diem Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 I weź tu sie przyznaj, ze latasz quadrocopterem :twisted: Gdybym mial patrzec na niektorych tutaj, to bym ze strachu z domu nie wychodzil. Tyle niebezpieczenstw czyha. Aż dziw, że niektorzy sie za modelarstwo wzieli Marcin i Paweł zaraz sobie będą dzióbki dawać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Rzedzicki Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 Nie dam!!!!!!!!!!!! :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MironRC Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 Panowie, jest piątek- koniec tygodnia, dajcie spokój :wink: :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Rzedzicki Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 A czy nie jest spokojnie, weekendowo i nawet sielankowo :lol2: ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kefir Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 Panowie płakać się z was chcę jak już kiedyś napisałem latacie potworami ważącymi po kilkadziesiąt kilo i twierdzicie że przecież daleko od innych i w ogóle a co kiedy stracisz zasięg samolot czy helik zwariuje mało to było takich przypadków Najgorsze jest to kiedy ktoś sobie idzie, jedzie nie wiedząc że może się w niego coś wbić A inna sprawa kiedy patrzysz na to i widzisz czy spada i możesz zareagować (1KG z 4 metrów) A tak naprawdę gdyby przetrzepał wasze loty to znalazłbym masę niebezpiecznych zdarzeń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MironRC Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 A czy nie jest spokojnie, weekendowo i nawet sielankowo :lol2: ? ale żeby się poniedziałkowo nie zrobiło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kefir Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 Byłbym zapomniał latałem w Warszawie na targach nad naprawdę bogatymi ludzmi i drogim sprzęcie I na żadnym człowieku nie widziałem piany wręcz odwrotnie ;D No tak ale jak się takich rzeczy nie robi się zazdrości jaj i umiejętności Ciekawe czemu nie krytykujecie naszego mistrza helikopterów U.S.U.L.A jak lata 600tą nad ludźmi Wiecie że tymi opiniami sobie też szkodzicie ? No i jeszcze jedno ostatnie proszę abyście dali jakiś przykład takiego incydentu gdzie spada quad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
armand Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 (..) A inna sprawa kiedy patrzysz na to i widzisz czy spada i możesz zareagować (1KG z 4 metrów) A tak naprawdę gdyby przetrzepał wasze loty to znalazłbym masę niebezpiecznych zdarzeń Masz poniżej sekundy na reakcję - nie wiele zdołasz zrobić w tłumie, może tylko odruchowo się osłonisz rękoma głowę. Drugi argument ma czego dowieść, bo nie bardzo rozumiem?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koszkin Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 Dajcie spokój z tymi przepychankami słownymi, Najlepiej wyposażyć takiego quada w 4 oddzielne katapulty na każdy z silników oraz poduszkę powietrzną na stelaż no i spadochrony. Proponuje wrzucić na luz, osobiście nie jestem za takim lataniem nad publiką... ale nie ma co z tego robić wielkiej tragedi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiQ27 Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 ale idąc na koncert jedynie co może na mnie wpaść czy spaść to labo jakiś m dach, lampa, może krzesełko wyrwane przez niezadowolonego fana. Ale do cholery model w otwartymi śmigłami nie ma prawa latać nad moją głową a i po pierwsze nie wyraziłem zgody na filmowanie mnie i upublicznianie mojego wizerunku a jak zapewnie wiecie taki działanie wymaga pisemnej zgody !!! Idąc na koncert zazwyczaj godzisz się na obecność kamer i możliwość sfilmowania Twojego wizerunku, z wyświetleniem na telebimie i w TV włącznie. Zwykle wtedy filmowani wykazują duży entuzjazm i machają do kamery Chyba nie trafiłeś z tym przykładem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 Hańba! Hańba! Hańba! ps. sorki ze jestem niepoważny, ale temat jest również niepoważny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smootny Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 Hańba! Hańba! Hańba! http-~~-//www.youtube.com/watch?v=axr9saloF6M ps. sorki ze jestem niepoważny, ale temat jest również niepoważny trafiłeś w 100% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 Idąc na koncert zazwyczaj godzisz się na obecność kamer i możliwość sfilmowania Twojego wizerunku, z wyświetleniem na telebimie i w TV włącznie. Zwykle wtedy filmowani wykazują duży entuzjazm i machają do kamery Chyba nie trafiłeś z tym przykładem. i tu się mylisz bo nigdzie nie piszę ani ja nie podpisuje że akceptuje rejestrowanie mej osoby. Być może dla nie których zobaczenie siebie na telebimie to faktycznie jakieś życiowe przeżycie i bedą do końca życia się ma samą myśl podneicać, ale dla mnie to tylko kawałek pitolonego plastiku metalu i szkła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smootny Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 i tu się mylisz bo nigdzie nie piszę ani ja nie podpisuje że akceptuje rejestrowanie mej osoby. Być może dla nie których zobaczenie siebie na telebimie to faktycznie jakieś życiowe przeżycie i bedą do końca życia się ma samą myśl podneicać, ale dla mnie to tylko kawałek pitolonego plastiku metalu i szkła Ty faktycznie "inny" jesteś ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 zawsze mówiełem że jestem inny niż wszystkie dzwieczyny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smootny Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 zawsze mówiełem że jestem inny niż wszystkie dzwieczyny ;D ;D ... ok poprawiam się "inna" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 ...a ja go rozumiem :ble: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiQ27 Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 A może jednak zakupienie wejściówki jest równoznaczne z akceptacją regulaminu imprezy? W tym możliwości sfilmowania widzów? Nie akceptujesz - nie wchodzisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 no to pokaż mi taki regulamin i gdzie on jest w momencie zakupu biletu. Z tego co ja zauważyłem w regulaminach to, to że to tobie nie wolno np. wnosić nic w trawrdym opakowaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 Od jutra zaczynam chodzić na imprezy Będę podawał do sądu ludzi na których zdjęciach i filmach mnie będzie widać. Nieźle można się obłowić 500zł za bilet na koncert gwiazdy w zamian za kilkanaście/dziesiąt tysięcy za upublicznienie mojego wizerunku na telebimie bez mojej zgody- warto hyhyhy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.