motofan11 Opublikowano 3 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 Super ten Yaczek :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOGO Opublikowano 4 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 Kto dzisiaj lata :?: :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy245 Opublikowano 4 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 my będziemy koło 14:00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek74 Opublikowano 4 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 Witam,będę ok15oo tylko żeby mocniej nie wiało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOGO Opublikowano 4 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 Polataliśmy sobie a tu kilka fotek. Młodzież staje się samodzielna Chłopaki katowali swoje skrzydełka do zachodu słońca Yak został podpisany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek1303 Opublikowano 5 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 Czy ta niedziela jest aktualna? Jeżeli nic mi nie wypadnie, mam zamiar do was zajechać. Robicie grila? Wziąść jakiś ochłap? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo_433 Opublikowano 5 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 nie mysl o jedzeniu odmawiaj pacierze za pogode słoneczną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek1303 Opublikowano 5 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 Nie wiem czemu, ale zawsze poza domem parę metrów tylko o tym myślę. Teraz walczę z anoreksją , a dopiero co pokonałem bulimie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo_433 Opublikowano 5 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 jest ok -ale tak serio to jakie widoki na niedziele z pogodą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek1303 Opublikowano 5 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 Niedziela, 11.09.2011 20 10 °C 1019 hPa Śnieg: 0.0 mm Deszcz: 0.0 mm Wiatr: 10 km/h Pogoda z netu dla Złotowa na niedziele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo_433 Opublikowano 5 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 no to se polatamy -planujemy holowanie szybowców -Komary mój i Binia za Wilgą i Piperem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 5 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 Jarek, zapraszamy. W niedzielę modelarski narybek ćwiczył intensywnie loty skrzydełkami i ... chwytanie lądujących skrzydełek w ręce. Było z tym różnie ale podziwiałem ich zapał :shock: Sławek z Jarkiem przygotowują Easy Cuba do oblotu. Oblot się odbył ale model wymaga jeszcze regulacji. A Tomek w warunkach lotniskowych naprawił silnik swojego Madmana. W silniku obluzował się jeden z magnesów. Po wklejeniu model wykonał do końca dnia dwa loty a silnik pracował tak jakby nic się nie wydarzyło czyli z pełną mocą. A dzisiaj dzwoni mój telefon - Wojtek, i prosi mnie abym ,,podszedł do płota,, . Wyglądam przez okno a tam taki widok. Dostawa do domu świeżych dorodnych malin których Wojtek jest producentem. Moja połowica jest zachwycona, tłumacząc że idzie zima a wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują że będzie długa i ciężka. Poza kilkoma wyjątkami wszystkie owoce przeznacza na... Nalewkę No cóż, wierzę w kobiecą intuicję i ten produkt pozwoli łatwiej znieść zimę Zapraszamy wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOGO Opublikowano 5 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 na nalewkę Adam ?? :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy245 Opublikowano 6 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 no jak wszystkich Adam zaprasza na nalewkę to nic dziwnego że Wojtek całą ciężarówkę malin przywiózł Adam uaktualnienia Easy Cub już wszystko zrobione wczoraj zrobiłem oblot choć trochę mocno wiało ale jest wszystko już OK i trochę polatałem sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 6 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 Na spotkanie w niedzielę zapraszamy wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek74 Opublikowano 9 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 Wojtek te maliny to jakieś hybrydy Adaś czy nalewka do niedzieli dotrwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 9 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 Nalewka będzie spożywana dopiero zimą :? Jutro o 11-stej wybieram się na lotnisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 15 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 Kiedy planujecie jakis latanie? 33 strony wątku temu pisalem ze kiedys do was wpadnie no i stalo sie! Bardzo polubiłem Wasze lotnisko i częstą bede tam zaglądał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 15 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 Bardzo nas to cieszy . Jak patrzyłem na twoje loty to widać że masz duże doświadczenie. Jak tylko pogoda dopisuje to zazwyczaj w niedzielę a zwołujemy się tutaj, na tych stronach. Zapraszamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 15 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 Jak sie spotkamy to opowiem Ci jak wyglądały moje początki latam dopiero od lutego 2006 roku i sporo przede mna... Do zobaczenia na lotnisku! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.