darek.3333 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Wyjątkowo sporo modeli pojawiło się na naszym polu podwarszawskim, jak dotąd dość ustronnym. Próbowałem ująć aparatem jak najwięcej modeli a i tak kilka mi się nie udało bo akurat sam latałem. Kiedyś kolega Callab wypowiedział się , że na filmach ogląda same starty i lądowania więc starałem się ograniczyć głównie do nich. W środku jest jeszcze kilka ciekawszych ujęć i kilka zdjęć także modelu , którego nie udało mi się sfilmować przed jego lądowaniem na drzewie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acrolucky Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Widzę , że niezły filmik zmontowałeś Darku. :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Callab Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Bardzo fajny film! Obejrzałem do końca. :-) U2 też jest OK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Faaajne. I pomysł :idea: do wykorzystania na przyszły rok : zrzuty wody na panienki w Lany Poniedziałek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
choina Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Ładnie. A można wiedzieć gdzie dokładnie latacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MironRC Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Ładnie. A można wiedzieć gdzie dokładnie latacie? no właśnie :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzradek Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Czy niektóre ujęcia są robione z drzewa? Miałeś nadzieję że któryś model na tym drzewie wyląduje? A ja chyba zgadłem gdzie to jest. Miejscowość na D? Ogromna łąka, przede wszystkim dla szybowników, bo rzadko jest koszona. Na wiosnę są tam najlepsze warunki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acrolucky Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Tam gdzie latamy to D.... droga na ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek.3333 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Czy niektóre ujęcia są robione z drzewa? Miałeś nadzieję że któryś model na tym drzewie wyląduje? To mój syn szukał pretekstu aby się wdrapać na najwyższe drzewo a ja latałem modelem. W Wielki Piątek faktycznie wylądował jeden z modeli na drzewie (zdjęcie zamieszczone w środku filmu) i mój syn znów okazał się pomocny przy akcji odzyskiwania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOBAS Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Loty Wielkanocne pod Warszawą :mrgreen: niezłego kreta musiałeś zaliczyć by latać pod Warszawą a co na to ludzie od metra :lol2: fakt, zacny filmik 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Witam. Macie naprawdę piękne modele :shock: . Fokker triplane jest rewelacyjny :shock: . No i świetny film. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.