halabala83 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2010 Witam wszystkich . Pisze ten post ale nie wiem czy jest to miejsce odpowiednie . Miał bym taką małą propozycje dotyczącą nowego działu na forum . Mianowicie chodzi mi o Założenie tematu o rc wynalazkach . w dziale tym można by było pokazywać wszystko co związane z modelarstwem RC co powstało bez planów i jest czymś osobliwym i jedynym w swoim rodzaju . Czy są chętni ? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomnow95 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2010 Świetny pomysł! Popieram! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek9932 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2010 Ja również! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
halabala83 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2010 No to jeszcze opinia modów . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 5 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2010 Pomysł spoko. Ja bym jeszcze zaproponował dział RC Pianki A w nim trenerki, akrobaty, pół makiety/giganty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzik1e Opublikowano 5 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2010 Ja chociaż krótko zajmuję się modelarstwem również popieram pomysł. Pozdrawiam Radek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrp Opublikowano 5 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2010 Jestem za. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Palacz1996 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2010 Popieram. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 6 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2010 Przeciez jest dzial w elektrykach INNE. To nie wystarczy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcimek Opublikowano 6 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2010 Witam! A jak to będzie spalinowy wynalazek ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz K. Opublikowano 6 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2010 Też jestem za,ale proponuje zrobić,odzielny dział(nie w elektrykach ani spalinach) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krankor Opublikowano 6 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2010 Też jestem za, moim skromnym zdaniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sak122 Opublikowano 6 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2010 Również popieram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webster95 Opublikowano 6 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2010 Widzę same pozytywne odpowiedzi a ja... a ja kozak nie jestem czyli również na tak :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 6 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2010 Popieram. Dział "Inne" w "elektrykach" nie koniecznie oznacza konstrukcje nietypowe. A chyba bym miał niedługo coś do tego nowego działu... :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz K. Opublikowano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 No "wszyscy" chętni ale admin ani nawet mod się nie odezwał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 8 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 Patrzą i zapisują kto tu naród podburza... :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 8 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 czuwam czuwam ;] jeżeli uważacie że jest sens to nie ma problemu, tylko bez sensu założyć dział który będzie pusty ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 8 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 Jak sie nie sprawdzi to można usunąć przecież, nie? A jak maci coś przeciwko "Innym" w elektrykach to tez jestem za założeniem tego działu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.