darek.3333 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Wyjątkowo sporo modeli pojawiło się na naszym polu podwarszawskim, jak dotąd dość ustronnym. Próbowałem ująć aparatem jak najwięcej modeli a i tak kilka mi się nie udało bo akurat sam latałem. Kiedyś kolega Callab wypowiedział się , że na filmach ogląda same starty i lądowania więc starałem się ograniczyć głównie do nich. W środku jest jeszcze kilka ciekawszych ujęć i kilka zdjęć także modelu , którego nie udało mi się sfilmować przed jego lądowaniem na drzewie.
acrolucky Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Widzę , że niezły filmik zmontowałeś Darku. :wink:
Callab Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Bardzo fajny film! Obejrzałem do końca. :-) U2 też jest OK.
RomanJ4 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Faaajne. I pomysł :idea: do wykorzystania na przyszły rok : zrzuty wody na panienki w Lany Poniedziałek
choina Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Ładnie. A można wiedzieć gdzie dokładnie latacie?
MironRC Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Ładnie. A można wiedzieć gdzie dokładnie latacie? no właśnie :wink:
zzradek Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Czy niektóre ujęcia są robione z drzewa? Miałeś nadzieję że któryś model na tym drzewie wyląduje? A ja chyba zgadłem gdzie to jest. Miejscowość na D? Ogromna łąka, przede wszystkim dla szybowników, bo rzadko jest koszona. Na wiosnę są tam najlepsze warunki.
acrolucky Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Tam gdzie latamy to D.... droga na .....
darek.3333 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Czy niektóre ujęcia są robione z drzewa? Miałeś nadzieję że któryś model na tym drzewie wyląduje? To mój syn szukał pretekstu aby się wdrapać na najwyższe drzewo a ja latałem modelem. W Wielki Piątek faktycznie wylądował jeden z modeli na drzewie (zdjęcie zamieszczone w środku filmu) i mój syn znów okazał się pomocny przy akcji odzyskiwania.
BOBAS Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Loty Wielkanocne pod Warszawą :mrgreen: niezłego kreta musiałeś zaliczyć by latać pod Warszawą a co na to ludzie od metra :lol2: fakt, zacny filmik 8)
ahaweto Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Witam. Macie naprawdę piękne modele :shock: . Fokker triplane jest rewelacyjny :shock: . No i świetny film.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.