RossiQ Opublikowano 23 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 Ciekawe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniello Opublikowano 23 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 No w dość atrakcyjny dla oka autor filmu wykorzystał swoje umiejętności i sztuczne ognie. P.S. A audio do filmu zabójcze :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekONY Opublikowano 23 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 Call of duty rządzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 23 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 Przecież było żeby nie strzelać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 23 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 Eee.... Nie trafił... :twisted: Ja w COD wykosiłem cały etap wrogów... :devil: Ale moi sie świecili na biało... :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msp-elektronik Opublikowano 23 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 Tylko desantu brakuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmaciej Opublikowano 23 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 Tylko desantu brakuje Mały OT ale moim zdaniem warto: mówisz i masz Widziałem na żywo w tym roku w LaFerte - przepiękny, w dodatku elektryk! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 23 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 Oj, chyba im się przydarzyło na lotnisku kilka wypadków... :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 6 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 Bardzo fajnie zrobiony filmik 5 na 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BrotherBloat Opublikowano 7 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 Absolutnie fantastyczne - i ogólnie świetnie zmontowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi