daniello Opublikowano 6 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 Witam. Przeglądając allegro trafiłem na bardzo (nie)ciekawą aukcję dot. helikopterka do lotów w pomieszczeniach. Jak wynika z opisu, producent za cenę ok. 60 zł proponuje kompletny model z systemem stabilizacji lotu- żyroskopem. Aukcji oczywiście od początku nie traktowałem poważnie, jednak urzekł mnie filmik pokazujący właściwości lotne tejże zabawki: Dla zainteresowanych link do allegro: http://allegro.pl/helikopter-rc-gyro-okazja-ostatnie-sztuki-i1788495175.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deem Opublikowano 6 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 Aukcji oczywiście od początku nie traktowałem poważnieTo żałuj bo zabawa jest przednia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniello Opublikowano 6 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 Poważnie? Lata takie cudo jakoś? Szczerze mówiąc zraziłem się do takich zabawek, ponieważ kilka lat temu kupiłem taki na podczerwień i latać tym sprzętem się nie dało- tzn w górę i w dół tak, ale chcąc myśleć o locie w danym, zamierzonym kierunku, trzebaby było kupić coś lepszego. No i właśnie teraz zaczynam się oglądać za niedrogim heli do lotów na działce :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deem Opublikowano 6 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 Ja tam problemów nie mam, śmiga się tym po całym domu. Heli do lotów na działce za 60zł? Daj znać jak na taki trafisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniello Opublikowano 6 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 Nie powiedziałem że za 60 zł, myślę że za ok. 200- 250 da się coś kupić. A allegro tak przeglądałem i ten filmik bardzo mi się spodobał, zwłaszcza te genialne efekty :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 6 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 ...użekł mnie filmik pokazujący właściwości lotne tejże zabawki Na pewno tylko właściwości lotne Cię urzekły? :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniello Opublikowano 6 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 No może nie tyle właściwości, co efekty- źle się wyraziłem...jeszcze ten błąd, już poprawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 6 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 [vimeo] [/vimeo] fajna zabawka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomisław Piotr Opublikowano 6 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 Marcin, nie obraź się, ale Twój film jest troche inny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 7 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 To znaczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniello Opublikowano 7 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 To znaczy? Chyba chodzi o brak napięcia, wszechobecnego strachu, żwawej akcji, strzelaniny, pościgów...się rozpędziłem.. ;D No ale doskonale widać właściwości lotne i możliwości helika, a to chyba najważniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vowthyn Opublikowano 7 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Kupiłem Symę S-107 jako prezent, po kilku miesiącach nadal lata, żyje i dostarcza zabawy osobie obdarowanej, jak na kwotę 120PLN to bardzo fajna zabawka. Dostępne są części zamienne a ten konkretny model zbiera bardzo dobre opinie (dlatego go wybrałem). Należy jednak uważać na podróby, 60PLN za ten śmigłowiec wydaje mi się ceną podejrzanie niską. W necie były gdzieś fotki jak odróżnić oryginał od podróbki. Ten podlinkowany w pierwszym poście wygląda albo na podróbkę, albo na jakąś inną wersję tej zabawki (różni się napisami na łopatach). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniello Opublikowano 8 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 Wczoraj właśnie kupiłem sobie sprzęcik- heli nazywa się T- SMARTcopter special metal edition. Ogólnie fajnie się prezentuje, całość w zasadzie aluminiowa, aku Li-Pol 1000mAh, przyciągający wzrok moduł oświetleniowy...mam nadzieję że latał będzie równie przyjemnie, jak wygląda. :mrgreen: Ale to już opiszę w osobnym temacie za jakiś czas (minimum 2 tygodnie niestety). Jeśli jednak miał ktoś już do czynienia z tym modelem- proszę o opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofan11 Opublikowano 9 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 Jest jeszcze tańszy :shock: u tego samego sprzedającego http://allegro.pl/duzy-twister-2-szalone-auto-w-super-cenie-aku-bate-i1800090572.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 9 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 ...ale bez USB nie ląduje i nie "szczela" rakietami :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andy5 Opublikowano 9 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 Wczoraj kupiłem dwie sztuki na tej aukcji i zaraz napisałem e-mail do nich, że proszę o przysłanie jednego helikoptera niebieskiego i jednego czarnego. W odpowiedzi otrzymałem, że "auta" są tylko w jednym kolorze, a ja kupiłem dwa autka a nie helikoptery (patrz tytuł aukcji: "DUŻY TWISTER 2 SZALONE AUTO W SUPER CENIE AKU+BATE") Złapałem za telefon i dzwonię do nich, co oni kpiny robią. i znowu słyszę " Pan kupił dwa Twistery szalone auta". Odpowiedziałem więc by sobie sprawdzili co mają napisane w aukcji (pomijając tytuł) i jakie zdjęcia wstawione. Odpowiedź - "Kolega się pomylił wstawiając aukcję. Sprawa zostanie wyjaśniona. Helikoptery kosztują 59,99 a nie 49,99. " Moja odpowiedź - "Nic mnie to nie obchodzi, kupiłem dwa śmigłowce po 49,99 i tego oczekuję." :twisted: O 17 otrzymuję informację, że przesyłka z dwoma helikopterami została do mnie wysłana :jupi: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BIZON Opublikowano 9 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 daj znać czy otrzymałeś przesyłkę - aukcja dalej nie zmieniona - mam wrażenie że to troszkę kit - bo te auta u tego użytkownika są po 38,99 a w tej cenie to może być fajna zabawka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andy5 Opublikowano 12 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 "Śmiglaki" dzisiaj dotarły "całe i zdrowe". Kurier zawalił sprawę i musiałem go ścigać po całym mieście bo stwierdził, że się nie wyrobi i dziś mi nie przywiezie. Jeszcze nie testowałem, ale wyglądają całkiem zgrabnie. Aukcji nie zmienią aż do zakończenia, bo nie ma takiej możliwości. Jeśli ktoś coś kupi, następuje blokada edycji i można już tylko coś dopisać. Ale aukcja cieszy się dużym zainteresowaniem i heliki idą jak przysłowiowe świeże bułeczki, ktoś kupił 10szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 13 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 Chciałbym zobaczyć ten "kabel USB do lądowania" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofan11 Opublikowano 14 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 Andy5, Jak tam testy helików? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi