piotralski Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Jasiu co by nie mówić lądowanie na "dzidę" masz zaliczone , a o zdrowie trzeba dbać, modeli można jeszcze wiele kupić... Mystica jak widziałem już masz poklejonego... wiec, aby żywica obeschła i w górę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Jak to mówił mój uylubiony aktor: " Co Ty wiesz o lądowaniu na dzidę, Ty dupa jesteś!" Mistrzem dzidy jak dla mnie jest ArabaT. Link: Przewińcie do 3:40 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralski Opublikowano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 E tam taka dzida to nie dzida.... To jest lądowanie na dzidę Fakt, że z przyczyn niezależnych ode mnie -skrzydełko mi odjechało na dość dużej wysokości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Nie umiecie tego robić zapewniam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kross Opublikowano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Ogólnie mówiąc rzadko kto potrafi, najczęściej podczas takiego lądowania pilot niema wiele do gadania. Zbieg niefortunnych zdarzeń przed i model sam ląduje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Zbocze ładnie zaliczone. Na takich wyprawach zawsze są przygody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArabaT Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Miało być "ja cie pędze" a wyszło na CZADOWO. Miejsce Warunek Rewia przedlotowa i ... Nie byli my sami. Pozdrawiamy nowych kolegów. Czyżby zima? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArabaT Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 nie było źle, ino -5C. A jak odjeżdżaliśmy z Krzyśkiem to już tylko -2,5C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kross Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Nowe nad Wisłą temperatura -5'C wiatr 10-12m/s temperatura odczuwalna - (taka, że jak zostawiłem niedopitą kawę, to po chwili miałem w kubku lodowisko ) na koniec dnia temperatura -3'C wiatr około 7m/s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Fotki świetne, a i zabawa widać świetna. Teraz tylko pozazdrościć, a następnym razem trza jechać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Ładnie, brawo za wytrwałość na mrozie z wiaterkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArabaT Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Proszę o nie robienie zamieszania . -5'C to jeszcze nie mróz !!! To najlepsza z temp z zimowej skali termometru. Jacek - obowiązkowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darqo Opublikowano 14 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Ziemia miękka, ciężko chodzić. Paweł , latać miałeś, latać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArabaT Opublikowano 14 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Ale z grząskiej ziemi ciężko mu było startować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 14 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Starogród zaliczony. Myślałem że u siebie to w Parskach będziesz latał. Bym przyjechał na chwilę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArabaT Opublikowano 16 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Dziś w Starogrodzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 16 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Jeszcze parę fotek od nas . Pogoda i humor dopisały jak widać na fotkach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kross Opublikowano 16 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Nie będę się powtarzał, symbolicznie Reszta moich fotek jest >>> tutaj <<< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darqo Opublikowano 16 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Pięknie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralski Opublikowano 16 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 I chyba najważniejsze.... czuć klimat!!! Brawo!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.