tomnow95 Opublikowano 16 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 Pięknie to wygląda:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobertK Opublikowano 17 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 tomnow95 miło mi że Ci się podoba A to jednostka napędowa ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek9932 Opublikowano 17 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 Ehh.. Jaki to musi wydawać piękny dźwięk.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wichercat Opublikowano 17 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 Ehh.. Jaki to musi wydawać piękny dźwięk.. szuuuuuuuuuuuuuuyyyyyyyyychhhhhhhh - coś takiego jak pamiętam :lol2: ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomnow95 Opublikowano 17 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 Piękny to mało powiedziane:) Śledze projekt z niecierpliwością, jako jedyny od samego początku:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 jako jedynyja też go śledze i mi sie bardzo podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomnow95 Opublikowano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 Jako jedyny w sensie to jest jedyny temat jaki śledze od początku:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiulioN Opublikowano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 Model bardzo fajny, tempo pracy też. Wreszcie mogę zobaczyć budowę JET-a od początku. A cóż to za turbinka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomnow95 Opublikowano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 Wydaje mi sie że JetCat:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiulioN Opublikowano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 Wydawać to mi się też wydaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wichercat Opublikowano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 Robert wydaje mi się że chyba w Niebrzegowie to juz nim nie wystartujesz...? Chyba że Tomek ten asfalt w kilku kawałkach poskleja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobertK Opublikowano 18 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 Żeby rozwiać wątpliwości :roll: Oczywiscie turbina na zdjęciu to JETCAT Wkrótce na warsztat idzie część dziobowa oczywiście zamieszczę fotki Cieszę się że młodzież interesuje się tematem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobertK Opublikowano 18 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 Robert wydaje mi się że chyba w Niebrzegowie to juz nim nie wystartujesz...? Chyba że Tomek ten asfalt w kilku kawałkach poskleja Maciek ,dam rade ... ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wichercat Opublikowano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 Więc zakładam że na III pikniku zobacze to cudo..... i może całkiem napalę sie na jeta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomnow95 Opublikowano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 Powodzenia i życzę jeszcze większej motywacji:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcus Opublikowano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 dam rade ... ;D No to ja już nie mogę się doczekać kolejnego pikniku. Robert, wiem, że do tego etapu jeszcze trochę czasu... ale myślałeś już nad malowaniem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiulioN Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 Cieszę się że młodzież interesuje się tematemA jakże by inaczej? Makieta i do tego odrzutowca budowana od podstaw to zawsze coś ciekawego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vader Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 Robert, jak masowo wyszły wloty? i zapodaj zdjęcie mocowania rury do wręgi od wewnątrz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobertK Opublikowano 19 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 Maciek,a ja myślałem że w Niebrzegowie będziesz latał już swoim nowym jetem :wink: tomnow95, motywacja jest tylko czasu brak Marcus, jeszcze się nie zdecydowałem, mam złe doświadczenia jeśli chodzi o jety szaro-szare,choć te barwy mi osobiście odpowiadają póki model na ziemi, więc może tak: GiulioN - dzięki :wink: Paweł, razem chwyty ważyły 126g Rura jest wlaminowana we wręgę główną... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcus Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 Już mi się wyświetla tutaj. Ciekawe malowanie z tymi pasami. Mogę zaproponować malowanie pustynne - zapewne je już widziałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi