toom07 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Na francuskiej stronie znalazłem, wydaje mi się bardzo ciekawy film, a mianowicie latanie motoszybowcem na wysokości 500m sterowanym z balonu na ogrzane powietrze, zobaczcie zresztą sami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomnow95 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Fajne widoki:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mavericknt Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Ale niezłe zafalowanie mają. Tylko szybowiec a nie model i latanie do nocy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rogus Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Ja mam pytanie co do tak zamontowanej kamerki. Szybowiec nie jest przeważony na prawą stronę ? Mimo wszystko kamerka jakąś masę ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toom07 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Na pewno przeszkadza, tu nie ma dyskusji, wiem bo sam latając moją suprą z kamerką turnigy przyklejoną na centrze tuż przed uchem model już nie chodził tak jak trzeba a dodatkowo zauważalnie spadła doskonałość. A co do tego czy przeważony, nie wiemy czy pilot nie doważył drugiej końcówki ale na filmiku też widać że kontruje co chwile lotkami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekB. Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Piękny model przede wszystkim!. To jest Europhia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kefir Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Ale też i niebezpieczne to było przecież gdyby coś się stało i model uderzył by w balon mógłby się uszkodzić czy nie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubu2 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Nic by sie nie stało. A poza tym, ten model jest sterowany. Wprawną ręką. Aż miło oglądać film z modelu, który nie majta się po niebie. Porównajmy ten lot z wieloma filmami, które były pokazywane na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viader Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Niejaki Roy Lever pilotował model Spitfire siedząc w śmigłowcu i przeleciał nad kanałem La Manche. Kiedyś mówili na Discovery :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kefir Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Nic by sie nie stało. A poza tym, ten model jest sterowany. Wprawną ręką. Aż miło oglądać film z modelu, który nie majta się po niebie. Porównajmy ten lot z wieloma filmami, które były pokazywane na forum.Wiesz że nie mówię tu o zdolnościach a o awarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toom07 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Nie zakładajmy od razu że coś się stanie Myślę, że nie zdecydował się na coś takiego byle jaki pilot z byle jakim sprzętem który może w każdej chwili ulec awarii. Jeszcze co do doważania znalazłem zdjęcie ze strony ludzi którzy nakręcili ten filmik i myślę że już wszystko wiadomo KLIK Co do modelu, to europhia raczej nie jest bo porównując zdjęcia z internetu to ten model ma raz że grubszy kadłub a dwa wydaje mi się że mimo wszystko inny obrys skrzydeł i stateczników. Z resztą powiem szczerze że sam nie wiem co to jest, bo nigdzie nie znalazłem o tym informacji. Może to być jakiś mniej popularny model. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alkraj Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Świetny film, bardzo ładnie zmontowany, wspaniałe widoki i ta muzyka... Malina :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubu2 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 KrzysiekB., Ten model to Vento z silnikiem http://www.rcgroups.com/forums/attachment.php?attachmentid=2343347 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 Czadowy pomysł i super film Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Super... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JarekF Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Na francuskiej stronie znalazłem..... Filmik może z francuskiej strony, ale akcja dzieje się w Hiszpanii. Napewno aktorzy to Hiszpanie :wink: A filmik ? MIODZIO ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toom07 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 Dokładnie tak jak piszesz, znalezione na francuskiej ale zrobiony przez Hiszpanów(o tym dowiedziałem się później wchodząc na ich strone znalezioną na koncie YT) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.