wojt1125 Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 Cześć! Widzę, że używasz LSD Też o nich myślałem jako zasilanie do Muchy. Daj proszę znać po oblocie jak się spisują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 22 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 Używałem ich już wiele razy bo mój Mentor na takich lata, Ventus tak samo. Nie mam zastrzeżeń za tą cenę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 31 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 Widzowie! Śpicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robintom Opublikowano 31 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 Nie, ale większość przerzuciła się na forum giełdowe i śledzi notowania cukru. :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tytan12 Opublikowano 31 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 Widzowie! Śpicie?He.he :devil: ,wiosna,Panie dzieju :jupi: A,tu ,se nie spi,tu se klei :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Rzeczywiście wszyscy chyba w cukrze siedzą :roll: A ja tu chciałem kończyć relację :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robintom Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Ależ nie wstydź się. Sporo jest chętnych to poczytania i popatrzenia. Daj ciąg dalszy jako marchewkę a nie od razu z kija że nie oglądamy. Za każdym twoim wpisem o modelu nie możemy robić "ach" i "och" bo byś się rozbisurmanił. A jak jest fajnie robiony to też nie trzeba krytykować. ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Żartuję przecież Buduję nastrój Od przyszłego tygodnia startuję z montowaniem skrzydeł, później oklejanie papierem japońskim i malowanie kadłuba + skrzydeł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Reda Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Panowie, czy ktoś wie gdzie można kupić fornir abbachi??Tutaj nie ma tego forniru ( jest on trudny do zdobycia ) ale jest duży wybór może coś znajdziesz - http://www.dlh-poland.com/Oferta/Forniry.aspx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Temat z fornirem został zamknięty już kilka miesięcy temu Skrzydełka już oklejone fornirem Meranti. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Reda Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Ale wpadka :oops: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Dzisiaj odebrałem skrzydełka. Pozostaje wyciąć lotki, zrobić kołki ustalające, wylaminować kieszeń na bagnet do kadłuba, zaszpachlować połączenia skrzydeł z kadłubem aby było tip top, no i na koniec malowanie kadłuba i skrzydeł. Wyciąłem tylko otwór na bagnet w kadłubie aby upewnić się, że wszystko pasuje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek9932 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Powiem szczerze, składałem wczoraj u nas w aeroklubie Juniora i ogólnie kształtem jest bardzo podobny do Twojego. Ogólnie fajna robota, podoba mi się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 O to właśnie chodzi żeby był jak najbardziej podobny do oryginału Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tytan12 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 He,he :lol2: bez lotek :shock: Myslę,ze w tym tygodniu lotki się znajdą (podpuszczam :devil: ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robintom Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Kolega ma skrzydełka jeszcze luzem, to małe szlifowanie odpowiedni wznios i po ptokach (po lotkach). :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Ej no właśnie. Gdzie się podziały lotki :roll: Zapomniałem!!!!!! :mrgreen: Czary mary hokus pokus i lotki są 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tytan12 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 I,co ,podpucha przynosi skutki :devil: Nie przeszkadzam,ale daj więcej fot. kibicujemy :jupi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Loteczka numer 1 zrobiona- oklejona sklejką 0.4mm. W 3 miejscach do środka skrzydła wkleiłem balsowe klocki które będą wzmocnieniem dla zawiasów. Widok od góry: Resztki żywicy z etapów klejenia wykorzystywałem do wzmocnienia wnęki na serwo. I widok od spodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tytan12 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 No,to lecimy...,teraz ja będe Ciebie popędzał :devil: alle bez przesady :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.