Wuwu Opublikowano 5 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 Zapraszam do oglądania. Pierwszy film krótki, zdjęcia z góry i z dołu. Drugi film dłuższy z fragmentami zarejestrowanych lotów. Pozdrawiam Wojtek. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
semp Opublikowano 18 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 Ostatnio oblataliśmy kilka nowych modeli. Przyjemnego ogłądania 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwant Opublikowano 7 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 Czas szybka płynie! Kolejny raz mam zaszczyt zaprosić wszystkich modelarzy RC tym razem już na VI edycje Śląsko - Zagłębiowskiego Pikniku Modelarskiego, który organizujemy w sobotę 26 sierpnia 2017 r. Loty zaczynamy od godz.10:00 Piknik jak zawsze będzie na naszym lotnisku modelarskim w Bobrownikach. Staszek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 7 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 W końcu muszę się wybrać i zobaczyć kto ze znajomych jest , dawne czasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Przyjadę z MXS'em Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PilotM Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Czas szybka płynie! Kolejny raz mam zaszczyt zaprosić wszystkich modelarzy RC tym razem już na VI edycje Śląsko - Zagłębiowskiego Pikniku Modelarskiego, który organizujemy w sobotę 26 sierpnia 2017 r. Loty zaczynamy od godz.10:00 Piknik jak zawsze będzie na naszym lotnisku modelarskim w Bobrownikach. Staszek Tylko sobota czy sobota i niedziela. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2017 VI Śląsko - Zagłębiowski Piknik Modelarski w Bobrownikach . Holowniki i szybowce klubu modelarskiego "Gwarek" na starcie , oraz przelot jeta krótki filmik. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Dotarłem dopiero teraz do domciu... Było jak zwykle grubo chociaż mam wrażenie że to piknik gdzie frekwencja była na chyba najniższym poziomie wobec innych pikników. To nieistotne ,widać że lotnisko rozwija się znakomicie ,organizacja jest świetna ,tradycyjny poczęstunek gwarantowany .Koncert zespołu też bardzo fajnym zaskoczeniem.Na południu to zdecydowanie najlepsze modelarskie lotnisko -miejscówka ,organizacja -bravo, tak trzymajcie !!. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Skrzydlaty Racibórz również dziękuje za gościnę !!! Jak zwykle Piknik przygotowany i prowadzony na światowym poziomie !!! Gratulacje Wielkie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Dzisiaj dzień 2 pikniku? Bo nie wiem czy sie wybrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
solainer Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Piknik super, Dziękujemy wszystkim za przybycie, super atmosferę i niezłe loty. Szkoda, że na tak dobrze zorganizowaną imprezę frekwencja była słabsza niż dotychczas. Wydaje mi się że przyczyniły się do tego aura gdyż rano było fatalnie i nic nie zapowiadało że pogoda w dalszej części dnia będzie znakomita i prawie bezwietrzna oraz inne imprezy modelarskie wypadające w ten dzień. Mimo wszystko pewnie nie tylko ja jestem zadowolony i miło będziemy wspominać tegoroczny piknik. Poniżej kilka obrazków z wczorajszego dnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Wysoki poziom i super organizacja,że wpomnę o prowadzącym panu Andzrzeju,który to nie grzeszy wiedzą na tematy lotnicze jak i modelarskie, szacun. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kyl1000 Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Pokaz lotu helikopterem Goblin 700 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
semp Opublikowano 15 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2018 Ostatnie dni lotne w Bobrownikach 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek "Viper" Opublikowano 15 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2018 Pięknie tam u Was Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ana Opublikowano 19 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 Morsy wylatane Jak jutro pogoda dopisze, latamy dalej http://www.youtube.com/watch?v=_hxo25ec5Ss 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stema Opublikowano 20 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2019 Brawo MORSY! Bardzo byłem ciekawy jak to poleci gdy Adam na początku filmu ten stół montował ... ale się zawiodłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
semp Opublikowano 20 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2019 pozdrowienia z dzisiejszego latania. Spacewalker w zimie też może latać. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ana Opublikowano 20 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2019 Lepsza pogoda Wam się trafiła My wyjechaliśmy po 12, sfilmowaliśmy trochę smogu z lotu ptaka i małego lotniskowego morsa - Leo http://www.youtube.com/watch?v=CP8nxg3Jgw8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
semp Opublikowano 15 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2019 Jutro i w niedzielę fajna pogoda może polatamy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi