janegab Opublikowano 14 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Temat mystica zamknałem bo spisywał sie znakomicie mysle ,że po naprawie bedzie Ok. za słowa krytki dziekuje zyczę udanych starów bo warunki na klifie zapowiadaja sie znakomite / sobota !/ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamyczek_RC Opublikowano 14 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Janek napraw mistica i daj mu nowe życie a jak się znudzi oddaj s dobre ręce jakiegoś początkującego pilota za symboliczną zlotówkę... Prognozy na klif nieco zesłabły ale liczę że bedzie ponad 10 m/s ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 14 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 no powiedzmy że dobre znakomite to 15-18m/s Staszek mówi na takie coś - model do drobnej naprawy. I ma racje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 26 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Wtorek -środa na LUBSTOWIE-POLICE ...BAJA-BONGO... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamyczek_RC Opublikowano 26 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Do kierownika na klif tam ma być czysta adrenalina ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 26 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Racja..ale pogoda trochę kaprysi...klif mial być na maxa do niedzieli..a chcę wyskoczyć w góry bo zawsze jestem zimą ..latem przepieknie- podgladam Wasze loty przez kamerke na Szybowcowej...BAJKA widoki...PRZEPIĘKNIE...troche wiecej wiatru.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamyczek_RC Opublikowano 26 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 W weekend zawody u Jurka pewnikiem rusko lub jego okolice a wiaterek jeszcze się nie określił na weekend ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 27 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 Fotki Janka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 27 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 Polatałem do ciemnicy zachmurzyło sie pokropiło ale nie wiele. zaczęło dymać od 16 na 12/sek SUPER...jutro powtorka..MYSTIC...spisuje się znakomicie .dziś dostał balast na maxa..wszystko Ok skrzydła cale.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 12 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Lubstów - przelecony 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 16 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 W piątek zapowiada sie super LUBSTÓW / podobnie jak Starogród/....Krzyśku może wpadniesz do mnie z ekipą jak wstepnie kiedyś pisaliśmy...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Janku są takie plany dzień wolny ale decyzja/zgoda ostateczna - kierowniczka lotów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 21 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 sobota...szykuje się fajne latanko na Lubstowie-Zofia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 22 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Takie to latanie dziś na Lubstowie... 2 ga fotka...idzie sikawica... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kross Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 U nas niby świeci słońce, ale pada też co chwilę , a w prognozie mówili, że deszcz będzie przelotny .Chyba Horn3t powinien pokazać im Firebirdem, co to znaczy "przelotny" 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 A na Rusku miód malina. Ustawiałem model z cięższemi balastami i zakończyłem na ponad 4.3kg (akurat troche siadlo do 3-4ms jak z nim latalem wiec było zabawnie)) Poza tym wiało 6-10ms. Trening uważam za udany, choc latalo sie trudno bo słabo nośnych wiatr był i momentami sporawa odchylka. Maciek zapewne dopiero teraz sie zbiera ze swoim Scarym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 22 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 A na Rusku miód malina. Ustawiałem model z cięższemi balastami i zakończyłem na ponad 4.3kg (akurat troche siadlo do 3-4ms jak z nim latalem wiec było zabawnie)) Poza tym wiało 6-10ms. Trening uważam za udany, choc latalo sie trudno bo słabo nośnych wiatr był i momentami sporawa odchylka. Maciek zapewne dopiero teraz sie zbiera ze swoim Scarym To pozazdroscic bo ..od piatku co zajadę ..rozłoże klamoty- wypedza mnie deszcz... Ogladalem fotki z Ruska zarosniete lodąwiska trawą a na Lubstowie zrobili wokół wyrobiska rów odwadniajacy i zasrali zbitym iłem/ beton / tam gdzie sie laduje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamyczek_RC Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Jano jak to mówimy nie ma złych górek są tylko fatalni piloci . Lądować można nawet do ręki a duża trawa nie jest taka zła. Gorsza jest taka jak na polu golfowym w wystającymi kamyczkami takimi jak na imprezie w Austrii... a dziś u nas też pogoda w kratkę straszyło kropiło ale polataliśmy . Musisz częściej latać i trenować może w przyszłym roku licencja i latanie f3f . Nie tyle żeby się ścigać z czołówką ale kilu sympatycznych dziadków z ambicjami na dobrą zabawę też się znajdzie w naszym towarzystwie . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 e tam Kamil, na twardym ile źle sie ląduje. Szkoda modelu. Do rączki to w Polsce tylko Ty lądujesz ;P Reszta z nas na glebie. I choć troche musimy mieć normalnego lądowiska. Trawa w rusku jest fajna i wiele wybacza, ale tez jest zdradliwa. A na klifie północnym dodatkowo chowa twarde niespodzianki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Jest kilku amatorów co też do ręki lądują tylko się nie chwalą, ja lubię jak na lądowisku rośnie zbożne wtedy sadzanie modelu pozostawiam opaczności a pogoda i tak swoje robi z naszym lataniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi