Gość wotoma Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Mieszkam niedaleko stadionu i dzisiejsze tlumy idące na mecz z Kamerunem mocno mnie zastanowiły. Co jest przyczyną, że kibiców TO jeszcze przyciąga. Przecież w naszej piłce nożnej dno się już dawno oberwało i zieje przepastna dziura. Jak to jest? A ludzie przyjechali naprawdę z dalekich stron. Jak trenowali nasi to nikt nie ma prawa wejść na zapasowe boisko podejść popatrzeć wynocha won nie przeszkadzać, a Kameruńczykom to nie przeszkadzało kibice nawet weszli na murawę podczas treningu Eto i koledzy nie uciekli przed bialym czlowiekiem, porozdawali autografy kibice zeszli trenig trwał. Nasi to paniska jak widać.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Paniska? Raczej bydło i banda nierobów... Miałem okazję być raz w hotelu razem z "naszą reprezentacją"... Może kogoś oni reprezentują ale nie mnie. Jeśli tzw reprezentacja kraju zachowuje się jak żule z Pcimia Mniejszego ( przepraszam jeśli taka miejscowość istnieje porównanie nie jest celowe ) to ja się z tego państwa wypisuję! Co to za zawodowy piłkarz jeśli po 20 minutach gry musi zejść z boiska bo ma zadyszkę... A w drugiej połowie gry większość tych tzw kadrowiczów już tylko chodzi po boisku . Jak się murarz na budowie nie sprawdza to zostaje zwolniony a nie dostaje podwyżkę... Ci ludzi biorą tak kolosalne pieniądze że niejeden szeregowy pracownik jakiegoś zakładu przez rok nie zarobi tyle co oni w miesiąc.... Faktycznie Żenada... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Nie... to chodzi o ochronę uczuć religijnych Polaków. :wink: Przecież jakby ktoś ich trening zobaczył, to przechrzczenie się murowane. :twisted: A jak jest co pokazać, to się pokazuje. Przyznam się, że ja wcale nie oglądam sportów zespołówych z udziałem polskich drużyn. Chętnie oglądam starty w dyscyplinach indywidualnych. Tak przynajmniej na naszych zawodników można popatrzeć. Ale nasza piłka... żal nerwy tracić. :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karambolis8 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Przyznam się, że ja wcale nie oglądam sportów zespołówych z udziałem polskich drużyn. Chętnie oglądam starty w dyscyplinach indywidualnych. Tak przynajmniej na naszych zawodników można popatrzeć. Sugerowanie, że na żadną polską drużynę nie da się patrzeć jest trochę nie fair, bo oprócz kopaczy nożnych są jeszcze siatkarze - aktualni mistrzowie Europy i wicemistrzowie świata oraz piłkarze ręczni, którzy też liczą się na świecie (3 drużyna mistrzostw świata, 4 mistrzostw Europy). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 przynajmniej w żużlu jesteśmy mistrzami ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gites Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 A jeśli już tak jesteśmy przy osiągnięciach sportowych to czyżby nikt nie kojarzył osiągnięć Polaków w lataniu? (precyzyjne, szybowce) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam P. Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Jesteśmy mistrzami w tylu dyscyplinach, a sport narodowy? Oczywiście piłka nożna... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Skoro piłka kopana jest sportem narodowym to cały naród powinien wykopać 100% zawodników grających zawodowo i biorących za to jakiekolwiek pieniądze . W tylu miejscowościach czy nawet wioskach są samozwańcze ekipy piłkarskie i nie jest przesadą że wiele z nich ma lepszą kondycję i wolę walki od tzw "kadry" W innych dyscyplinach są sukcesy a tutaj pasmo porażek... Nie martwcie sie i niech wiara wasza pozostanie niezachwiana albowiem nie jesteśmy już "sto lat za murzynami" jesteśmy tylko dwa lata ..... w afryce impreza sportowa była a u nas dopiero za dwa lata... matematyka jest bezlitosna.... :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian06adik Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 siatkówkę lubię, ale piłki nie znoszę ze względu na stan polskiej "nogi" i jak w temacie "nieposkromione lwy" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gites Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 [...] a sport narodowy? Oczywiście piłka nożna...Pewnie dlatego, że tylko przy tym sporcie można robić ustawki po meczu :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vertigooo Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 ,,Stadiony gotowe teraz to już tylko mecze sprzedawać'' jak to było w kabarecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 A na modelarnie osiedlowe czy małomiasteczkowe nie ma... I dzieciaki szwendają się bez celu... "a wszystkiemu winni rodzice" :ble: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.