Skocz do zawartości

Odszedł na zawsze :(

Cimek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 155
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co sie stało, czemu dałeś sie pokonac? Większośc z nas pamieta Piotrka jako niepokonanego nawet gdy cierpiał - i tak wygrywał ...

Dołączona grafika

...i tu...

Dołączona grafika

...w Bolesławcu też był najlepszy...

Dołączona grafika

...

Dołączona grafika

...pamietacie ten model ? Ukochane KI Piotrka...

Dołączona grafika

Zapchał bym to forum fotkami, ale naprawde nie o to chodzi. Piotrek teraz zwycieża gdzie indziej...

Szczere wyrazy współczucia dla rodziców...

Opublikowano

Wojtek, święta prawda to co piszesz.

Piotrek nie tylko pokazał nam wszystkim że można być szczęśliwym mimo przeciwności losu, ale także w duużej mierze to właśnie on, jako młody pilot tworzył historię polskiej dziedziny ACES. Był jednym z najlepszych :(

Opublikowano

Na zawodach we Wrocku na tych ze zdjęć Jarka (DJ) poznałem Mame Piotra i jego samego. Z Mamą serdecznie sobie porozmawialiśmy. Nie jestem sobie w stanie wyobrazić bólu i rozpaczy Mamy zresztą obojga rodziców.

Straciłem w zeszłym roku najbliższego przyjaciela i podzieliłem się tym z Piotrem, przez kilka maili podtrzymywał mnie na duchu. To było po prostu niesamowite. On miał świadomość swojej choroby i mimo wszystko dawał z siebie dobro.

Nie wiem co powiedzieć... Piotrze leć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.