Leda_g Opublikowano 22 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 Witam Teraz do testów bardzo ciekawy modeli z EPP - ORZEŁ z EPP - do zadziwienia na lotnisku ORZEŁ z EPP 1300mm Przy dobrze zrobionej relacji model zostaje gratis u osoby przeprowadzającej test. Relacja obowiązkowa z filmami i uwagami o modelu Liczy się szybka realizacja testu Propozycje z opisem jak to będzie wykorzystane prosimy zamieszczać w tym wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 22 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 Chętnie podejmę rzuconą rękawicę. Mam potrzebne wyposażenie, silniki 'dzwonki', regulatory, pakiety, mikroserwa, snapy etc., mam także doświadczenie w obróbce EPP /patrz moje modele ESA; hellcat i balilla/. Jako wyzwanie dla mnie będzie odwzorowanie malowania orła /tym razem do dyspozycji będzie kompresor i zestaw malowania aerografem/ poprzednie modele 'męczyłem' sprayami samochodowymi', Oraz nowe doświadczenie ze sterami V-Tail Relacja foto oraz video też nie jest mi obca, Na filmie orzeł wygląda jakby wolno i dostojnie latał, przy okazji sprawdzę jak sobie dają radę z pilotażem 6cio i 9cio letnie córeczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 22 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 Jestem bezrobotny, nie studiuję aktualnie= mam kupę czasu na składanie modeli MIeszkam blisko Tatr więc taki orełek tutaj pasuje. Często szybuję z jastrzębiami. To moi mali przyjaciele O doświadczeniu w robieniu relacji z budowy nie będę pisał bo kilka już ich tutaj było. Czy model przychodzi z wyposażeniem? Jeśli bez to muszę odmówić (powód patrz pierwsze 2 wyrazy tego postu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krankor Opublikowano 23 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 Nie będę występować o testowanie - niech to zrobią inni, którzy nie bawili się jeszcze takim modelem. Tylko tak gwoli ścisłości że to nie będzie pierwszy orzełek na naszym niebie z EPP. Moje ptaszysko pojawiło się nad Wilczymi Laskami w 2008 roku na corocznym Zlocie Wicherków. Model zrobiony wg tego samego wzoru (tylko ze zdjęć dostępnych w necie). Z profilem CRD. Ma na imię Helga i zabójczo zielone oczy. Od tamtego czasu stała się nosicielem modułu dźwiękowego, kamerki na skrzydle, potrafi latać w nocy z oświeleniem i stroboskopami, startować i lądować na wodzie. Dorobiła się też kilku braci w powietrzu. Może tez holować niewielkie transparenty. Od miesiąca ma tez młodszego brata-albinoska, który latał nad Muzeum Orła Białego w Skarżysku Kamiennej Polecam model jako platformę do różnych cudactw, nie tylko do szybowania Długo trwało, nim u nas pokazała się kupna wersja z EPP. [vimeo] [/vimeo] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 23 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 Tak, Grzegorz był ze swoim Orłem u nas w Złotowie dwukrotnie. http://pfmrc.eu/viewtopic.php?t=27409&highlight=z%B3ot%F3w+2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 23 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 U mnie na nizinie byl by nowością. Mialem zamiar go niedlugo kupic. Wyposażenie wolne leży, nawet mam dedykowany silnik do modelu. Kto by pomyślał ze emax gdzies sie u mnie szefeda mam duzo wolnego czasu jak i co nie co łąki obok miejsca zamieszkania na testy ptaka. Umiejętności mam odpowiednie a także uczę latac adepta tak wiec bylo by tez spojrzenie na temat ze strony niedoświadczonego. http://img836.imageshack.us/img836/1744/dsc1040g.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi