Gość Kamyczek_RC Opublikowano 28 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 W życiu człowieka jak w modelarstwie jest wiele wzlotów i upadków . Większość z nas przyzwyczaiła się do pisania tylko o tych smutnych sprawach , chcę więc przełamać ten stereotyp i napiszę o czymś miłym i na wesoło . Każdy odbiorniczek musi mieć swój nadajniczek a czasem i własną telemetrię , bywa że nawet z FVP czy jakoś tam ... Pragnę więc poinformować szanownych kolegów że zdecydowałem też się zbindować , mieć swoją telemetrię i troszkę sterować i być sterowanym . Efektem tego jest Mój ślub z Anną którą koledzy z Czech okrzykneli moją osobistą trenerką i która chce sterować i być sterowana i ze mną na zawsze już zbindowana . Pozostaje mi więc napisać że jutro o 15 biorę ślub z Anią . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 28 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 Niech Wam nic nie zakłoca odbioru :mrgreen: Gratulacje ! .... a co masz mieć lepiej niż inni :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 28 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 Aby Wam chwilowe rozbindowanie nigdy się nie przytrafiło. Wszystkiego najlepszego. PS. Sądząc po opisie jeszcze narzeczonej nie będziesz musiał paczek z modelami zamawiać na adres kolegi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 28 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 Gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polch Opublikowano 28 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 Wszystkiego najlepszego i żeby Cię "trenerka" nie trzymała na zbyt krótkim kablu trener-uczeń :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K(ae)M Opublikowano 28 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 i pamiętajcie o utrzymywaniu odpowiedniego napięcia, żeby się komunikacja nie przerwała Gratulacje ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 28 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 O lol ale żeś to napisał :mrgreen: Szacun! Gratulacje :pom: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 28 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 Kamil, moje najlepsze gratulacje ,jeżeli "bindujesz się"z osobistą trenerką, to toż to same zalety ,czyli wspólne wyjazdy na lotnisko Wszystkiego dobrego na nowej drodze życia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 28 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 Gratulacje! Zdecydowanie łatwiej targać ten wózek, o nazwie życie, we dwoje niż w pojedynkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz Opublikowano 28 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 Wszystkiego najlepszego! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastergame Opublikowano 28 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 No, to samych wysokich lotów, i miękkich lądowań No, a potem oczywiście jakiegos wspólnie skleconego 'trenerka' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PUPI Opublikowano 28 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 Nie zapomnij odpowiednio ustawić Failsafe Wszystkiego najlepszego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalgruszka Opublikowano 28 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 Gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel4090 Opublikowano 28 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 Moje gratulacje, wszystkiego dobrego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 28 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 Wszystkiego dobrego i zapewnij dobre zasilanie układu :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koszkin Opublikowano 28 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 Gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tytan12 Opublikowano 28 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 Kamil,wszystkiego najlepszego :jupi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 28 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 Gratulacje, oby wiele wspólnych modeli się wam przydarzyło. I jak najmniej kraks. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wodzu 7 Opublikowano 28 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 No Kamil!!!!Gratulacje.Wszystkiego najlepszego na nowej,oby jak najmniej wyboistej,drodze życia .Pozdrawiam Wojtek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamyczek_RC Opublikowano 29 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2011 Dziękuję wszystkim za życzenia nie spodziewalem się takiego odzewu .Ponieważ moja kobieta ma świadomość że bierze ślub ze mną i modelarstwem i chętnie bierze udział w większości imprez modelarskich pewnie bedzie okazja do spotkania na akiś zawodach . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi