RWD Opublikowano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 no nie, Piper cały ale szkoda modelu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 no na pewno zawsze jest szkoda modelu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RWD Opublikowano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 no ale nauczka jest akumulatory trzeba przypinać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 a co się stało akumulator mu wypadł, mocno rozwalił model Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majula7 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 A oto foto relacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majula7 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Wstępna propozycja ponownego spotkania na lodzie niedziela 20.01.2013 godzina 12-13 ośrodek marina, przystań klubu jachtowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RWD Opublikowano 19 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Niedziela o 12.30 13 jestem tam gdzie ostatnio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
* Opublikowano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Następne niedzielne polatanko zaliczone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
* Opublikowano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Jest jeszcze jeden filmik z tej niedzieli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Macie taki gruby lód ? Napiszcie coś o tym Piperku w barwach inwazyjnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RWD Opublikowano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Tak lód jest gruby a piper to L-4 rozpiętość 1830 mm waga około 2 kg firmy CMpro lotki klapy kierunek wysokość model lata na silniku 820 KV 3 cele 2200 lata bajecznie i jeszcze jedno zdjęcie mojego PIPERKA J3 tuż przed przyziemieniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 - lata bajecznie - Dzięki Michał za opinie. Zamówiłem . Od dawna ,,zezowałem " w jego stronę. Brakowało mi tylko opinii użytkownika tego modelu. U nas też będzie gruby lód. Zimno. -10. Brrr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majula7 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Etam zimno w ubiegłym roku loty wykonywaliśmy jak było -25, a teraz to jest ok, co do piperka nie zrób mu krzywdy i nie wkladaj silnika elektrycznego, bo to profanacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RWD Opublikowano 26 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2013 Niedzielne latanie 27.01. nad zalewem godzina 12.30 13 tam gdzie ostatnio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fotomichal Opublikowano 26 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2013 Można prosić o link do mapy na przykład Targeo.pl z zaznaczonym punktem (lub współrzędne) gdzie się spotykacie? Chętnie zjawiłbym się jako obserwator. Niestety swoich modeli w Lublinie nie mam także nie spróbuję swoich sił w zimowych lotach. O namiary na punkt spotkania proszę ze względu na to że okolice zalewu są mi całkowicie nieznane.... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
* Opublikowano 26 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2013 GPS N: 51° 11' 21" E: 22° 31' 40" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
* Opublikowano 27 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 Kolejna udana niedziela nad Zalewem Zemborzyckim, jedyny minus to drobna awaria palca kolegi Michała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RWD Opublikowano 27 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 Palec skaleczony ale wszystko ok , a problemem z silnikiem okazały się kryształki lodu w zbiorniku ale kilka lotów udało się wykonać jednak benzyna to benzyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ublizzard Opublikowano 30 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 No chyba ze względu na pogodę w najbliższy weekend nie polatacie :/ a szkoda bo chciałem się do Was wybrać.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MironRC Opublikowano 30 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 a gdzie chlopaki latac w Lublinie w lecie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi