iwan19815 Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Ja tez już prawie ośkę silnika wymieniłem prawie bo gdzieś na płycie lotniska została podkładka zabezpieczająca. ciekawe ale ośka zamiast się zgiąć po prostu pękła na żłobieniu w które przychodzi podkładka zabezpieczająca....bubel jakiś. FunCub jutro gotowy do lotów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo_433 Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 no tak modele gotowe ,piloci gotowi ,ale natura karty rozdaje -bedzie mocno wiało jutro i pozamiatane ,czekamy na nastepny wekend Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loczek1392 Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 W moim modelu natomiast przyczyną katastrofy była wada fabryczna statecznika poziomego.Wykonany był z miękkiej balsy (która rozwarstwiła się),widziałem to i myślę sobie-to wytrzyma.No i przy wyjściu z pętelki nie wytrzymało.Wystarczyło by to wzmocnić lub dać zastrzały.Model wykonał 4-5 lotów,fajnie latał i zakończył bezpowrotnie.Nie będzie odbudowany,za duże straty.Ale Panowie-fajnie było,sezon ROZPOCZĘTY. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Co to za żółto-niebieska konstrukcja która uległa katastrofie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loczek1392 Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 A to Panie Adamie jest składak,kadłub i stateczniki Pipera a skrzydła konstrukcja własna o rozp 1800.Bardzo ładnie to latało,przy wczorajszym wiaterku i gazie na dwa ząbki stał w miejscu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrax_ojz Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 szkoda że nie mogłem się wybrać w sobotę :/ ale dzisiaj będąc przejazdem przyłapałem Krzysztofa na montowaniu linek i wygląda na to że oblot już wkrótce trzeba będzie zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loczek1392 Opublikowano 24 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Kolejny nowy model czeka na oblot,pilot jak widać w kabince gotowy do lotu a zima nie ustępuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 24 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Piekny Ogar ! W kabinie jakby Pablo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 24 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 To samo pomyślałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loczek1392 Opublikowano 24 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Tak,pilot jest od Pawła bo ten co był w zestawie najlepiej pasował by do kukuruźnika.Prawda co nie,czysty Pablo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo_433 Opublikowano 25 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 teraz moja "dziewica " czeka na pogode i wiosne szybowcową ,hm ???? kiedy to nastąpi ???? Minimoa 3400 waga 3 kg do lotu firmy BLACK HORSE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 25 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Ale cacko !!! Będzie w Pile co podziwiać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 25 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 model prezentuje się świetnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krankor Opublikowano 25 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Fiu fiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo_433 Opublikowano 25 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 troszke poprawiłem "fabryke " tzn. pilot pokrycie płatów i stateczniki oraz płoza i napisy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 26 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Pablo nie byłbys sobą gdybyś nie wtrącił swoich trzech groszy Model iscie piekny! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loczek1392 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Ogar oblatany,lata świetnie,to był dobry zakup.Pogoda na reszcie już się robi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo_433 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 za tydzień taka sama dołączy do latanie w tandemie -Loczek w niedziele PIŁA ?!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loczek1392 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Tak,niedziela Piła.Ma być super pogoda.O byś zdążył poskładać ogara. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Wierzę wam na słowo. To Pablo też ma ogara ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi