Viper Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Witam Zachęcam do udziału w kolejnej edycji rozrastającego się Płockiego pikniku lotniczego (18-19.06.2011). Aby za wiele nie nudzić, polecam odwiedzenie strony pokazów: http://www.lotniczyplock.pl/#/opikniku/ Byłem w zeszłym roku i gorąco polecam, samoloty latają nad Wisłą, można je podziwiać albo z poziomu plaży, albo 50 metrowej skarpy, albo z punktów pośrednich. Szczególną atrakcją będzie wyścig pomiędzy pylonami, coś jak red bull air race, ale wszelkie szczegóły są na stronie. Po zawaleniu Góraszki, myślę że Płock urasta do cywilnego pikniku nr 1. Pozdrawiam Viper Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirolek Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 ...samoloty latają nad Wisłą ......Płock urasta do cywilnego pikniku nr 1 milczenie ..... będzie komentarzem ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viper Opublikowano 18 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 Wróciłem z Płocka wystarczająco poruszony i przerażony, aby wdawać się w dziwne polemiki. Ten komentarz ma oznaczać, że ja jako zachęcający jestem winny tragedii, czy też że wszelkie pokazy nie mają racji bytu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirolek Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 dlaczego od razu tak osobiście ..... o smutek i żal tu chodzi nie o polemikę ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojo Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 Macie jakieś wieści na temat zdrowia Marka Szufy? Nie może mu się stać nic złego. Wojo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobertK Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 Macie jakieś wieści na temat zdrowia Marka Szufy? Nie może mu się stać nic złego. Wojo http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Dramatyczny-wypadek-podczas-pikniku-samolot-rozbil-sie-o-tafle-wody-Trwa-akcja-ratunkowa,wid,13522590,wiadomosc.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wichercat Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 ['][']['] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOGO Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 ['] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojo Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Śniło mi się w nocy, że ktoś powiedział że Marek Szufa nie żyje. Ucieszyłem się, bo zawsze się mówi że sny sprawdzają się na odwrót. Więc rano szybko pobiegłem posłuchać wiadomości, prawie z pewnością że akcja ratunkowa powiodła się, ale niestety nie tym razem. ŻEGNAJ. Wojo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki17 Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Marku byłeś wielkim modelarzem, pilotem, kapitanem B 767, swoimi akrobacjami dostarczałeś emocji wielu ludziom. Jeszcze dwie soboty wstecz widziałem jak w hangarze w Chrcynnie polerowałeś swoje Christen Eagle. Szkoda, wielka szkoda..... Pokój Twojej Duszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej Ritmann Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 nie znałem, nie widziałem, ale jednak jakaś forma smutku w człowieku w takich sytuacjach drga. swoją drogą następny z kolei piknik gdize ginie pilot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi