Marcin K. Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 cyrax_ojz, to ty byłeś tym busem w pile? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrax_ojz Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 cyrax_ojz, to ty byłeś tym busem w pile? chyba musze zmienić avatar na zdjęcie samochodu bo jest bardziej rozpoznawalny :devil: :devil: :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Aktualizacja twarzy wystarczy nie poznałem cie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Przecież cały czas ma tą samą twarz -podobny zupełnie do nikogo - do siebie samego jedynie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo_433 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 cyrax daj jakies namiary na wasze lotnisko w Złotowie -jak dojechać z naszej strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOGO Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Poniżej zamieszczam mapkę z dojazdem. Mam nadzieje, że pomoże. Trzeba się kierować na Człuchów i za salonem Skody skręcić w lewo na Wiśniewkę. Za około 300 metrów jak skończy się las po lewej stronie jest polna droga. Obrazek tu masz mapkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy245 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 ale salonu Skody już nie ma tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOGO Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Tak ale droga została :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy245 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 nie denerwuj się tak napisałem by czasem nie jechali prosto w poszukiwaniu tego salonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrax_ojz Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 cyrax daj jakies namiary na wasze lotnisko w Złotowie -jak dojechać z naszej strony z Wągrowca na Margonin -> Szamocin -> Białośliwie -> Krajenka -> Złotów w samym Złotowie cały czas główną drogą nr. 188 pod koniec ulicy Chojnickiej skręcamy w lewo na Stawnicę i za lasem kolejny raz już w polną i jesteś na miejscu mapa: z zaznaczonym punktem http://rcspot.pl/?subPage=miejsce&id=11&obrazy=1&stats=1 a tu zobrazowane to czego nie widać jeszcze na mapach :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOGO Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Lata ktoś jutro???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrax_ojz Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 myślę że zaczniemy loty w okolicy 15-16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOGO Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 To dobra pora ,żeby tylko pogoda dopisała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Jak dopisze to latamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy245 Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 POSTARAMY SIĘ WSTAWIĆ BO OSTATNIO KRUCHO Z WOLNYM CZASEM MAMY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOGO Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 POSTARAMY SIĘ WSTAWIĆ BO OSTATNIO KRUCHO Z WOLNYM CZASEM MAMY Nie musisz tak krzyczeć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy245 Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 POSTARAMY SIĘ WSTAWIĆ BO OSTATNIO KRUCHO Z WOLNYM CZASEM MAMY Nie musisz tak krzyczeć nie krzyczę tylko z telefonu pisałem bo nie miałem jeszcze kompa podłączone ale już mam raczej będziemy :jupi: :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy245 Opublikowano 1 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 my dziś byliśmy polatać troszkę na lotnisku z młodym :rotfl: i napiszcie na PW kiedy będziecie czy w sobotę czy w niedziele co tam uzgodniliście bo ja musiałem szybciej zmykać jak widać silnik schowałem ale jeszcze muszę go poprzerabiać trochę :crazy: lotki do samego końca przedłużyłem i serwa na środek lotek przesunąłem i musiałem wzmocnić lotki płaskownikiem węglowym :crazy: troszkę lepiej skręca a później poproszę was o oblot by lepiej latał jak go skończę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 2 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 Byłem dzisiaj. Kosiłem trawę i załapałem się na oblot. Sławek oblatał swój nowy nabytek. Jak 54 albo 55 :? - spalina 1.8m. Pierwszy start trochę nerwowy, za duże wychylenia ale potem już było coraz lepiej. Lata rewelacyjnie :shock: . Zdjęcia wstawi Sławek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOGO Opublikowano 2 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 Obiecane fotki z oblotu Yaka 55 rozpietość 180cm silnik DLE 30ccm śmigło 18x8 ... adrenalinka była :faja: start lądowanie Pit stop-tankowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.