Rufio79 Opublikowano 23 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 Kto się nie boi zimy to zapraszamy na niedzielne loty. Oczywiście o 11-tej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 24 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 Witam. Ja dzisiaj to nawet nosa nie wystawiam. Termometr rano pokazał u mnie -20*C. W ciepełku zacząłem sklejać Formozę II. Pozdrawiam Adam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOGO Opublikowano 24 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 Cześć Narazie jest -19*C,ale do 11-stej to troche zelżeje :rotfl:,więc gorąca :pom: i na lotnisko, tak ogólnie pogoda jest super do zobaczenia na lotnisku. Będzie grill i ognisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rufio79 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 Słońce świeci będzie super!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rufio79 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 I już w domu. Było super. Czekam na zdjęcia od Sławka. Muszę poszerzyć troszkę płozy przy moim pulsie bo trochę się zakopywał przy lądowaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOGO Opublikowano 24 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 Ja już też w domku ,spotkanie było super,mimo mrozu -15*C :F atmosfera była gorąca rozpaliliśmy ognisko i grilla. A oto kilka fotek z dzisiejszego spotkania kto nie był niech żałuje :devil: Do następnego spotkania,cdn... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 24 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 Gratulacje za wytrwałość latania w arktycznych warunkach, i kuchnia polowa była - pełen wypas . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietkin Opublikowano 24 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 Miło popatrzyć na fotki- Koledzy wierni swojej pasji, mimo mroznej pogody. Wracając z Piły około 16 zajechałem na lotnisko i wylatałem jeden pakiet. Oj mróz szczypało w uszy. Pozdrawiam - życząc ciepełka pod kołderką Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek74 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 Dzisiejszy mróz nie zdołał nas wygonić ,mimo siarczystego mrozu było dużo latania i ciepły posiłek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOGO Opublikowano 28 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 Co tu taka cisza,trochę śniegu spadło i wszyscy posnęli :rotfl: . Organizujemy coś w niedzielę???? :?: wpisywać się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOGO Opublikowano 29 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 Witam. Dzisiaj nastąpił oblot mojego madmana model lata jak po sznurku. Dane modelu rozpietość 105 cm waga do lotu 850g zasilanie lipo 3s2200mAh Turnigy silnik Turnigy SK 35-30 1400Kv 470w regulator 35/40A HK śmigło 9*4,5 serwa 4*Tg9 Turnigy a tu kilka fotek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOGO Opublikowano 31 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 :?: :?: :?: jak tam dzisiejsze loty,aktualne???? wpisywać się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOGO Opublikowano 31 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 Witam , już po dzisiejszych lotach uff, nie było lekko najpierw jakieś 300 metrów piechotą na nasze lotnisko,poniżej kilka fotek ale było warto bo pogoda była wyśmienita do lotów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek74 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 Dzisiaj pogoda była wymarzona tylko samochodami nie mogliśmy dojechać pod samo lotnisko i około 300m maszerowaliśmy z całym sprzętem, było co nosić. Pożniej dorzuce zdjecia. :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek74 Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 mrożona lala bezpieczne lądowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 Witam. Ale lala , a jej nie zimno! Pozdrawiam Adam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOGO Opublikowano 2 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 :twisted: coś ty Adam to gorąca laska jest :rotfl: i lubi latać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilku1125 Opublikowano 3 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2010 Tomciu!!! Wszystkiego Najlepszego Z Okazji Urodzin powodzenia w najbliższych lotach i rozwijania umięjętności w w. w. i Dużo Dużo Zdrowia, zadowolenia z rodziny i przyjaciół i więcej takich głupot. ble ble ble :jupi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOGO Opublikowano 3 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2010 Tomek ja myślałem ,że to jutro :oops: życzę tobie zdrowia i :rotfl: wszystkiego zakręconego,tego co lata,żeby ziemia nie była taka twarda,i żeby w końcu przyszła wiosna... Sławek z rodzinką "STO LAT" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rufio79 Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 100 LAT !!! Udanych startów i lądowań. Postawienia w końcu nowego domu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.