Gość wotoma Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Mieszkam niedaleko stadionu i dzisiejsze tlumy idące na mecz z Kamerunem mocno mnie zastanowiły. Co jest przyczyną, że kibiców TO jeszcze przyciąga. Przecież w naszej piłce nożnej dno się już dawno oberwało i zieje przepastna dziura. Jak to jest? A ludzie przyjechali naprawdę z dalekich stron. Jak trenowali nasi to nikt nie ma prawa wejść na zapasowe boisko podejść popatrzeć wynocha won nie przeszkadzać, a Kameruńczykom to nie przeszkadzało kibice nawet weszli na murawę podczas treningu Eto i koledzy nie uciekli przed bialym czlowiekiem, porozdawali autografy kibice zeszli trenig trwał. Nasi to paniska jak widać....
utopia Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Paniska? Raczej bydło i banda nierobów... Miałem okazję być raz w hotelu razem z "naszą reprezentacją"... Może kogoś oni reprezentują ale nie mnie. Jeśli tzw reprezentacja kraju zachowuje się jak żule z Pcimia Mniejszego ( przepraszam jeśli taka miejscowość istnieje porównanie nie jest celowe ) to ja się z tego państwa wypisuję! Co to za zawodowy piłkarz jeśli po 20 minutach gry musi zejść z boiska bo ma zadyszkę... A w drugiej połowie gry większość tych tzw kadrowiczów już tylko chodzi po boisku . Jak się murarz na budowie nie sprawdza to zostaje zwolniony a nie dostaje podwyżkę... Ci ludzi biorą tak kolosalne pieniądze że niejeden szeregowy pracownik jakiegoś zakładu przez rok nie zarobi tyle co oni w miesiąc.... Faktycznie Żenada...
madrian Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Nie... to chodzi o ochronę uczuć religijnych Polaków. :wink: Przecież jakby ktoś ich trening zobaczył, to przechrzczenie się murowane. :twisted: A jak jest co pokazać, to się pokazuje. Przyznam się, że ja wcale nie oglądam sportów zespołówych z udziałem polskich drużyn. Chętnie oglądam starty w dyscyplinach indywidualnych. Tak przynajmniej na naszych zawodników można popatrzeć. Ale nasza piłka... żal nerwy tracić. :roll:
karambolis8 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Przyznam się, że ja wcale nie oglądam sportów zespołówych z udziałem polskich drużyn. Chętnie oglądam starty w dyscyplinach indywidualnych. Tak przynajmniej na naszych zawodników można popatrzeć. Sugerowanie, że na żadną polską drużynę nie da się patrzeć jest trochę nie fair, bo oprócz kopaczy nożnych są jeszcze siatkarze - aktualni mistrzowie Europy i wicemistrzowie świata oraz piłkarze ręczni, którzy też liczą się na świecie (3 drużyna mistrzostw świata, 4 mistrzostw Europy).
qba Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 przynajmniej w żużlu jesteśmy mistrzami ;]
Gites Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 A jeśli już tak jesteśmy przy osiągnięciach sportowych to czyżby nikt nie kojarzył osiągnięć Polaków w lataniu? (precyzyjne, szybowce)
Adam P. Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Jesteśmy mistrzami w tylu dyscyplinach, a sport narodowy? Oczywiście piłka nożna...
utopia Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Skoro piłka kopana jest sportem narodowym to cały naród powinien wykopać 100% zawodników grających zawodowo i biorących za to jakiekolwiek pieniądze . W tylu miejscowościach czy nawet wioskach są samozwańcze ekipy piłkarskie i nie jest przesadą że wiele z nich ma lepszą kondycję i wolę walki od tzw "kadry" W innych dyscyplinach są sukcesy a tutaj pasmo porażek... Nie martwcie sie i niech wiara wasza pozostanie niezachwiana albowiem nie jesteśmy już "sto lat za murzynami" jesteśmy tylko dwa lata ..... w afryce impreza sportowa była a u nas dopiero za dwa lata... matematyka jest bezlitosna.... :wink:
adrian06adik Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 siatkówkę lubię, ale piłki nie znoszę ze względu na stan polskiej "nogi" i jak w temacie "nieposkromione lwy"
Gites Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 [...] a sport narodowy? Oczywiście piłka nożna...Pewnie dlatego, że tylko przy tym sporcie można robić ustawki po meczu :rotfl:
Vertigooo Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 ,,Stadiony gotowe teraz to już tylko mecze sprzedawać'' jak to było w kabarecie.
RomanJ4 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 A na modelarnie osiedlowe czy małomiasteczkowe nie ma... I dzieciaki szwendają się bez celu... "a wszystkiemu winni rodzice" :ble:
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.