jędrek Opublikowano 11 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Witam Prace posuwają sie dalej skrzydło z odciętymi lotkami i doklejonymi listwami gniazdo mocowania serwa lotki kadłub ze skrzydłami przygotowany do wklejenia przejścia skrzydło-kadłub wklejone wypełnienia Słupsk potęgą Su 26 stoi ;D , na drugim planie chiński zestaw, ciut mniejszy od Heniowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Kurna mnie zazdroszczą czasami warunków do latania (łąka i zbocza) ja Heniowi zazdroszczę modelarni ładna "suczka" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom Opublikowano 12 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 Cześć KrzysztofWczoraj znowu postępy w budowie nastąpiły, ale to już Andrzeja działka.Krzysztof, zapraszamy serdecznie do naszej trolowni modelarskiej.Lotnisko pewnie już widziałeś. Zbocze (klif) też mamy z pięknym widokiemna Bałtyk, ale jakoś ostatnio mało popularny ( nie wiem dlaczego).PozdrawiamTomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jędrek Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Witam Trochę przerwy w relacji było, ale nadrobimy . Prezes Henio pracuje dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jędrek Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Witam Post pod postem, ale relacja trwa, Prezes pracuje . Częściowo model pomalowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kesto Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Czym oklejane płaty przed malowaniem i co to za lakier? Poliuretan dwuskładnikowy, czy jakiś spray samochodowy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jędrek Opublikowano 1 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Witam Model dostał trochę kolorków. Farby to akryl samochodowy dwuskładnikowy. Oklejanie pod kolory taśma lakiernicza, taśma izolacyjna, cięta w wąskie paski . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 1 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Henio, piękna robota ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jędrek Opublikowano 1 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Jeszcze trochę fotek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOGO Opublikowano 2 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Super robota ,kiedy oblot?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom Opublikowano 2 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Cześć Tak się zastanawiałem kiedy padnie pytanie w stylu : co to jest przyrośnięte do lewego skrzydła na ostatniej fotce i w poprzedniej fotorelacji ale jakoś nikt nikt nie pyta. Pozdrawiam Tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 2 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Czyżby cos w rodzaju karnego k..a? To chyba kawałek lampy... chyba... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom Opublikowano 2 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Witajcie Na razie tylko jedna odpowiedź, z resztą niezbyt trafna. :-) To może jakiś konkurs-zgadywanka przy okazji ? Mogę nawet ufundować nagrodę dla zwycięzcy (oryginalnnie zapakowany zestaw szybowca z czasów PRL) Pozdrawiam Tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herkristo Opublikowano 2 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 podpowiem, że to jest coś z sekcji rakiet - jaki jest rodzaj napędu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek Opublikowano 2 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Dmuchawka ? Bardzo ładny model się robi, jestem pod wrażeniem ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cellon Opublikowano 2 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 podpowiem, że to jest coś z sekcji rakiet - jaki jest rodzaj napędu? A moze na paliwo ciekłe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom Opublikowano 2 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Krzysiek nie podpowiadaj, niech sie troszke pomęczą chłopaki, na nagrodę trzeba zapracować. Brak trafnych odpowiedzi ! Pozdrawiam Tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 2 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Żadna tam rakieta. Toć to cojones'y byka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr K. Opublikowano 3 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 Pięknie wykonany model, a to malowanie genialne. Dawno nie zaglądałem do tematu, a wychodzi na to, że u mnie powstaje model Su-31 w podobnym malowaniu. Jak będę miał zdjęcia to zaraz wrzucam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kesto Opublikowano 4 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 , na nagrodę trzeba zapracować. a jaka jest nagroda? Jędrek, wiem że model oklejony jest taśmą malarską, ale mi chodziło o to, czym były oklejane płaty przed malowaniem. Japonka na nitrocellon? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi