Nielot Opublikowano 26 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 Dziękuję Karlem! Jest to tak znana i zasłużona osoba która wniosła tak wiele dobrego i cennego do sportu modelarskiego ,że każdy starszy i młodszy powinien mieć go za wzór za osiągnięcia sportowe! Nie sądzę że popełniłem błąd wymieniając jego nazwisko i imię. Sportowcy naszej kadry nie są anonimowi! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 26 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 Tylko ciekawe co Nasz Mistrz na to, że w byle bzdetnym temacie przywołuje się Jego nazwisko - pytał Go ktoś o zdanie? karlem - w pewnych sprawach należy mieć wyczucie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Nie sądzę, aby mistrz poczuł się urażony błahością tematu.....a czy temat głupi, czy nie, nie dyskutuję, bo po co... Swoich żandarmskich zapędów nie mogę tylko powstrzymać w temacie: "Język polski - jego kaleczenie makaronizmami, mimo polskich odpowiedników, niechlujne używanie oraz lekceważenie zasad ortografii i interpunkcji" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Odniosłem podobne wrażenie kiedy miałem przyjemność podziwiać Naszego Mistrza, Pana Mariana oraz jego model w czasie MŚ F4B i C we Włocławku w lipcu 2008r . Mam, uzasadnione z pewnością, wrażenie, ze jest bardzo ujmującym i serdecznym człowiekiem. (przepraszam za jakość zdjęcia :oops: ) A co do reszty - w całej rozciągłości popieram kolegę Karola, jak nie my - to kto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.