andrzej351 Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Nie wiem czy ktoś czyta ten temat i kogo to interesuje ale jak relacja to relacja. ja ciągle tu zaglądam ale póki co marazm... czekam na ciag dalszy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcus Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Oglądamy oglądamy. Czekam na zdjęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Hehehe, mam już formatki i jestem w Ostrowcu, godzinę temu wróciłem. Jutro wstanę o 6.00 i nim się obudzicie to złożę skrzydło Nie mogłem się powstrzymać i złożyłem statecznik pionowy i ster kierunku. Wszystko pasuje idealnie. Narazie bez kleju i część elementów się przesunęła ale ideę konstrukcji widać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Autsajder1983 Opublikowano 1 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 patrze cały czas i nie mogę się nadziwić gratuluje Czekam na skrzydło:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 Rano zabrałem sie za skrzydło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz K. Opublikowano 1 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 Wstałem dziś wcześniej specjalnie żeby zobaczyć Ładnie ładnie,chyba się nie powstrzymam i sam sobie takiego złożę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 Wyskoczyłem na chwilę na przegląd samochodu ale wznowiłem prace nad skrzydłem. Niezbędne okazało się wklejenie płaskownika węglowego 1x3x1000mm żeby usztywnić skrzydło. Rowki na płaskownik wykonałem brzeszczotem. Oczywiście może to być pręt fi1mm czy płaskownik 0.5x2mm czy też listwa sosnowa 2-3x5mm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 1 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 Ale tempo Fajny maluszek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_12 Opublikowano 1 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 Ładnie Wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 Coś zaczyna się wyłaniać z tych balsowych puzzli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozuszek Opublikowano 1 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 CUDOWNE :!: , nie mogę się doczekać oblotu tego modelu :!: ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Autsajder1983 Opublikowano 1 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 jak dla mnie tępo nieosiągalne Ciekawe jak to cacko będzie latać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcus Opublikowano 1 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 Tempo rzeczywiście imponujące... :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 Tempo takie sobie. Szybkie składanie to efekt siedzenia przez łącznie kilkadziesiąt godzin przed komputerem i sprawdzanie konstrukcji przed wycięciem. W efekcie składanie nie wymaga myślenia tylko wkładania elementów w odpowiednie miejsce i zalewanie klejem. Z edge jestem zadowolony bo jest prosty w montazu jak budowa cepa , mam nadzieję że będzie dobrze latał a jak będzie dobrze latał to zrobię wersje 1600mm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Autsajder1983 Opublikowano 1 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 Ja chyba bym się pisał na takiego Edka:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 Zabieram się zaraz do dokańczania skrzydła, na zdjeciach widać szczegóły pokrycia lotki i węglowe wzmocnienie dźwigara. Póki co to większego edka nie będę rysował, mam do dokończenia 2 projekty swoje i jeden do sprawdzenia od kolegi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Autsajder1983 Opublikowano 2 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 będziesz nim może latał w Warszawie chciałbym zobaczyć jak to lata:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 Mam zamiar zabrać go do Warszawy ale nie wiem czy w tym tygodniu dam radę, walczę właśnie ze skrzydłem, chcę jeszcze dziś okleić. Zacząłem oklejać , mam resztki różnej folii to coś tam uklepię z niej. Wyszło jak wyszło, nie najgorzej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz K. Opublikowano 2 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 Bardzo fajny wzór oklejenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m_atrix Opublikowano 2 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 Witam, Jestem pod wrażaniem tempa i czystości wykonania i zapewne jak pozostali z niecierpliwością czekam na oblot. Chętnie bym przy takowym potowarzyszył jeśli będzie gdzieś w W-wie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi