Łukasz K. Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 A może miał by mnie kto odwieść do Lublina tak koło 20:00-22:00 ? Dojechałbym jakoś busem do was ale nie miałbym jak się zabrać.Jakby ktoś był tak miły i mnie by podwiózł rana jeszcze z Lbn do Radawca to bym był wdzięczny(nie ważne bardzo o której) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Witam, zamierzam przyjechać do Radawca pomimo znacznej odległości . Do mojego auta zmieści się Tiger Moth 1/3 scale TC oraz Mystic z silnikiem elektrycznym. Przyjadę w piątek i zanocuję w hotelu pod Lublinem. W sobotę z rana będę na lotnisku. Dziękuję Piotrkowi i Tomkowi za pomoc w załatwieniu hotelu i udzielenie wszystkich potrzebnych informacji. Do zobaczenia Sławek www.modelarze-rc.wroclaw.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Ja przyjadę w sobotę wracając z Warszawy, pewnie będę na 8-9 rano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sak122 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Łukasz K. jak bedziemy z Parczewa jechać na 2 samochody, to z lublina do radawca mógłbym Cię wziąść, ale nic pewnego, na pewno bede mógł napisać Ci w piątek jak bedzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vader Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Jakiej długości jest droga startowa :?: Zastanawiam się czy mirage podoła :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario_z Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Wpadnę z rodzinką popatrzeć, o której zaczynacie :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Dajcie Panowie jakieś namiary jak i gdzie dojechać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepen02 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 http://maps.google.com/maps/ms?source=s_q&geocode=&ie=UTF8&t=h&oe=UTF8&msa=0&msid=109450574850585209792.00048f55339a565f41c38 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_W Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 51.223263, 22.399914 - dokładne dane lotniska modelarskiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 To może ja troche opiszę dojazd. Od lublina to najlepiej Kraśnickimi (19) do skrzyżowania z drogą 747 na opole lubelskie. Potem to jak droga prowadzi. Przed płytą główną lotniska w radawcu jest mała asfaltowa droga ( jadąc od lublina to po prawej ) i ona doprowadzi was do nas Od Puław to chyba najszybciej przez Nałęczów i potem w Miłocinie za przejazdem w prawo na motycz, ale również normalnie przez Lublin można jechać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_W Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Lotnisko ma 120 x 45 m z tym, że na podejściu w osi pasa żadnych przeszkód. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Dzięki Robert, o to mi chodziło, bo na góógle to i ja lotnisko znalazłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobertK Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Jakiej długości jest droga startowa :?: Zastanawiam się czy mirage podoła :roll:Da rade, jakby co podkręcimy frania :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaPitek Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 To i ja z osobą towarzyszącą się pokażę, choć nie znam jeszcze nikogo bom NEOFITA :cry: - Młody duchem modelarz, zarażony w Kanadzie rok temu. Flota też raczej skromna ( T-rex 450 i BETA 1400 ) , więc raczej przyjadę jako widz popatrzeć na wasze Wypasione Latadła. Do zobaczenia na lotnisku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario_z Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 To i ja z osobą towarzyszącą się pokażę, choć nie znam jeszcze nikogo bom NEOFITA :cry: -To jest już nas dwóch Do zobaczenia na lotniskuDo zobaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 Fajnie było, dalem dyla przed burzą: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario_z Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 Ja uciekłem ciut wcześniej. :wink: Radawiec 2011.06.18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietka Opublikowano 19 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Koledzy Forumowicze. Impreza wyszła fajnie, jak co roku lało i to nawet w tym samym czasie, ale po ulewie jeszcze polatane było. Przyszło też sporo widzów nie związanych z modelarstwem , którzy wydali nam same pozytywne opinie Mimo tego, że trochę wiało piloci pokazali piękne modele i pilotaż na najwyższym poziomie. Atmosfera była wspaniała właśnie dzięki nim i naszej wspólnej pasji. Serdecznie dziękujemy wszystkim za przybycie i liczymy na Waszą obecność w przyszłym roku ;D. Pozdrawiam Piotr P.S. Postaram się sklecić krótki filmik ale od razu mówię- nie prędko. Znaleziono regulator, nie powiem jaki, osoba która zgubiła będzie wiedziała, proszę o kontakt na PW w celu odbioru zguby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario_z Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Serdecznie dziękujemy wszystkim za przybycie i liczymy na Waszą obecność w przyszłym roku ;D.Będę na 1000% jako widz P.S. Postaram się sklecić krótki filmik ale od razu mówię- nie prędko.Ja również mam troszkę nagrane, w wolnej chwili spróbuję to sklecić do kupy. :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vader Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Dzięki wszystkim za miłą atmosferę i wspaniałą zabawę. Bardzo miło spędziłem czas Mam nadzieję, że następnym razem będzie słychać jeta w powietrzu P.S. Z turbiną wszystko ok, tylko te przewody się wymieni i finito :jupi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi