rafalgruszka Opublikowano 28 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 witam hallowen za kilka dni... ja już dynie powycinałem a koledzy?? rafal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jedrula Opublikowano 28 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 Ja sie w to nie bawię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 28 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 Bajeranckie Szkoda, że ja nie mam domu żeby sobie na ganku taką dyńkę postawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiulioN Opublikowano 28 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 Ktoś prezentował na forum wiedźmę, więc zapewne będzie nią straszył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krankor Opublikowano 28 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 Zaraz straszyć! Zenobia jest przyjaźnie nastawiona do zwykłych ludzi I ma zamiar trochę polatać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 28 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 Przydałby się jej kolega... Nietoperz Zenek :mrgreen: Biedaczce pewnie smutno tak samej po nocy latać. A tak Zenek służy radarem... A jak go zrobisz jako szybowiec holowany... ho ho ho :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalgruszka Opublikowano 28 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 Tamte fotki były robione na szybko teraz się przyłożyłem rafal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 29 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2011 no śliczne są Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 31 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 W moim ogrodzie wyrosła w tym roku taka dynia. Nie zdążymy jej już ,,wypatroszyć,, . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalgruszka Opublikowano 31 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 W moim ogrodzie wyrosła w tym roku taka dynia.ale bym jej "wyciął" :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Air Opublikowano 31 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 Sprawdźcie co wykombinowali Joshowie w moim ulubionym Fliteteście: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 31 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 Ech wy łobuzy słojami źle ustawione... Pokazałem wasze dyńki i w nagrodę zostałem zmuszony do wykazania się na tym polu. Macie na sumieniu me biedne paluszki, nożem poharatane, stępiony nożyk modelarski, stracony czas i odciski na dłoni... Czemu nikt nie napisał, ze wycinanki w dyni są takie męczące? He? I przez to powstała taka oto dyńka: http://pfmrc.eu/album_pic.php?pic_id=7421 http://pfmrc.eu/album_pic.php?pic_id=7422 Moja pierwsza... Trochę krzywa i bez polotu... A za plaster wam rachunek przyślę. :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Może trochę po czasie ale warto zobaczyć te dzieła: http://www.smog.pl/txt_gfx_audio/48931/najpiekniejsze_rzezby_w_dyni/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi