Kross Opublikowano 20 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 Prócz lataczy niedzielnych, bywają jeszcze latacze niedzielno-sezonowo-bezwietrzno-ładno-pogodowi, lub mający modele tylko na pokaz My po prostu latamy, jak mamy czas, bez względu na pogodę, czy porę roku no chyba że pada, ale to jeszcze zależy, co pada (śnieg nam nie przeszkadza) Byle był czas, a chęci są Co do tego czasu - nikt mi nie za sponsoruje, jak sobie nie zapracuję takie zamknięte kółko: praca, latanie, rodzina, praca, latanie... (czasami jakaś przerwa na inne sprawy) Co do dążenia do sukcesów kosztem rodziny, to też każdego osobisty wybór (niekoniecznie prawidłowy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 20 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 No prawda. Pracować trzeba. Niestety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralski Opublikowano 20 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 Prócz lataczy niedzielnych, bywają jeszcze latacze niedzielno-sezonowo-bezwietrzno-ładno-pogodowi, lub mający modele tylko na pokaz My po prostu latamy, jak mamy czas, bez względu na pogodę, czy porę roku no chyba że pada, ale to jeszcze zależy, co pada (śnieg nam nie przeszkadza) Byle był czas, a chęci są Co do tego czasu - nikt mi nie za sponsoruje, jak sobie nie zapracuję takie zamknięte kółko: praca, latanie, rodzina, praca, latanie... (czasami jakaś przerwa na inne sprawy) Co do dążenia do sukcesów kosztem rodziny, to też każdego osobisty wybór (niekoniecznie prawidłowy) Zgadzam się z Tobą Krzysztof w całej rozciągłości... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 20 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 Zasadniczo się zgadzamy w poglądach, a latać się chce szkoda że nie wszyscy "zboczeńcy" z Bydgoszczy i okolic się wypowiedzieli nawet Ci co dopiero zostali wkręceni i mają zaledwie kilka lotów na żaglu. Dla przerwy w gadulstwie i zachęty do latania mały klip weterana zboczowego latania Manaqa http://www.youtube.com/watch?v=CY73Ev0bYDY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 20 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 A w końcu wybierajcie sie do kierownika w weekend? Ja tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArabaT Opublikowano 20 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 jesli szaman nie zrobi psikusa to będą tacy co będą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 21 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 Szaman chyba robi psikusa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 21 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 Wiatr cały czas mataczy...miał być klif a tu kicha.- pólnocny.. ale Kierownik jak zaprasza to sie nie myli.. Lubstów mam OK..zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 22 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 a jednak nie jadę - szaman i szamanka (praca) niestety wygrali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 22 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 Pojechać pojedziemy tam gdzie będzie dobry wiatr kierownica lotów zgodę wydała na niedziele Jeżeli nie zmieni się prognoza to zapraszamy w niedzielę do Starogrodu wszystkich chętnych Dla zachęty i przypomnienia kolejny klip Manaqa ze zboczowań w Starogrodzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 24 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 I do tych wielkich planów zboczowych dochodzi jeszcze pogoda i szaman ją ustalający, który zrobił nam wszystkim chętnym PSIKUSA. Ale jak pisałem wcześniej gdzieś pojedziemy to jedziemy na łąkę polatać inaczej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 24 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 Jesień Panie, to tylko jesień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 24 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 Dopiero dziś rano skończyłem naprawę Fregaty. Czytam, że nikt nie jedzie na zboczyska bo nie ma warunków. Nie wytrzymałem i koło południa pojechałem Do Starogrodu. A tam Szaman sprawił miłą niespodziankę. Oblatywanie Fregaty powiodło się i lata jak przedtem. W Chełmnie jest 11 kościołów i dlatego mamy takie warunki do latania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kross Opublikowano 24 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 Tak coś czułem w kościach, że wystarczająco wieje na Starogród. Jak bym wiedział, że będziesz, to bym zajrzał, a tak zostałem na >>> łące <<< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 25 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Filmik z niedzielnego zboczowania . http://youtu.be/64pDFFMyysA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 25 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Jak nic załatałeś nagroda z wytrwałość nie ominie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kross Opublikowano 25 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 No super i to są te słabe warunki? Fregata lata elegancko (chyba jest w dobrych rękach) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 25 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Przed lotami fregatą polatałem styropianem w pięknym słońcu aby sprawdzić czy dobrze nosi. Jak fregatą latałem, to już nie było słonka, ale zaczęlo bardziej wiać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 27 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 Tak na zachętę do odwiedzin Starogrodu parę dzisiejszych fotek Widać jak wiało na pierwszej fotce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 27 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 Zobaczcie jak "sarenka" Jackowi wskazuje kierunek wiatru...ten to ma dobrze ale ja nie narzekam dzisiaj polatałem bajecznie na Lubstowie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.