Krychol RC Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 Witam mam pytanie mam pewien pakiet li-pol i nastało przy nim zwarcie czy pakiet nadaje cię jeszcze do latania. Zrobił się tak jakby napompowany poprostu mięki z jednej i z drugiej myślę ,że gdyby nie koszulka na pakiecie napompował by się bardziej czy to da sie jakoś odratować????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
armand Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 Do utylizacji z nim. Przykro, ale tak to już jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krychol RC Opublikowano 14 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 Utylizacja przepraszam ale nie kapuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbitlkr Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 http://pl.wikipedia.org/wiki/Utylizacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czhomik Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 Do kosza ... już więcej z nim nic nie da się zrobić :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin133 Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 Co wy gadacie? Krychol to cwana bestia i nie raz wychodził już z takich opresji Jego pakiet jest nie zniszczalny.... http://www.szabatowski.com/forum/viewtopic.php?t=1666&postdays=0&postorder=asc&start=0 .... albo On sam. :wink: :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karand Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 http://pl.wikipedia.org/wiki/Utylizacja Większość poważnych encyklopedii (np PWN) trochę inaczej podaje objaśnienie słowa utylizacja :wink: : utylizacja [łac. utilis ‘użyteczny’, ‘przydatny’], wykorzystywanie produktów odpadowych lub materiałów, które straciły wartość użytkową (np. makulatury w papiernictwie). Tak więc zgodnie z tą definicją spalenia nie można traktować jako utylizację, a jedynie jako unieszkodliwienie (przy zachowaniu określonych warunków procesu). W żadnym wypadku nie proponuję też unieszkodliwiania spuchniętych Lipoli metodą spalania :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati1988k Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 Ostatnio oglądałem na video google jak wybuchają takie lipolki Radzę uważać ze zwarciami Choć nie wiem czy od tego mogą wybuchnąć W sklepie jakimś zauważyłem ostatnio woreczki do ładowania akumulatorków (oczywiście anty ogniowe i wybuchowe tak mniemam) z dopiskiem chroń swoją rodzinę ale to tak btw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 Krzychu zostaje Ci ostatnia rozrywka z tego pakietu. Zakopać go 20cm pod ziemią i patrzeć czy coś wyrośnie :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin133 Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 A jestem pewien że już dawno go wyprostował w imadle nie wieże aby tak łatwo się poddał .... no ale mówią do 3-ech razy sztuka.... a to już trzeci raz rady dla niego by wyrzucił ten pakiet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 Może wpadł na pomysł i upuścił ciśnienie z nich gwożdziem ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krychol RC Opublikowano 15 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 Pakiet rozładowałem i ładuje aby sprawdzić ile ma pojemności bo pewnie stracił tyle że to szok! A kosztami za nowy pakiet obciążę kuzynkę która zrobiła za moimi plecami zwrorę i się cieszyła że iskry lecą O ALE FAJNE ISKIERKI Chociaż mówiłem jej ze 1 000 000 razy nigdy nie rób zwarć !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alchemique Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 Zostaw ten pakiet w spokoju i zakop pod ziemia! Narobisz tylko krzywdy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin133 Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 ..... i kto teraz powie że Li-Po to takie delikatne baterie?? .... Krychol już je rozładowywał (nie raz), zwierał, iskry puszczał, pompował i cholera wie co jeszcze i co? ... zobaczycie że On jeszcze będzie na nich śmigał :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krychol RC Opublikowano 15 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 Pakiet naładowany ,władował 1024mAh ale nadal jest delikatnie spęczniały. Co z nim jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 Pakiet naładowany ,władował 1024mAh ale nadal jest delikatnie spęczniały TRAGEDIA Co z nim jest? Masz spęczniały pakiet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alchemique Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 Jak Ci tak wybuchnie to nie miej do nas pretensji... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 spuchł, tez jeden tak załatwiłem jak do lotu zalozylem za duze smiglo, ale juz go niemam zostal zneutralizowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin133 Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 Tak na marginesie... wybuchł wam kiedykolwiek Li-Po? Nie że ktoś słyszał że komuś.. osobiście. Po tym co wyczynia krychol z Li-Po zaczynam wątpić czy one w ogóle są zniszczalne :devil: :devil: :devil: :crazy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 wybuchł wam kiedykolwiek Li-Po? Tu by trzeba było Huberta do tablicy poprosić bo coś testował w tej kwestii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.