Siwy245 Opublikowano 17 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 byłem na lotnisku nawet w poniedziałek byłem na lotnisku oblatać samolot był tylko leciutki wiaterek nawet w poniedziałek gdy przyjechałem na lotnisko to mieliśmy tam gościa Panowe- ma ktoś namiary na Maćka , mam do niego pytania odnośnie ,,wicherka". Jakie kolwiek informacje na PW. Dziękuje JAREK Dam mu znać by się odezwał do Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 17 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 Rozbudziłeś moją ciekawość. Kogo ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOGO Opublikowano 19 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 Jakieś plany na weekend ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 20 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 Wybieram się do kol. Tomasza do Rudnicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomajk Opublikowano 20 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 Trawka skoszona, lotnisko gotowe, zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOGO Opublikowano 21 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 Adam o której godzinie wyjazd bo może uda mi się wyrwać na jakąś godzinkę może dłużej.Tomek kusi wykoszonym pasem grzech nie skorzystać . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 21 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 Planowałem być u Tomka być na 11-tą. Poczekam troszkę aż mgła się przerzedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 21 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 Dzisiaj z kolegami odwiedziliśmy kol. Tomasza na jego lotnisku. Relacja tutaj http://pfmrc.eu/index.php?/topic/31157-prywatne-lotnisko-modelarskie/page__pid__410264#entry410264 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOGO Opublikowano 30 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Zima idzie nikt nie lata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomajk Opublikowano 30 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Łii tam zima tylko postraszyła, jeszcze będzie pogoda No a narty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOGO Opublikowano 31 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 He ,narty będą a jakże . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin15 Opublikowano 31 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Witam. Będzie ktoś coś zamawiał w HK? Jak tak to poproszę 2 szt. http://www.hobbyking...idProduct=19369 Oczywiście dorzucę się do paczki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrax_ojz Opublikowano 31 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 a nie taniej zamówić samemu i zapłacić 2,99$ za wysyłkę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin15 Opublikowano 1 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Jeszcze nigdy nie zamawiałem za granicą i trochę się boje, a poza tym będę miał motywacje żeby się do was wybrać . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 3 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 Dzisiaj gościliśmy u Piotra z okazji otwarcia jego nowej modelarni. Pomieszczenie zostało gruntownie wyremontowane, wyposażone w ogrzewanie i powstało przytulne pomieszczenie do uprawiania hobby, a Piotr jak mówi ,,usamodzielnił się,, . W takim sensie że nie naraża żony na pył ,,balsiany,, . Oględziny śmigłowca z którego Piotr niestety nie jest zadowolony. Przy gwałtowniejszych manewrach zderzają się górne łopaty z dolnymi łopatami. A to koła wykonane samodzielnie przez Piotra, a przygotowane do nowego modelu oldtimera. Koła mają średnicę ok. 70mm i do modelu retro pasują idealnie. Spotkanie zakończyliśmy przy stole. Bardzo dziękujemy Eli (żonie Piotra) za wspaniałą kolację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOGO Opublikowano 11 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 Planuje ktoś dzisiaj jakieś loty??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 11 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 Podjadę po południu wracając z Piły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOGO Opublikowano 11 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 Polatałem sobie dzisiaj tylko godzinke bo zaczęło padać,niestety chętnych do latania jest coraz mniej lotnisko wymaga trochę prac konserwacyjnych (znowu jakiś BARAN wyorał dwuśladowe kółko na środku pasa) szkoda że na głupotę nie ma lekarstwa będzie się musiał biedak męczyć tak do śmierci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 11 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 Polatałem sobie dzisiaj tylko godzinke bo zaczęło padać,niestety chętnych do latania jest coraz mniej lotnisko wymaga trochę prac konserwacyjnych (znowu jakiś BARAN wyorał dwuśladowe kółko na środku pasa) szkoda że na głupotę nie ma lekarstwa będzie się musiał biedak męczyć tak do śmierci. A ja myślałem, że tylko w Bydgoszczy tacy są Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 11 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 No tak, upodobali sobie. Mają pojazdy terenowe ale najlepiej przeorać równe lotnisko . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.