karol p Opublikowano 13 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 Filmik z drugiego lotu: Model lata jak trenerek. Po takim locie uszło 1200mAh z pakietu 3200mAh 3S. Pozdrawiam karol p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo Opublikowano 13 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 Gratuluje udanego oblotu model cudo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GEX999 Opublikowano 13 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 Pięknie, ale proponuje jeszcze zamontować gadget to imitacji dźwięku silnika benzynowego i będzie rewelacja . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFALR30 Opublikowano 13 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 Piękny model - gratuluję. Zabrakło mi tylko widoku skoczka spadochronowego skaczącego z Antka . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbjanik Opublikowano 13 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 Świetny- gratulacje! Skoczków zaś- jak już, to od razu 11-tu, jeden to z CSS-13:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol p Opublikowano 13 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 Pięknie, ale proponuje jeszcze zamontować gadget to imitacji dźwięku silnika benzynowego i będzie rewelacja . Może podaj link do taniego kompletnego zestawu, to się zastanowię. O skoczkach nie myślałem, ale mam chętnych szybowników do holowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFALR30 Opublikowano 13 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 Może podaj link do taniego kompletnego zestawu, to się zastanowię. O skoczkach nie myślałem, ale mam chętnych szybowników do holowania. W sprawie systemu odgłosu silnika http://abcrc.pl/SMS-Soun-Module-System A możliwości wykonania takich systemów jest wiele np: w wątku dotyczącym odgłosu karabinu i silnika: http://pfmrc.eu/index.php?/topic/34791-odglos-dzwiek-karabinu/page__fromsearch__1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ali1983 Opublikowano 13 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 poczekajcie... szczęki szukam gratulacje z udanego oblotu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kross Opublikowano 14 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 Rewelacyjny wygląd modelu i bardzo fajny naturalny i dostojny lot, to jest to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Piękoś Opublikowano 14 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 Włożyłeś w niego mnóstwo pracy i efekt jest wspaniały. I co talent, to talent. Szczere gratulacje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M.Ch. Opublikowano 17 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 Witaj, ja również się podłączam z gratulacjami. Mnustwo dobrej roboty, talentu, cierpliowści - efekt niewiarygodny!!! Wspaniały model. Serdecznie GRATULUJĘ!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol p Opublikowano 17 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 Trochę lepsze lądowanie i start, ale aparat jeszcze ten sam View My Video Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol p Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Model załapał się na osobistą fotkę w lipcowym RC Przeglądzie Modelarskim w relacji z Radawiec 2014. Pozdrawiam karol p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.