kamil_rc Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 Kto sie wybiera z naszego forum na ten piknik? Na liscie widziałem juz Motyla, DJDIT, Rafał.B. Ja bede w niedziele na 99%ale niestety bez modelu :cry: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 Motyla nie bedzie :/ plany sie pokrzyżowały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Ja bede od piatku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbitlkr Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 ja sie wybieram w sobotę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal B. Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 A ja będę jak mi sie transport do Stalowej Woli nie znajdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 A kiedy to ma dokładnie być?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek665 Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Tu masz wszystkie inormacje: http://www.piotrp.de/web/mix/piknik.xhtml --------------------------------- Wybieram się z moją "paczką" popatrzyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Urban Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Ja będę od Soboty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MareX Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Ja także od soboty, od rana... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krykiet Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 mam jedno pytanie: czy ktos zna jakies kwatery do rezerwacji w okolicy Żaru. dzwonilem dzisiaj ale wszystko juz bylo zajete. mile widziane telefony. wybieram sie z rodzina 2-osobowa EDIT: juz nie aktualne. po dlugich poszukiwaniach znalazlem jednen pokoj 3-osobowy :jupi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Sokol Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 Ja jadę :-) Na wszystkie 3 dnia, prawdopodobnie jako uczestnik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pilot Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 I ja też się wybieram. Przybycie piątek ok. południa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henryk S. Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 Piknik szybko się zbliża ja będę w sobotę od rana do niedzieli wieczór jako uczestnik.Jadę samochodem osobowym nie dostawczym,więc biorę tylko dwa modele. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawomir Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 Ja jade z Krakowa rano w sobote i wracam tego samego dnia wieczorem . Jak ktos nie ma transportu to moge zabrac ( raczej bez modeli male auto a biore paralotnie do bagaznika ). Pozdrawiam Slawomir Witam miejsca juz wszystkie 3 zajete . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablos Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 Ja też się wybieram najprawdopodobniej w sobote Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majek Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 Ja też będę. Przyjeżdżam w piątek późnym popołudniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 Ja wybieram się w sobotę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Góra Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 Będę w sobotę pod Żarem na 100% w niedziele jak będzie ładnie to rowerek w obieg i też przybędę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krykiet Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 ja juz w czwartek poznym popoludniem przybede Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MareX Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 No to będzie trochę "wiary" z PFM! W sobotę po tabliczkach do modeli mnie i Henia poznacie, więc prośba o śmiałe "ujawnianie się". Bardzo chętnie osobiście poznam każdego forumowicza. Do zobaczenia więc Panowie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.