qba Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 http://en.akinator.com/ polecam! kozak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Walczylem z kolesiem jakis rok temu - Silvestrii czy inny Bill Hempel dla niego nie istniał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Niestety kiepski jest :wink: Ale fajnie się złościł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł R Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 No żeby Jessici Alby nie znać - wstyd Zaraz zobaczę czy Jacksona zna EDIT: haha zgadł że to Majkel Drugi raz zgadł Fory mu dałem, żeby się nie załamał :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karambolis8 Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Pytasz o bardzo znane osoby, więc nic dziwnego Edsgera Wybe Dijkstry nie zgadł nawet po daniu mu dodatkowej szansy. Ale z Chrobrym nie miał problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Pytałem go kiedyś o Kuzaja. Wpadł tylko na Kubicę... :twisted: Ale robią mu upgrade co jakiś czas. :ble: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boogie Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Giertycha zgadl bezblednie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbitlkr Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Peter Besenyei był dla niego za trudny ale Ryśka z klanu zgadł bezbłędnie:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sudik Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Boba Marley'a bezproblemowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość miszczu Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 cóż myślałem o Joli Rutowicz a on mi frytke pokazał ale wiele się w sumie nie pomylił :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ragi Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Postacie z anime rozpoznaje Edit: Co ciekawe zgadł tez 'hardkora' :jupi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość miszczu Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 o kurde znalazł nawet Jakuba Wędrowycza. Jestem w szoku serio :mrgreen: Mocny jest 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba r. Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 swoją drogą ciekawe w czym to jest napisane. Kiedyś na zajęciach z systemów ekspertowych gość pokazywał nam podobny program napisany w Prologu, więc to może jakiś język programowania w logice, bo nie podejrzewam żeby ktoś się porwał na coś takiego z "klasycznym" programowaniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karambolis8 Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Mi się wydaje, że to prosty program. Można sobie wyobrazić bazę danych osób, gdzie każda osoba ma bardzo dużo cech charakterystycznych. Przy odpowiedzi na zadane pytanie program odrzuca niepasujące wpisy w bazie. A następne pytanie jest wybierane na podstawie cech wpisów, tak żeby odrzucić ich jak najwięcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 ej no dobre Carmen electre odgadło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba r. Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 a co z odpowiedziami "częściowo", "nie wiem" i "prawdopodobnie nie" ? Tradycyjne przetwarzanie i IF'y nie dadzą sobie rady z niepełnymi informacjami, tutaj musi być jakieś wnioskowanie na niepełnych danych, może Fuzzy Logic, AI albo coś tego pokroju. Odpytywanie bazy SQL'em to raczej nie to... Ja stawiam na programowanie w logice, bo do takich rzeczy został stworzony ten paradygmat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek2136 Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 zna Gucia z pszczółki Mai ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 A Ignacego Krasickiego zna bo ma w bazie, ale wskazał Galla Anonima. Cienias. :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Jana Englerta nie znał ale za to znal Nami z mangi One piece) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alchemique Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Mario Vargas Llosa +1 dla Akinatora, niezle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.