewelacyjnie :shock: . Zdjęcia wstawi Sławek.

Opublikowano

Obiecane fotki z oblotu Yaka 55 rozpietość 180cm silnik DLE 30ccm śmigło 18x8 ...

adrenalinka była :faja:

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

start

Dołączona grafika

lądowanie

Dołączona grafika

Pit stop-tankowanie

Dołączona grafika

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.