DarekRG Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 HK jak na razie odpada bo paczki nie dochodzą. Gdzieś je wcina po drodze. Ja myślałem o bananahobby lub innym sklepie honorującym paypal. Mam porównanie i stingery są wykonane rewelacyjnie, więc warto nawet dołożyć kilka dolarów aby kupić. Poza tym lata to świetnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viper Opublikowano 24 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 To kup w oddziale europejskim HK, w Germanii, Holandii czy Brytfanii, cena końcowa odrobinę większa, ale juz przesyłka dużo tańsza, no i to już Unia. Ja tak kupowałem Mustanga z Durafly, trochę droższy, ale przesyłka dużo tańsza i per saldo wyszedł taniej. Nie bardzo wiem o co chodzi z tymi płatnościami, ja do tej pory zawsze płaciłem przez Pay Pal, a sporo już z HK kupiłem i nigdy nie było problemów. A co do stingera to mimo że już nie mam to w pełni polecam, bardzo udany model, szczególnie na pierwszego edf-a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas69 Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Darek, a czy jest różnica w danych modelu i wyposażeniu między tym z HK, do którego link podałem wyżej, a tym z Bananahobby? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekRG Opublikowano 18 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Na banana hobby jest pierwsza wersja na pakiety 3S a na hobby kingu jest wersja nowsza na pakiety 4S. Mi zależny na kicie bo wyposażenie chce dobrać indywidualnie. Przede wszystkim turbinkę mercury. Póki co jednak się wstrzymuje ze wszystkim, bo dużo myślałem nad wersja 90mm stingera. Wszytko zależy od budżetu. W przypadku dużej wersji to nie wiem czy nie lepszym rozwiązaniem było by kupienie czegoś pod naftę, jeśli się już komuś odkurzacze na prąd znudziły. Zakup dobrych 6 pakietów pod stingera 3S 64mm to prawie 700 zł. W tej chwili takie pieniądze wolał bym na co innego przeznaczyć. Tym bardziej jeśli rzecz się tyczy wersji 4s lub 90 mm. Zakup 6 pakietów do stingera 90mm to prawie 3,5 tys złotych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bandyr Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Chyba kolego trochę przesadzasz z tymi pieniążkami na pakiety... To nie dreamliner... Pakiet 4s 3300 przy zakupie 3 koszt około 270 pln... z HK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikrus193 Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Chyba kolego trochę przesadzasz z tymi pieniążkami na pakiety... To nie dreamliner... Pakiet 4s 3300 przy zakupie 3 koszt około 270 pln... z HK twoje pieniądze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bandyr Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 270 za trzy!... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikrus193 Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 no i to dużo może go stać,a chce mieć dobry pakiet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bandyr Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Nie ogarniam... no chyba że koleś kupuje u nas w sklepach i bierze od strzału 40 szt. ... odcinam się od tematu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekRG Opublikowano 14 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Czy ktoś gdzieś znalazł stingera 90 w rozsądnych pieniądzach? Poszukuje też nowej skorupki do wersji 64.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 19 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Ja odkurzyłem mój odkurzacz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaciomp Opublikowano 20 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Coś mu się majta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 20 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Wiesz, ja jestem Hipsterem i latam na antycznym 35 MHz A na poważniej - MX 12 przerobilem na Jeti Duplex do coptera, MX16 - jeszcze zbieram odbiorniki Duplex zeby przejsc na 2.4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol p Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Mój z kolei uwielbia kosić trawniki na pełnej prędkości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekRG Opublikowano 3 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 Dla tych co mają problem z miejscem do przechowywania modeli znalazłęm dośc orginalny sposób żeby stinger zajmował mniej miejsca: Trzeba dobrze poszatkować jak kapuste i zmieści się w reklamówce :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 3 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 No nie uwierzę, że tak wygladał po kraksie. Chociaż jak masz wszystkie kawałki, to wiadro CA i będzie znowu latać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 3 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 CA to klei? Bo moj z wieszaka spadl z 1m na ziemie i musze mu ogon (poziomy statecznik) skleić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekRG Opublikowano 3 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 CA do pianek się sprawdzi, ale ja w 98% do napraw zawsze używałem UHU POR-a. Jego przewaga to elstyczna spoina a CA pęka gdy konstrukcja pracuje. Ja swój dodatkowo wzmocniłem profilem węglowym na ogonie i w skrzydłach. Dzieki temu można było robić ekstremalnie ciasne zakręty Ale było minęło ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi