Skocz do zawartości

Loty Wielkanocne pod Warszawą

darek.3333

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wyjątkowo sporo modeli pojawiło się na naszym polu podwarszawskim, jak dotąd dość ustronnym. Próbowałem ująć aparatem jak najwięcej modeli a i tak kilka mi się nie udało bo akurat sam latałem. Kiedyś kolega Callab wypowiedział się , że na filmach ogląda same starty i lądowania więc starałem się ograniczyć głównie do nich. W środku jest jeszcze kilka ciekawszych ujęć i kilka zdjęć także modelu , którego nie udało mi się sfilmować przed jego lądowaniem na drzewie.

Opublikowano

Czy niektóre ujęcia są robione z drzewa?

Miałeś nadzieję że któryś model na tym drzewie wyląduje?

A ja chyba zgadłem gdzie to jest. Miejscowość na D?

Ogromna łąka, przede wszystkim dla szybowników, bo rzadko jest koszona. Na wiosnę są tam najlepsze warunki.

Opublikowano

Czy niektóre ujęcia są robione z drzewa?

Miałeś nadzieję że któryś model na tym drzewie wyląduje?

To mój syn szukał pretekstu aby się wdrapać na najwyższe drzewo a ja latałem modelem. W Wielki Piątek faktycznie wylądował jeden z modeli na drzewie (zdjęcie zamieszczone w środku filmu) i mój syn znów okazał się pomocny przy akcji odzyskiwania.

Opublikowano

Loty Wielkanocne pod Warszawą

:mrgreen: niezłego kreta musiałeś zaliczyć by latać pod Warszawą a co na to ludzie od metra :lol2:

fakt, zacny filmik 8)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.