Skocz do zawartości

KLUB RC ZŁOTÓW-nasze latanie w Złotowie i okolicy.

GOGO

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Polataliśmy sobie a tu kilka fotek.

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Młodzież staje się samodzielna

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Chłopaki katowali swoje skrzydełka do zachodu słońca

Dołączona grafika

Yak został podpisany

Dołączona grafika

Opublikowano

Jarek, zapraszamy.

W niedzielę modelarski narybek ćwiczył intensywnie loty skrzydełkami i ... chwytanie lądujących skrzydełek w ręce. Było z tym różnie ale podziwiałem ich zapał :shock:

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Sławek z Jarkiem przygotowują Easy Cuba do oblotu. Oblot się odbył ale model wymaga jeszcze regulacji.

Dołączona grafika

Dołączona grafika

A Tomek w warunkach lotniskowych naprawił silnik swojego Madmana. W silniku obluzował się jeden z magnesów. Po wklejeniu model wykonał do końca dnia dwa loty a silnik pracował tak jakby nic się nie wydarzyło czyli z pełną mocą.

Dołączona grafika

A dzisiaj dzwoni mój telefon - Wojtek, i prosi mnie abym ,,podszedł do płota,, :o . Wyglądam przez okno a tam taki widok.

Dołączona grafika

Dostawa do domu świeżych dorodnych malin których Wojtek jest producentem. Moja połowica jest zachwycona, tłumacząc że idzie zima a wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują że będzie długa i ciężka. Poza kilkoma wyjątkami wszystkie owoce przeznacza na... Nalewkę :D No cóż, wierzę w kobiecą intuicję i ten produkt pozwoli łatwiej znieść zimę :P

Zapraszamy wszystkich :D

Opublikowano

no jak wszystkich Adam zaprasza na nalewkę to nic dziwnego że Wojtek całą ciężarówkę malin przywiózł :P

Adam uaktualnienia Easy Cub już wszystko zrobione wczoraj zrobiłem oblot choć trochę mocno wiało ale jest wszystko już OK :D i trochę polatałem sobie :)

Opublikowano

Kiedy planujecie jakis latanie? :D 33 strony wątku temu pisalem ze kiedys do was wpadnie no i stalo sie! Bardzo polubiłem Wasze lotnisko i częstą bede tam zaglądał :)

Opublikowano

Bardzo nas to cieszy :D . Jak patrzyłem na twoje loty to widać że masz duże doświadczenie. Jak tylko pogoda dopisuje to zazwyczaj w niedzielę a zwołujemy się tutaj, na tych stronach. Zapraszamy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.