Cygan Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 Przeglądając ofertę sklepu natrafiłem na rewelacyjny kabel Cena to tylko 999zł-ktoś ma niesamowite poczucie humoru:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olecki75 Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 Zamówiłem kabel uczeń-trener do Graupnera MX12 i 16. Bardzo szybko dostałem maila, że kabel jest ale czy jestem pewien, że to ten kabel. Okazało się, że kablem połączę tylko MX12 z 16, 12 z 12 i 16 z 16 już nie. Od razu dostałem tez specyfikację takich kabelków z Graupnera i zamówiłem właściwy. Gdy by nie dociekliwość sprzedawcy z tego sklepu zapewne został bym ze złym kabelkiem i musiał kupić drugi. Polecam ten sklep. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 Witam, Ostatnio wysłałem towar w ramach reklamacji oczywiście przed tym uzgodniłem ze sklepem co i jak. Towar(silnik) został przeglądnięty przez pracownika Cyber-fly i został on odesłany do Niemiec(producent). Wiecie może jak długo może trwać realizacja reklamacji w Niemczech? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 8 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 Witajcie znów. Dla dopełnienia formalności informuje że silnik został już do mnie dostarczony. Towar wraz z dostawą do sklepu został dostarczony po czym pan z Cyber fly zadzwonił do mnie że powinien znaleźć się u mnie na następny dzień. Stary silnik został w Niemczech ,a ja dostałem nowy silnik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbacz Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 Kolejny dobry biznes z tym sklepem! Od zamówienia do dostarczenia towaru minęło 23h! Poza tym jak zawsze świetny kontakt z p. Markiem. Wielki pozytyw! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_cbr Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Bardzo dobry sklep,miła obsługa,i szybka realizacja zamówienia ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebamor Opublikowano 13 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 Pełen profesjonalizm, polecam ten sklep, kupowałem w wielu sklepach internetowych, ale w żadnym nie zostałem potraktowany tak jak w tym. Świetny kontakt, miła obsługa i przede wszystkim nie jest to robione na "sztywno". Pan Marek zapyta, doradzi, pomoże, zainteresuje się . Jestem pewien, że jeszcze wiele razy będę miał przyjemnośc kupowania w tym sklepie, wiedząc że zostanę obsłużony profesjonalnie i miło . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mi96 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Bardzo dobry sklep. Polecam. Paczka zamówiona w piątek, w poniedziałek już była u mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Bardzo dobry sklep. Pan Marek służył mi radą przy tworzeniu zamówienia jak i później przy montażu kupionego Su-26 EPP. Serdecznie polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miruuu Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Również jestem zadowolony z tego sklepu. Pan Marek jest wyjątkowo komunikatywny i pomocny. A dzisiaj doszła kolejna paczka z cyber-fly. Tym razem KI61 epa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miruuu Opublikowano 12 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 Pozwolę sobie na post pod postem, ale od ostatniego wpisu miałem przyjemność jeszcze niejednokrotnie korzystać ze sklepu Pana Marka. W tym czasie utwierdziłem się w przekonaniu, że to jeden z najlepszych sklepów modelarskich w Polsce. Na myśli mam nie tylko ceny oraz termin realizacji przesyłki, ale przede wszystkim rewelacyjne podejście sklepu do klientów. Zamówień było wiele. Zawsze na czas, bez żadnych problemów. Kontakt błyskawiczny, nie tylko w celu zakupu, ale równiez uzyskania pomocy w doborze sprzetu do samolotu, konfiguracji kombata itp (również w zakresie akcesoriów, których cyber-fly nie posiada w swojej ofercie). W tym tygodniu przyszła kolejna paczuszka. Okazało się, że brakuje w niej jednego artykułu. Napisałem maila, że brakuje. Odpowiedź nadeszła błyskawicznie. Zawierała przeprosiny, wyjasnienie oraz informację, że towar zostanie niezwłocznie dosłany. Nie potrzebowałem wykonywać serii telefonów, przesyłać protokołu kuriera (którego z resztą nie mam) itp. Oczywiście w dalszym ciągu będę z przyjemnością korzystał z tego sklepu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
young Opublikowano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zmuszony byłem zakupić zapasowy kadlub do szybowca który jest w ofercie cyber fly, jako nowy zalogowałem się i zamówilem. Zawsze jest jakaś niepewność. Ale sprawność i rzetelność tego sklepu przerosła moje oczkiwania! !! Już go mam a o stanie zamòwienia miałem info na bieżąco. Dlatego P O L E C A M ten sklep i wiem że tam jeszcze parę złoty zostawię pozdrawiam Mariusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigBen Opublikowano 12 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 Szacunek. Za to, że właścicielowi - mówiąc potocznie - "się w ogóle chce". Krótki opis sytuacji : szukam balsy pod laserową wycinankę. Nie chcę zbyt lekkiej ale też nie kamień. O tym, co można dostać w naszych sklepach naczytałem się tutaj na forum aż nadto. Prosiłem w kilku miejscach (sklepy internetowe, sprzedawca na Allegro) o zważenie desek. Ludzie! Wierzcie mi, że nie sposób czegoś takiego uzyskać! Odpowiedzi? Luzaki - "Nie, bo nie", beztroscy- "Nie, bo nie mamy wagi", formaliści/asekuranci - "Nie, bo PRODUCENT nie podaje wagi", z rozmachem- "od 25g do 45g dla deski 2mm", albo po prostu zwyczajna zlewka tematu i brak odpowiedzi. Tymczasem właściciel potraktował prośbę jako najnormalniejszą w świecie w tym biznesie i jeszcze obiecał, że wybierze coś dobrej jakości. Takie normalne chociaż niestety takie u nas nienormalne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiejski Opublikowano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Ja również polecam! Zamawiałem tam Yaka54, termin realizacji błyskawiczny. Teraz latające skrzydło. W obu przypadkach super kontakt! Pan Marek potrafi doradzić! Wysyłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uszek Opublikowano 25 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 Pierwszy raz zamawiałem w tym sklepie radio Graupner MX-12. Zamówione wczoraj a dziś w południe odebrane od kuriera. Super cena, najniższa w kraju i przesyłka gratis. Polecam ten sklep. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mozart Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Czy orientuje się ktoś jak z dostępnością produktów - czy trzeba na nie czekać aż sprowadzą(jeśli tak to jak długo), gdy pisze "Dostępność: na zamówienie"???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 10 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 Chyba najlepiej zapytać u źródła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.