michal888 Opublikowano 15 Września 2012 Opublikowano 15 Września 2012 Piękna robota ale ta maska aby nie za długa przypadkiem?
Capriman Opublikowano 24 Października 2012 Opublikowano 24 Października 2012 Piekna robota:) Myślałem że ten model już przepadł a tu taka niespodzianka...
karol p Opublikowano 9 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2013 I znowu coś przybyło. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Pozdrawiam karol p
bzik4 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Opublikowano 10 Stycznia 2013 No bardzo ładnie Ci to idzie tylko jak patrzę na datę rozpoczęcia projektu to aż się boję zapytać o datę zakończenia
karol p Opublikowano 10 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2013 No bardzo ładnie Ci to idzie tylko jak patrzę na datę rozpoczęcia projektu to aż się boję zapytać o datę zakończenia Model dwa lata leżał nie tknięty i czekał na natchnienie. Poza tym praca do 18.00, a w domu tylko słyszę "tata tata" Myślę że w tym sezonie już poleci.
wiejski Opublikowano 20 Stycznia 2013 Opublikowano 20 Stycznia 2013 · Ukryte przez MareX, 4 Marca 2013 - Brak powodu Ukryte przez MareX, 4 Marca 2013 - Brak powodu O ja... Ten model jest zbyt piękny, aby mogła cieszyć się nim tylko jedna osoba. Proponuje, aby u każdego chętnego był miesiąc:D, ja zaczynam:) kto za? Ps nie obiecuje, że wróci cały:rolleyes: Tak poważnie cudo, niedość, że antek to jeden z najładniejszych samolotów, to ten zapowiada się na pięknie wykonany:wub: Wysyłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk 2
wiejski Opublikowano 20 Stycznia 2013 Opublikowano 20 Stycznia 2013 O ja... Ten model jest zbyt piękny, aby mogła cieszyć się nim tylko jedna osoba. Proponuje, aby u każdego chętnego był miesiąc:D, ja zaczynam:) kto za? Ps nie obiecuje, że wróci cały:rolleyes: Tak poważnie cudo, niedość, że antek to jeden z najładniejszych samolotów, to ten zapowiada się na pięknie wykonany:wub: Wysyłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk 2
karol p Opublikowano 4 Marca 2013 Autor Opublikowano 4 Marca 2013 Model w trakcie malowania. Waga do lotu w założeniach była około 1500g, niestety wyszło 2400g Udało mi się zdobyć niezłe śmigło pozdrawiam karol p
ali1983 Opublikowano 8 Czerwca 2013 Opublikowano 8 Czerwca 2013 takie cudo z zielonego paskudztwa?!?!?! super maszyna. jak pokażę foty mojemu synowi to już mi nie odpuści i ciągle będzie mówił "tata zbuduj antka..."
Bartek Piękoś Opublikowano 8 Czerwca 2013 Opublikowano 8 Czerwca 2013 Odlot! Będzie go można gdzieś zobaczyć na żywo, np: w Laskach?
Kross Opublikowano 9 Czerwca 2013 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Ładny model wyszedł, a to zielone to nie "padkudztwo" tylko calkiem fajny materiał. Jak sie zrobi starannie, to niejeden spyta "gdzie można kupić taki model" znam takie historie
przemo Opublikowano 9 Czerwca 2013 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Piękny Antek Model już poleciał ? A jaka waga wyszła po malowaniu ?
karol p Opublikowano 9 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2013 Odlot! Będzie go można gdzieś zobaczyć na żywo, np: w Laskach? Na pewno w Siedlcach. Może się uda Wilcze Laski odwiedzić, ale na razie nic pewnego. Piękny Antek Model już poleciał ? A jaka waga wyszła po malowaniu ? Model na razie trochę pojeździł, ale rwie się do lotu. Waga gotowego do lotu 2430g, ciąg statyczny mierzony na prowizorycznej hamowni około 1200g
Autsajder1983 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Opublikowano 9 Czerwca 2013 czekajcie widział ktoś moją szczękę??
szymon_ Opublikowano 9 Czerwca 2013 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Nie, ale wyglądała chyba podobnie do mojej
ali1983 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Opublikowano 9 Czerwca 2013 ja z tym "paskudztwem" to oczywiście żartowałem!!! sam czasem coś w depronie pogrzebię (teraz na warsztacie skrzydło do motoszybowca na kfm-3)
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.