michal888 Opublikowano 15 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 Piękna robota ale ta maska aby nie za długa przypadkiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Capriman Opublikowano 24 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 Piekna robota:) Myślałem że ten model już przepadł a tu taka niespodzianka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol p Opublikowano 9 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 I znowu coś przybyło. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Pozdrawiam karol p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GEX999 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Totalny szok!!! Przepiękny model!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekCichy Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Piękny! Trzymam kciuki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzik4 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 No bardzo ładnie Ci to idzie tylko jak patrzę na datę rozpoczęcia projektu to aż się boję zapytać o datę zakończenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol p Opublikowano 10 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 No bardzo ładnie Ci to idzie tylko jak patrzę na datę rozpoczęcia projektu to aż się boję zapytać o datę zakończenia Model dwa lata leżał nie tknięty i czekał na natchnienie. Poza tym praca do 18.00, a w domu tylko słyszę "tata tata" Myślę że w tym sezonie już poleci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiejski Opublikowano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 · Ukryte przez MareX, 4 Marca 2013 - Brak powodu Ukryte przez MareX, 4 Marca 2013 - Brak powodu O ja... Ten model jest zbyt piękny, aby mogła cieszyć się nim tylko jedna osoba. Proponuje, aby u każdego chętnego był miesiąc:D, ja zaczynam:) kto za? Ps nie obiecuje, że wróci cały:rolleyes: Tak poważnie cudo, niedość, że antek to jeden z najładniejszych samolotów, to ten zapowiada się na pięknie wykonany:wub: Wysyłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza
wiejski Opublikowano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 O ja... Ten model jest zbyt piękny, aby mogła cieszyć się nim tylko jedna osoba. Proponuje, aby u każdego chętnego był miesiąc:D, ja zaczynam:) kto za? Ps nie obiecuje, że wróci cały:rolleyes: Tak poważnie cudo, niedość, że antek to jeden z najładniejszych samolotów, to ten zapowiada się na pięknie wykonany:wub: Wysyłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol p Opublikowano 4 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Model w trakcie malowania. Waga do lotu w założeniach była około 1500g, niestety wyszło 2400g Udało mi się zdobyć niezłe śmigło pozdrawiam karol p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol p Opublikowano 8 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ali1983 Opublikowano 8 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 takie cudo z zielonego paskudztwa?!?!?! super maszyna. jak pokażę foty mojemu synowi to już mi nie odpuści i ciągle będzie mówił "tata zbuduj antka..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Piękoś Opublikowano 8 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 Odlot! Będzie go można gdzieś zobaczyć na żywo, np: w Laskach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kross Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Ładny model wyszedł, a to zielone to nie "padkudztwo" tylko calkiem fajny materiał. Jak sie zrobi starannie, to niejeden spyta "gdzie można kupić taki model" znam takie historie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Piękny Antek Model już poleciał ? A jaka waga wyszła po malowaniu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol p Opublikowano 9 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Odlot! Będzie go można gdzieś zobaczyć na żywo, np: w Laskach? Na pewno w Siedlcach. Może się uda Wilcze Laski odwiedzić, ale na razie nic pewnego. Piękny Antek Model już poleciał ? A jaka waga wyszła po malowaniu ? Model na razie trochę pojeździł, ale rwie się do lotu. Waga gotowego do lotu 2430g, ciąg statyczny mierzony na prowizorycznej hamowni około 1200g Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekCichy Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Pięknie wyszedł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Autsajder1983 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 czekajcie widział ktoś moją szczękę?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymon_ Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Nie, ale wyglądała chyba podobnie do mojej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ali1983 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 ja z tym "paskudztwem" to oczywiście żartowałem!!! sam czasem coś w depronie pogrzebię (teraz na warsztacie skrzydło do motoszybowca na kfm-3) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.