robertus Opublikowano 18 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2020 Wizyta w Raciborzu, do dokumentacji 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Klos Opublikowano 18 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2020 Tu jest podobny ale MiG 21: https://www.youtube.com/watch?v=NhuAC_c-EII Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal4x4 Opublikowano 19 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2020 Fenomenalny! Dawno tak się nie wgapiałem! Super wyszedł, dzięki za filmik, czad! M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 25 Lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2021 Byłem z Migusiem w Bobrownikach na Wrbirds. Okazało się, że spotkałem tam innego Migusia. Parę słów i mamy wspólny lot. Nie wszyło idealnie tak jak chcieliśmy, ale mimo wszystko było fajnie. Obserwacja ile radości ludziom daje Miguś skłania mnie do zbudowania nowego, takiego samego. Obecny ma już swoje lata i muszę go często podklejać bo się rozkleja ze starości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 26 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego Zdziś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 18 Maja Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja Dostałem impulsu i zrobiłem plany z żywca, ponieważ te plany z początku przerabiałem na bieżąco. Tutaj jest wszystko w jednym pliku do wydruki i wyjdzie model dokładnie taki jak mój. mig15fattie-robertus-plans.pdf 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi