madmax Opublikowano 14 Października 2010 Opublikowano 14 Października 2010 A pulpit wygląda tak: Ja trochę z innej beczki. Czy mogę prosić o dokładniejsze zdjęcia składanych podpórek w tym pulpicie ? Mam u siebie podpórki na stałe i chcę zrobić sobie składane do transportu.
Pit Opublikowano 14 Października 2010 Opublikowano 14 Października 2010 Czy mogę prosić o dokładniejsze zdjęcia składanych podpórek w tym pulpicie ?Niestety nie mam żadnych dodatkowych fotek. To zdjęcie otrzymałem z arthobby.
Gość rc-cnc Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 Witam. Czy jest jeszcze możliwość zamówienia Pulpitu w wersji "do złożenia" za 150zł ?
pietka Opublikowano 3 Listopada 2010 Autor Opublikowano 3 Listopada 2010 Cześć, jest, ale musisz zamówić u kolegi rob, znajdż jakiś jego post, np na stronie 3 wątku i napisz do niego. Pozdrawiam piotr
Gość rc-cnc Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 Cześć, jest, ale musisz zamówić u kolegi rob, znajdż jakiś jego post, np na stronie 3 wątku i napisz do niego. Pozdrawiam piotr Kolega Rob nie odpisuje na PW, szkoda. Pozdrawiam was.
rob Opublikowano 5 Listopada 2010 Opublikowano 5 Listopada 2010 Witam. Oczywiście dopisuję Ciebie do zamówienia. Ale kiedy zostanie ono zrealizowane to cięzko mi poiwedzieć. Brak pleksy w hurtowni.
RomanJ4 Opublikowano 5 Listopada 2010 Opublikowano 5 Listopada 2010 Najedź myszą na zdjęcie, kliknij prawym klawiszem, pokarze się podmenu, kliknij "Zapisz obrazek jako.." wskaż folder gdzie zapisać, np "Pulpit", zapisz, i klikając na ten plik na pulpicie otworzy Ci się to zdjęcie które możesz powiększać do woli ( na ile pozwoli pikselizacja) Edit. Te zawiasy podobne są do meblowych kołkowych
Gość rc-cnc Opublikowano 5 Listopada 2010 Opublikowano 5 Listopada 2010 Witam. Oczywiście dopisuję Ciebie do zamówienia. Ale kiedy zostanie ono zrealizowane to cięzko mi poiwedzieć. Brak pleksy w hurtowni. Super ! W takim razie będę czekał na informacje . Pozdrawiam was !!
Gość rc-cnc Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 Brak pleksy w hurtowni. Witam was wszystkich. Jest już jakaś nadzieja na te materiały w hurtowniach ?
specyfick Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 Nie ma co czekać zamawiać w Art Hobby. Tak się chłopaki reklamowali a tu nie ma plexi. eh...
Pit Opublikowano 27 Grudnia 2010 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Sory, że post pod postem ale muszę wiedzieć co z tematem pulpitu (pw milczy). Rob albo Pietka: Niech ktoś da znać czy ten pulpit będzie czy nie. Było duże pozytywne zamieszania, fajny pomysł i cisza. Rob jeżeli masz za mało zamówień i niewarto Ci robić tych pulpitów to napisz, poszukam innego. Brak informacji jest gorszy od złej informacji.
rob Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Witam. Firma jest teraz na urlopie. Niestety teraz mamy wiele innych zamówień. Pulpity narazie odsunięte w czasie do kiedy to niewiadomo. Napewno ruszymy cięcie ich przed rozpoczęciem sezonu.
Pit Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Rezygnuję. Czekanie w nieskończoność mnie nie bawi.
specyfick Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 Ja już poradziłem sobie z pulpitami za 200 zl Proponuje za 88 zl. http://pfmrc.eu/viewtopic.php?t=38081
rob Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Witam. temat ruszył do przodu. Pulpity są dostępne od poniedziałku w sprzedaży. Cena to 150zł za wersję pomalowaną. Pulpit trochę zmieniony, nie będzie poprzeczek na brzuch. Zdjęcia: Od poniedziałku pulpit dostępny będzie również na Allegro.pl Również dostępny jest juz pulpit pod JR 11x Zero, niedługo do Sanwy(RD6000,RD8000,RDS8000) Proszę nie pisać czy będzie taniej bo to niepotrzebna dyskusja będzie.
rob Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 A optic 6 będzie:P??Może w przyszłości
Gość Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Pulpit trochę zmieniony, nie będzie poprzeczek na brzuch.Ja w zadnym wypadku nie chce Tobie, jak to sie mowi, pluc do zupy, ale az sie prosi, by zwrocic uwage na pewien szczegol. Mianowicie podporki na dlonie znajduja sie za nisko. Powinny one byc mniej wiecej na wysokosci gornej powierzchni nadajnika - wowczas obsluga nadajnika bylaby zauwazalnie wygodniejsza.
rob Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Ergonomiczniej dla dłoni jest niżej. Zwróć uwagę że jak latasz na pulpicie dłonie są ustawione tak że mały palec leży na podpórce a kciuk z palcem wskazującym spoczywają na drążkach. czyli dłoń leży bardziej w pionie jak w poziomie. Podniesienie podpórki również w znaczącym stopniu utrudni korzystanie z przełączników suwakowych.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.