Jerzy Opublikowano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 Zobacz obloty największego na świecie 4 silnikowego modelu latającego. http://www.metacafe.com/watch/yt-9MNgcsJzUcI/worlds_largest_rc_plane/ Steruje nim 2 pilotów. Paweł R: przeniosłem do odpowiedniego działu, poprawiłem linka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppompka Opublikowano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 Ad.1 tytuł i błąd "najwiekrzy" zmień to bo naprawde razi o oczy Ad.2 ten film obiegł to forum kilka razy i juz nikogo to nie dziwi. A co do sterowania to jeden pilot lata modelem (odpowiada za stery) ,a drugi za cała reszte bajerów (klapy światła podwozie itp.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel66 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 link nie działa ale chyba już było na youtube Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 Ten też był wielki, może nawet większy, w dodatku odrzutowy. Był... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin81 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 Też niemały :twisted: http://www.youtube.com/watch?v=jnWOqp_hyiY&playnext_from=TL&videos=RzdnhT_4xcI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 Ten też był duży Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kuba.K Opublikowano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 Jerzy, było już dawno a forum... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 Ad.2 ten film obiegł to forum kilka razy i juz nikogo to nie dziwi. Jerzy, było już dawno a forum...co ty nie powiesz :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulusr Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Ad.2 ten film obiegł to forum kilka razy i juz nikogo to nie dziwi.No nieźle...to filmy na forum są po to żeby zadziwić Brać modelarską...Jerzy, było już dawno a forum...było, ale film chyba warto przypomnieć? Kurczę, 1 link i tyle bezsensownych odpowiedzi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Mnie się Tomka odpowiedz podoba, chociaż czekam na uruchomienie tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulusr Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Czy to jeszcze moelarstwo? Mnie się Tomka odpowiedz podoba,Mnie też... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alchemique Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Mnie się Tomka odpowiedz podoba, chociaż czekam na uruchomienie tego Tu kolejne postepy: http-~~-//www.youtube.com/watch?v=bAC5UgrigCA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiQ27 Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Tu kolejne postepy: Ale śmigła ma jakieś beznadziejne, gną się na wszystkie strony. To nie ma prawa polecieć :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 ...gły sie, bo som pewnie z badziewnego chińszczańskiego plastyka... :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.