Jerzy Opublikowano 7 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2017 Bardzo chętnie przyjedziemy z Gorzowa na powtrókę pikniku w Pile, Przynajmniej można było dużo polatać no i pogoda nam przypasowała. Do zobaczenia we wrześniu w Pile. Teraz szykujemy się na Wilcze Laski na 12 i 13 sierpnia, tam tez co roku jest wspaniała atmosfera. PS. Ta kobita na miotle poleciała i nie wróciła a teraz facet ja szuka i nie może znależdz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krankor Opublikowano 7 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2017 Też chętnie przyjadę do Piły. Poza pierwszym weekendem (2-3 września) kiedy będziemy latać wodnosamolotami w Skarżysku-Kamiennej. A tak nawiasem to skąd Wy macie te informacje o Zenobii? O ile wiem, to ma się znośnie, jak na swój wiek. Jeszcze lata. Ale niech no ona się dowie, jak ją obgadujecie, to tak Was opierdzi wieczorem, że o spaniu to możecie zapomnieć 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CichyBart Opublikowano 8 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2017 Miłość nie zna granic. Wtedy różnica między jawa a snem jest cienka. Cieszymy się na kolejne spotkanie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CichyBart Opublikowano 20 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 Coś się ruszyło odnośnie września? (byle nie 15 - 17!). Chciałbym zarezerwować już termin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrax_ojz Opublikowano 21 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2017 poszczuł i zapomniał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech Hatowski Opublikowano 24 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2017 poszczuł i zapomniał Muszę z Tobą przeprowadzić poważną rozmowę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CichyBart Opublikowano 24 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2017 Muszę z Tobą przeprowadzić poważną rozmowę Proponuję na zlocie w Pile hłehłehłe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech Hatowski Opublikowano 24 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2017 Moi Drodzy Ustaliliśmy wstępną i ostateczną datę 15 - 17 wrzesień 2017r. lądowisko Piła - II Zlot Modelarzy Lotniczych W zasadzie podobna organizacja, kto był to wie. Kto nie wie to niech się zapozna: Chętni - proszę wypełnić formularz dostępny od przyszłego tygodnia na stronie głównej azp.pila.pl Zainteresowani noclegiem w hoteliku AZP - proszę mail do mnie macius1122@wp.pl Może być problem z bigosem - wkładka biega gdzieś po lesie a ja nie mam czasu jej złapać (ale myślę, że do września coś się ubije) Prawdopodobnie wprowadzę reglamentację napojów ponieważ ostatnio były osoby bardzo zadowolone jak też mniej zadowolone a w tej sytuacji musi panować komuna, wszystkim po równo Ci co są tu pierwszy raz niech poczytają posty powyżej Pytania, sugestie proszę dzwonić Wojtuś 607838562 lub mail macius1122@wp.pl Do miłego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CichyBart Opublikowano 24 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2017 Zmiana terminu ten mam już zajęty niestety... Nie będzie mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech Hatowski Opublikowano 1 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 Koleżanki i Koledzy W związku z kłopotami technicznymi nie działa strona zgłoszeniowa do drugiego zlotu, dlatego bardzo proszę osoby które już wypełniły formularz jak i te które dopiero zamierzają to zrobić o informację o przyjeździe na II zlot 15 września do Piły na mail: macius1122@wp.pl . Informacja o ilości uczestników pozwoli nam lepiej przygotować się do zlotu Pozdrowionka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech Hatowski Opublikowano 13 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 Przygotowania do drugiego zlotu na finiszu, dobra pogoda zamówiona, bigos przygotowany, kiełbaska, napitek, ognisko, miejsce startu również. Martwi mnie trochę frekwencja jak dotychczas troszkę niskawa. Jeszcze raz serdecznie zapraszamy do uczestnictwa, to właściwie ostatnie chwile na polatanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damek Opublikowano 16 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2017 Byliśmy w sobotę było super https://photos.app.goo.gl/vBn6QvAqgr2GTWSq1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr K. Opublikowano 16 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2017 Potwierdzam Dziękujemy za gościnę! https://photos.app.goo.gl/7lCCRQBTOEJqJ4vj2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krys1 Opublikowano 16 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2017 Witam, widze ze sie fajnie bawiliscie, szkoda ze nie moglismy byc. Niestety terminy, mamy nadzieje ze sie znowu spotkamy w przyszlym roku. Udanych lotow i dobrej pogody na dzisaj zyczymy wszystkim uczestnikom zlotu. Krzysztof i Matthias Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek67 Opublikowano 17 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 Byłem i bardzo fajnie się bawiłem, dziękuję wszystkim, a w szczególności Organizatorom. Mam nadzieję, że spotkamy się znowu. Już nie mogę się doczekać .Załączam parę fotek. Pozdrawiam Krzysiek. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech Hatowski Opublikowano 19 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2017 Moi Drodzy Bardzo dziękuję gościom za przybycie jak również wszystkim którzy przyczynili się do organizacji II Zlotu Modelarzy Lotniczych w Pile. Jeśli są jakieś uwagi to proszę o informację, unikniemy ich w czasie III zlotu który najprawdopodobniej odbędzie się w maju 2018. Już teraz wszystkich serdecznie zapraszamy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo_433 Opublikowano 19 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2017 byłem na zlocie dwa dni ,organizatorzy zlotu WOJTEK oraz BARTEK zapewnili super latanie ,oraz żeby nikt nie był głodny i spragniony .Osobne podziękowania dla żony Wojtka [ to ta urocza pani na zdjęciu przy grilu] z jej ręki wyszedł pyszny bigos wypieki własnej roboty oraz niezwykły smaluszek z kiszonym ogórkiem -pychotka !!!!! - DZIĘKUJE ZA SUPER SPĘDZONY CZAS 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BINIU 98 Opublikowano 24 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2017 Nowy nabytek na nowy sezon.Mały Super Decathlon. Krzysztofie -no ładne cacko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech Hatowski Opublikowano 13 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2017 Uprzejmie informuję, że kolejny III Zlot Modelarzy Lotniczych w Pile odbędzie się w dniach 25 -27 maja 2018r. na który już dziś serdecznie zapraszamy. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 14 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2017 Może mi się uda wziąć udział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi