Prz3m0 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Dziwi mnie wystawianie w awatarach zdjęć swoich żon, dzieci, psów, kotów i innych postaci, które mnie kompletnie nie interesują. Co to jest: forum modelarskie, czy spotkanie młodych matek z dziećmi?Potwierdzam. A i jeszcze załamują mnie awatary, w których facet na zdjęciu jest goły - było i jest, kilka takich na forum.Zdjęcia na PlayBoy'a :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Ale macie problemy koledzy Niedługo , będzie trzeba wstawiać zdjęcia paszportowe hehkoniecznie z potwierdzeniem autentyczności od proboszcza lub popa :rotfl: zieloni niech tam sobie ustalą za kurtyną co z tym problemem zrobić a reszta budowac nowe modele , reperować stare.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam_Max Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Skoro to taka bzdura to po co te baty na nowych użytkowników? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkrawcz1 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Skoro to taka bzdura to po co te baty na nowych użytkowników?I tak im się należało ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 ...piszecie, że trzeba stosować siedo regulaminu. A ja chciałbym przypomnieć dlaczego to forum powstało i w jakich okolicznościach. Młodzi nie wiedza kto to taki Alex ale tych "Alexów" robi siecoraz więcej - oczywiście wśród modów. Nie będę śledził regulaminu by sprawdzać czy pojawił się jakiś nowy wpis, który narzuci mi nowe "obowiązki" Proszę podać mi dokładną datę wejścia w życie punktu mówiącego o fotce z modelem. Fakt koń z mego avatara nie jest najnowszym modelem ale jeżdziłem jeszcze na dwóch innych więc jeśli się upieracie to zmienię. Czy ten model zadowala was bardziej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 przykład idzie od góry jak się tutaj zarejestrowałem to QPA (ADMIN) miał avatar w kasku na motorze, teraz jest za obiektywem czyli żaden nie był regulaminowy, to po co ten zapis w regulaminie , może po to aby puknty dawać ? , albo było się o co pożreć !!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 przykład idzie od góry jak się tutaj zarejestrowałem to QPA (ADMIN) miał avatar w kasku na motorze, teraz jest za obiektywem czyli żaden nie był regulaminowy, to po co ten zapis w regulaminie , może po to aby puknty dawać ? , albo było się o co pożreć !!!!! Dziwnie to brzmi, tym bardziej że jak chciałem zrobić porządek z avatarami w innym miejscu to skończyło się to żałosną pyskówką. Jeżeli regulamin jest a w nim zapis o awatarze to jak można tego nie rozumieć? Problem jest zawsze taki sam: brak konsekwencji w egzekwowaniu regulaminu. Opcje są dwie, albo wywalić punkt o avatarze albo zacząć egzekwować tan punkt żeby równych i równiejszych nie było, a teksty typu " cześć, mógłbyś wstawić zdjątko do avataru? " chyba już nie zadziałają. Uzytkowników jest 8 tyś ale aktywnych może z 600 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mars_2000 Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Fokker odkąd tutaj jestem to kojarzę sobie Ciebie na koniu - to ten gość co lubi konie, jak zmienisz awatar to pokręcisz mi Twoją osobowość kojarzoną z tematami w których się wypowiadałeś i sposobem wypowiedzi - ale faktem jest że avatar przedstawia Ciebie z koniem w tle a nie modelem. Adam, Ależ koń pod Fokkerem jest "zdalnie sterowany" :mrgreen: Cugle są jego aparaturą, a buty - nie widać czy glany czy dżokejki - stanowią serwo gazu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Prawda jest niestety taka jak pisze Marcin. Sam Admin powinien sobie krawaty przywiazac za swojego avatara. Nawet biegly sadowy nie bylby po tym avatarze stwierdzic czy on to on. Dla mnie to kpina i albo przestac sie czepiac avatarow i zajac rzeczami istotnymi albo egzekfowac do bolu. Nie ma ryja ktorego da sie rozpoznac - zakaz pisania az zmini na wlasciwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Sławek jak dobrze wiesz że w tym innym miejsciu każdy aktywny user ma odopiwedni avatar , ba nawet teraz zaraz po napisanu pierwszego posta w powitalni poprzez usera który nie ma avatara , jest notka moda o tym że jak nie zamieści avatara jego posty bedą kasowane a w konsekwenji również i konto. Jakoś ta metoda tam działa. No ale tam chodzi bardziej o jakość a nie ilość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 ...avatar przedstawia Ciebie z koniem w tle... Adam, tu pozwolę sobie być odmiennego zdania; to koń z Irkiem w tle... :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Fakt koń z mego avatara nie jest najnowszym modelem ale jeżdziłem jeszcze na dwóch innych więc jeśli się upieracie to zmienię. Czy ten model zadowala was bardziej ?... niebardzo, albowiem na pierwszy rzut okiem widać, że to typowa 'halówka' :mrgreen: MSPANC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 OK - mogę zmienić fotkę na taką z modelem...ale którym? Jeśli wstawię z tym najmniej przez was znanym to sytuacja powtórzy się jak z koniem. A co będzie jesli w avatarze będzie model spalinowy - czy za jakiś czas "nowonawiedziony" mod zabroni mi pisać w dziale nie spalinowym :?: :!: :rotfl: Oczywiście celowo przesadzam ukazując bzdurność caej sytuacji. I jeszcze raz przypominam - pamiętajcie dlaczego powstało to forum... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Irek, nic nie zmieniaj bo sie pogubie. W Twoim przypadku choc mniejszy od konia jestes to widac sylwetke i jakos nigdy nie mialem problemu z rozpoznaniem Ciebie choc osobiscie sie nie znamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mars_2000 Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Ja się zaraz pogubię w tym wątku... :mrgreen: :rotfl: Chodzi o avatary czy Irkowego konia (sic !) Jak to zabrzmiało :twisted: ,proszę tylko bez "brudnych" skojarzeń. Podsumowując, patrząc po tym temacie , to widać że mamy w pełni sezon ... http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTRIIRUYbZMKTr2Gar2IA2RPaCN3frtiBNjgeUA_r56x44vZFyE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 ...bynajmniej chyba nie o mego konia chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 ...bynajmniej chyba nie o mego konia chodzi. grunt to nie mieć kompleksów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 jak pisałem chodzi bardziej o to żeby w avatarach nie było pokemonów niż o rozpoznanie człowieka po zdjęciu ale tylko z widocznym lewym uchem, ja np zapamiętuje ludzi po avatarach a nie po nickach bo jakoś tak mam w głowie i czasem jak ktoś zmieni avatar to dochodzę kto to jest ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Kuba no to dlaczego walice (mody) puknty za avatary ? skoro dla ciebie to nie ma znaczenia jaki avatar byle by był unikalny. Wiesz nasuwa się pytanie no to kto tu rządzi Ty czy ktoś inny a może mody Cię olewają i robią co chcą .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 ktoś dostaje punkt za avatar całkiem niepasujący potem zmienia a punkt mu znika, tyle w teorii w praktyce czasem trwa to dłużej lub krócej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi