CichyBart Opublikowano 26 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2017 Posty 221 i 249 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 26 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2017 Zawitam w niedzielę. Praca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 26 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2017 Adamie będziemy do wieczora tak że wpadnij na kolację Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 26 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2017 No więc jesiotry zamówione i zapłacone. Jak dostawca nie da d..y, to od 12:00 wędzimy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CichyBart Opublikowano 26 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2017 Jak tu cicho, spokojnie... mam wrażenie, że już jakieś ognisko macie. Do zobaczenia rano! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CichyBart Opublikowano 28 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2017 Dzięki za świetną imprezę! Dobrze jest poznać ludzi i na żywo porozmawiać. Sporo też się dowiedziałem - dzięki wielkie wszystkim, którzy podzielili się swoją wiedzą! Do zobaczenia na następnym! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 28 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2017 Ja również dziękuję Kolegom Organizatorom za organizację Pikniku. Super warunki macie do takich imprez, mam nadzieję, że spotkamy się za rok! :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CichyBart Opublikowano 28 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2017 Mi żonka uprzejmie doniosła, że możliwa jest wcześniejsza impreza w Pile... Ładne rzeczy, ja tam zdobywam wiedzę praktyczną i teoretyczną, a żonka ustala kolejne imprezy... eh. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 28 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2017 "Spałem w Pile..." - jak to dalej leciało? ;-) A w ogóle było bomba, kto nie był ten trąba ;-) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krankor Opublikowano 28 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2017 Byłem, widziałem i troszkę latałem. Bardzo dziękuję spotkanie, za całą organizację a Tomkowi za ekstra dodatki - były przepyszne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micro Opublikowano 28 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2017 Widzę, że Tomek przesiada się na większe maszyny . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej nowicki Opublikowano 28 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2017 Witam wszystkich Ekipa z Poznania serdecznie dziękuje organizatorom i osoba biorącym udział w pikniku za wspaniałą zabawę. Najlepszy piknik na zachodzie . Atmosfera rewelacja Super było polatać w tak doborowym towarzystwie. Jak zwykle nie zrobiłem ani jednej fotki ha ha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJDIT Opublikowano 28 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2017 Upał nie do zniesienia, niestety z powodów czasowych (praca) nie mogłem uczestniczyć w zlocie ale parę fotek z soboty udało mi się zrobić. Podziękowania w szczególności dla Wojtka, Binia, Bartka i wszystkich którzy brali udział w organizacji. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr z W. Opublikowano 28 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2017 Było super :-) zróbcie dwa w roku jedno to za mało!!:-) pozdrawiam serdecznie wszystkich obecnych ciałem i duchem :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 28 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2017 Było też takie :-) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech Hatowski Opublikowano 28 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2017 Lejecie miód na moje stare serce, dziękuje bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 28 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2017 Pikniki uczą. Od dziś już wiem, że jak chcę jechać z Bydgoszczu do Warszawy, to w Toruniu należy zignorować kierunkowskaz "Warszawa S10 płatna na odcinku A1" #cokolwiekbytokurwanieoznaczało i należy pojechać na Łódź. Bo Łódź to taka mała Warszawa jest ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 28 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2017 Dzisiaj odwiedziłem kolegów w Pile. Nastroje mieli bardzo dobre choć jak mówili troszkę byli zmęczeni wczorajszym wieczornym... upałem, ale mile go wspominali. No cóż żałuję że nie mogłem być z nimi. Modele piękne, nowe konstrukcje. Miałem okazję zapoznać zapoznać się z Jetami, chociaż widziałem tylko jeden lot modelu F-16. Niesamowite wrażenie. Oklaski dla pilota za precyzję sterowania i perfekcyjne lądowanie. W drugim locie podczas kołowania na start w dziurze przed pasem startowym uszkodzone zostało koło przednie. Zrobiłem parę zdjęć. Do zobaczenia... za rok ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerzy Opublikowano 28 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2017 Dla Kolegów modelarzy z Piły wielkie dzięki za przeprowadzenie tak wspanialej imprezy modelarskiej, za załatwienie wspanialej pogody i dodatkowo za wspaniale przekąski złożone z bigosu, kiełbasek , kawy itp przysmaków. Atmosfera była na pikniku wyśmienita. Jeszcze raz dziękujemy i czekamy na następną. Wspaniale loty modelem F-15 długo zostaną w pamięci modelarzy - dziękujemy kolegom z Poznania.. Pozdrawiam wszystkich Jerzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 28 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2017 Panowie, tam nijakiego F-15 nie było :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi