jarek1303 Opublikowano 6 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 Tak jak pisłem - "Czy ta niedziela jest aktualna? Jeżeli nic mi nie wypadnie, mam zamiar do was zajechać. Robicie grila? Wziąść jakiś ochłap?" Chciałbym oblatać nowy model?! A wygląda tak. I martwi mnie jeszcze jedno,czy jest tam dostatecznie dużo miejsca ( jak już wystartuje ) do lądowania potrzebuje mniej więcej 500m x 500m, bo jak narazie taki mam punkt lądowania - ale , jeszcze raz ale ,według mnie to ląduje zawsze w tym punkcie i mam zamiar go zacieśniać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 6 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 Ja już nie będę go oblatywał :oops: , Ale może będą koledzy z Bydgoszczy którzy latają takimi modelami. Miejsca jest duużo. Niedziela jak najbardziej aktualna. Przygotowania trwają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek1303 Opublikowano 6 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 Ja wiem ,że to śmieszne, ale gdyby ktoś błądził - jakiś numer telefonu do pokierowania? Tak na wszelki wypadek. I ponawiam pytanie ( Robicie grila? Wziąść jakiś ochłap?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 6 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 Zgłaszam udział takiego zaproszenia nie można ominąć ładna Barakuda myślę że góra 50 m starczy na posadzenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOGO Opublikowano 6 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 Gdyby ktoś błądził w co nie wierzę podaję dwa numery 997 lub 501410444 :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 6 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 Gdyby ktoś błądził w co nie wierzę podaję dwa numery 997 lub 501410444 :rotfl: :jupi: To już wiem gdzie zamawiać SUPER kaszankę z grlia do domu :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 6 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 Wspaniale, coraz więcej uczestników Jarek zjedz tylko lekkie śniadanie abyś w drodze do nas nie zasłabł 8) , a tutaj my cię nakarmimy . Chciałem ci podać link z ubiegłorocznego spotkania u nas ale nie mogę go znaleźć :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Pindral Opublikowano 6 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 Z wielką przyjemnosią przyjadę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOGO Opublikowano 7 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Serdecznie zapraszamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek74 Opublikowano 9 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 Witam wszystkich właśnie kupiłem zieloną farbę do malowania trawy na lotnisku pozdrawiam. Sławek nie zapomnij pędzle! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 9 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 Ja wysiadam. Niestety sie nie zjawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 10 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 Szkoda ale ja też odpadam :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 10 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 Jeżeli samochód mnie nie zawiedzie to na pewno przyjadę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom Opublikowano 10 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 Witam Przypadł mi niestety ten przykry obowiązek powiadomienia że ekipa ze Słupska tym razem nie przyjedzie. Będziemy trzymali kciuki za pomyślne loty. Pozdrawiam Tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJDIT Opublikowano 10 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 Pogoda szykuje się dobra bezchmurna i bezdeszczowa niestety z średnim wiatrem. Piła i Chodzież potwierdza przyjazd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek1303 Opublikowano 10 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 Jarek z Choszczna , przyjadę po 9.00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 10 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 Rozumiemy kolegów którym czas nie pozwala uczestniczyć w naszym spotkaniu . Ale jeszcze nie raz spotkamy się na wspólnym lataniu , na Złotowie świat się nie kończy 8) . Dzisiaj zakończyliśmy pracę przy przygotowaniu lotniska. Dla dużych modeli pas został poszerzony i wydłużony. Tak więc wszystko przygotowane i zapraszamy wszystkich ! Po pracy było małe latanko. Odwiedził nas nowy kolega Krzysztof, doświadczony samochodziarz i próbujący swych sił z modelami latającymi. Niestety oblot EG się nie udał z powodu urwanego przewodu fazowego przy silniku. Za to jeden z samochodów z którymi przyjechał pokazał co potrafi :shock:. Dla drugiego nasze lotnisko nie nadaje się. Na koniec mam niestety przykrą i smutną wiadomość dla kolegów lubiących ciasto drożdżowe 8) . Wg. ,,Gospodyni,, (Boże, kto to czyta) w tym sezonie najmodniejsze są: ,,ciasto marchewkowe,, oraz ,,sernik z brzoskwiniami,, , a moja połowica próbuje nadążać za modą :roll: . I takie też ciasta będą serwowane z mojej strony . Nie mniej jednak liczę na wyrozumiałość kolegów i DO ZOBACZENIA JUTRO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrax_ojz Opublikowano 10 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 Adam zapomniał dopisać ważną rzecz szwedzki stół z kuchnią otwieramy o 9 :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo_433 Opublikowano 10 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 Wągrowiec bedzie około 10 razem z Margoninem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOGO Opublikowano 11 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 Witam temperatura za oknem 14,5 st niebo bezchmurne zapowiada się piękna pogoda :jupi: zabierać modele,modelki, dobry humor i do zobaczenia na lotnisku.Zestaw dla przezornych(krem z filtrem i parasol) sprawdza się przy każdej pogodzie :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi