Skocz do zawartości

wicehrek 25

michcio88

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
no cos kolo tego ;] jak zamontowac lotki do skrzydla czy zwykla tasma klejaca bedzie dobra ?

W Easy Gliderze ju sa zamontowane.Jak troche nim polatasz,bedziesz wiedzial do czego sluza,jak je naprawic a w innym modelu zrobic.

Nie widze w Twoich poczynaniach konsekwencji (np. awatar).

Podobne-nie na temat rozmowy w podobnym stylu juz sie zakonczyly.

http://szabatowski.com/forum/viewtopic.php?p=32248&sid=064163e80193c4664a6596030a78faf3#32248

Ogarnij jakos Swoje wypowiedzi,bo ja nie nadaza za Toba,

Kolega o nadajniku,a Ty o lotkach :crazy:

Chcialbym tylko poznac Twoje stanowisko w sprawie Easy Glidera.

Zeby bylo latwiej-to jest pytanie do Ciebie, i odpowiedz prosze w miare logicznie,krotko i sensownie.

Opublikowano

Pisalem co sadze o tym modelu ale jezeli ktos nie zaowazyl to jeszcze raz napisze :] ten model jest fajny ale zanim na niego nazbieram troche minie dlatego do tego czasu chce sobie zozyc aeronce i polatac bellonca :] co do odpowiedzi a aparaturze i zamontowania lotek : napisalem ze wybiore chba taka aparature a w nastepnym zdaniu zadalem pytanie jak zamontowac lotki w modelu to chyba jest jasne i pzejrzyste :] wiec co z tymi lotkami czy zwykla tasma klejaca wystarczy ?? ( przypominam model jest ze styropianu )

Opublikowano

Jeśli zrobisz to odpowiednio to w zupełności wystarczy. Ja mialem tak przyklejone w motoszybowcu spalinowym.

Obawiam się jednak , że nie wiesz co znaczy w tym przypadku odpowiednio, przyklejasz od góry i od dołu, ale lotka musi mieć odpowiedni skos przy krawędzi natarcia.

Opublikowano

Aha zeby lotka wogule mogla sie poruszac. W bellonce tak wlasnie jest ze jest maly odstep pomiedzy lotka i skrzydlem wiec powinno byc dobrze ;] a jezeli tasma jest odpowiednia to super ;]

Opublikowano

Pierwsze loty Bellonca cos wspanialego !!!! moze to nie jest model z najwyzszej polki ale lata :D niestety brak umiejetnosci ( poniekad lotek ) i skrzydlo jest w 2 czesciach ale troche kleju polimerowego i w niedziele znowu latamy tym razem z lotami :D:D

Opublikowano
Fajny tem modelik tylko zanim na niego uzbierma to troche minie ale skoro nie ma innej opcji to zbieranie czas zaczac ta EPP jest chyab naprawde super wytrzymala a jaka aparaturka do tego modelu ?? I co sadzice o Aeronce ? :D nada sie dla mnie w budowie i w lataniu ?

michcio88 , wybacz,nie zauwazylem,pewmie przez to ze nie masz awatarku,wiec umknal mi.Przepraszam.

Opublikowano

Michcio88 - skoncentruj sie na wyjasnieniu JEDNEGO tematu. Bo dojdzie do tego, ze bedziesz chcial latać nadajnikiem Flash ktory ma lotki i sterować tym za pomocą 6kanałowej Easy Aeronki.

Opublikowano

Ja bym proponował, zebyś skoncentrował sie na tym co masz - Decathlonie. Napisz w TAMTYM temacie co sie stalo, ze model miał kraksę, opisz DOKLADNIE co zrobiles źle to może na przyszłość się coś zaradzi.

Opublikowano

Dobrze :] wiec poaltalem troche i chcialem wyladowac. Jak bylem nad ziemia to przechylilo go na skrzydlo ( nie wiem czy wiat czy model ) i uderzylem skrzydlem w ziemie i peklo :/ skleilem je klejem polimerowym i chyba jeszcze przykleje listwe weglowa wzdluz plata. Sprobuje jeszcze raz polatac na samym sterze kierunku i wysokosci ale w najublizszym czasie palnuje zaontowanie lotek bo jest taka mozliwosc.

Opublikowano
Napisz w TAMTYM temacie co sie stalo

Litosci.. mowilem, zebys tam pisal a ty nadal swoje? Za miesiac ktos bedzie chcial poczytac o tym modelu i go szlag trafi bo taki sie burdel zrobi z tymi postami, ze szok. Syndrom Krychola? A watpie, zeby Tomek chcial to sprzatac.

Opublikowano

olejne loty tym razem z lotami cos piekengo ten model lata super neistety przy bezwietrznej pogodzie . zawialo mocnej i model nie uciaganl i wyladawal w drzewach 3 h szukania bez rezultatu niestety teraz zosalo mi tylko zamiescic ogloszenie ba belchatowskim forum :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.