Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapraszam na zawody z cyklu Puchar Polski ESA WW I i WW II jakie mają się odbyć w dn 4.09.2011 (niedziela) w Bełchatowie.

ZAPROSZENIE

Link do naszej strony, ODLOT

W przypadku problemów ze zgłoszeniem proszę o kontakt 601 54 33 06

lub maila tomaszkrystek@gmail.com

Zgłoszenia proszę nadsyłać na priv( imie nazwisko, ew nick i eskadra modele na 1 i 2 wojnę oraz używany kanał)

sprawy regulaminowe -zgodnie z regulaminem obowiązkowe będą kaski, ponadto konieczność podpisania oświadczenia o ew szkodach wynikłych z udziału w zawodach

(formularz można zobaczyć na naszej stronie pod zaproszeniem, będą przygotowane formularze do podpisu na zawodach.

Zamieszczam mapkę z lokalizacją naszego pola

http://pfmrc.eu/album_pic.php?pic_id=7156

Kilka spraw organizacyjnych:

Będą zorganizowane kaski, przynajmniej tyle, aby cała jedna bitwa była obstawiona, ale jak ktoś ma swoje to proszę zabrać.

Będzie ciepły poczęstunek i upominki dla zwycięzców.

Prąd będzie

Bieżącej wody nie będzie.

Bardzo proszę nie odkładać zapisów na ostatnią chwilę

Przewidujemy wpisowe 15 zł

Link do listy zapisanych pilotów lista

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 75
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Witam, czy jest już mniej więcej harmonogram zawodów? A zwłaszcza to o której zawody startują. Bo z Krakowa trochę jest a chciałbym już mniej więcej wiedzieć o której trzeba wyjechać. (Mam nadzieję , że nie za wcześnie :lol2: )

Opublikowano

No nie wiem jak Wy - ale moi koledzy z Sieradza bardzo poważnie podeszli do mających

się odbyć zawodów . Urządziliśmy w moim ogrodzie mini modelarnię i do dzieła .... !!

Na tapetę poszły Mustang i Meserek :)

Dołączona grafika

Trzy piwa później...

Dołączona grafika

czternaście godzin później....brak jedynie popychaczy i malowania :)

Dołączona grafika

Najfajniejsze w tym jest to że żaden z nas nigdy nie startował w zawodach ESA , najśmieszniejsze że dwóch z nas nigdy nie pilotowało takiego modelu a najbardziej frapujące jest to że dla jednego z nas będzie to drugi model w życiu.... :)))

Ale nic to - nie pękamy ani trochę ;)) - co najwyżej będziemy uczyć się podpatrując kolegów .

Pozdrawiam

P.

Opublikowano

Najfajniejsze w tym jest to że żaden z nas nigdy nie startował w zawodach ESA , najśmieszniejsze że dwóch z nas nigdy nie pilotowało takiego modelu a najbardziej frapujące jest to że dla jednego z nas będzie to drugi model w życiu.... ))

Ale nic to - nie pękamy ani trochę ) - co najwyżej będziemy uczyć się podpatrując kolegów .

Pozdrawiam

I to jest postawa godna naśladowania. Ja uczyłem się latać na modelu ESA, więc kończcie modele oblatajcie, spróbujcie coś powalczyć i na zawody :mrgreen:
Gość Kamyczek_RC
Opublikowano

Litości już się trzęsiemy na samą myśl że przyjedzie was cała eskadra ,ale jak na każdej wojnie nieodzowne jest mięso armatnie ...

Z powodu zawodów F3F w Czechach oddelegujemy tylko jednego zawodnika Rafała , ale myślę że to nie problem bo liczy się jakość nie ilość . Powiem tylko tyle bedziemy trzymać kciuki za Rafiego i ekipę z Bolesławca .

Opublikowano

Rekord chyba padł w Górze Kalwarii.

Mamy taką prośbę, okazało się ,że będzie nam brakowało 4 stoperów, bardzo proszę gdyby ktoś mógł ze sobą zabrać, byli byśmy bardzo wdzięczni

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.