Leda_g Opublikowano 22 Września 2011 Opublikowano 22 Września 2011 Witam Teraz do testów bardzo ciekawy modeli z EPP - ORZEŁ z EPP - do zadziwienia na lotnisku ORZEŁ z EPP 1300mm Przy dobrze zrobionej relacji model zostaje gratis u osoby przeprowadzającej test. Relacja obowiązkowa z filmami i uwagami o modelu Liczy się szybka realizacja testu Propozycje z opisem jak to będzie wykorzystane prosimy zamieszczać w tym wątku Cytuj
noker Opublikowano 22 Września 2011 Opublikowano 22 Września 2011 Chętnie podejmę rzuconą rękawicę. Mam potrzebne wyposażenie, silniki 'dzwonki', regulatory, pakiety, mikroserwa, snapy etc., mam także doświadczenie w obróbce EPP /patrz moje modele ESA; hellcat i balilla/. Jako wyzwanie dla mnie będzie odwzorowanie malowania orła /tym razem do dyspozycji będzie kompresor i zestaw malowania aerografem/ poprzednie modele 'męczyłem' sprayami samochodowymi', Oraz nowe doświadczenie ze sterami V-Tail Relacja foto oraz video też nie jest mi obca, Na filmie orzeł wygląda jakby wolno i dostojnie latał, przy okazji sprawdzę jak sobie dają radę z pilotażem 6cio i 9cio letnie córeczki. Cytuj
Wojtass_nt Opublikowano 22 Września 2011 Opublikowano 22 Września 2011 Jestem bezrobotny, nie studiuję aktualnie= mam kupę czasu na składanie modeli MIeszkam blisko Tatr więc taki orełek tutaj pasuje. Często szybuję z jastrzębiami. To moi mali przyjaciele O doświadczeniu w robieniu relacji z budowy nie będę pisał bo kilka już ich tutaj było. Czy model przychodzi z wyposażeniem? Jeśli bez to muszę odmówić (powód patrz pierwsze 2 wyrazy tego postu). Cytuj
krankor Opublikowano 23 Września 2011 Opublikowano 23 Września 2011 Nie będę występować o testowanie - niech to zrobią inni, którzy nie bawili się jeszcze takim modelem. Tylko tak gwoli ścisłości że to nie będzie pierwszy orzełek na naszym niebie z EPP. Moje ptaszysko pojawiło się nad Wilczymi Laskami w 2008 roku na corocznym Zlocie Wicherków. Model zrobiony wg tego samego wzoru (tylko ze zdjęć dostępnych w necie). Z profilem CRD. Ma na imię Helga i zabójczo zielone oczy. Od tamtego czasu stała się nosicielem modułu dźwiękowego, kamerki na skrzydle, potrafi latać w nocy z oświeleniem i stroboskopami, startować i lądować na wodzie. Dorobiła się też kilku braci w powietrzu. Może tez holować niewielkie transparenty. Od miesiąca ma tez młodszego brata-albinoska, który latał nad Muzeum Orła Białego w Skarżysku Kamiennej Polecam model jako platformę do różnych cudactw, nie tylko do szybowania Długo trwało, nim u nas pokazała się kupna wersja z EPP. [vimeo] [/vimeo] Cytuj
ahaweto Opublikowano 23 Września 2011 Opublikowano 23 Września 2011 Tak, Grzegorz był ze swoim Orłem u nas w Złotowie dwukrotnie. http://pfmrc.eu/viewtopic.php?t=27409&highlight=z%B3ot%F3w+2010 Cytuj
Marcin K. Opublikowano 23 Września 2011 Opublikowano 23 Września 2011 U mnie na nizinie byl by nowością. Mialem zamiar go niedlugo kupic. Wyposażenie wolne leży, nawet mam dedykowany silnik do modelu. Kto by pomyślał ze emax gdzies sie u mnie szefeda mam duzo wolnego czasu jak i co nie co łąki obok miejsca zamieszkania na testy ptaka. Umiejętności mam odpowiednie a także uczę latac adepta tak wiec bylo by tez spojrzenie na temat ze strony niedoświadczonego. http://img836.imageshack.us/img836/1744/dsc1040g.jpg Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi