Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Prace posuwają sie dalej

Dołączona grafika

skrzydło z odciętymi lotkami i doklejonymi listwami

Dołączona grafika

gniazdo mocowania serwa lotki

Dołączona grafika

kadłub ze skrzydłami przygotowany do wklejenia przejścia skrzydło-kadłub

Dołączona grafika

wklejone wypełnienia

Dołączona grafika

Słupsk potęgą Su 26 stoi ;D , na drugim planie chiński zestaw, ciut mniejszy od Heniowego

Opublikowano

Kurna mnie zazdroszczą czasami warunków do latania (łąka i zbocza) ja Heniowi zazdroszczę modelarni ładna "suczka" :D

Opublikowano

Cześć KrzysztofWczoraj znowu postępy w budowie nastąpiły, ale to już Andrzeja działka.Krzysztof, zapraszamy serdecznie do naszej trolowni modelarskiej.Lotnisko pewnie już widziałeś. Zbocze (klif) też mamy z pięknym widokiemna Bałtyk, ale jakoś ostatnio mało popularny ( nie wiem dlaczego).PozdrawiamTomek

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam

Model dostał trochę kolorków. Farby to akryl samochodowy dwuskładnikowy. Oklejanie pod kolory taśma lakiernicza, taśma izolacyjna, cięta w wąskie paski .

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Opublikowano

Cześć

Tak się zastanawiałem kiedy padnie pytanie w stylu : co to jest przyrośnięte do lewego skrzydła na ostatniej fotce i w poprzedniej fotorelacji ale jakoś nikt nikt nie pyta.

Pozdrawiam

Tomek

Opublikowano

Czyżby cos w rodzaju karnego k..a? :lol:

To chyba kawałek lampy... chyba... :D

Opublikowano

Witajcie

Na razie tylko jedna odpowiedź, z resztą niezbyt trafna. :-)

To może jakiś konkurs-zgadywanka przy okazji ?

Mogę nawet ufundować nagrodę dla zwycięzcy (oryginalnnie zapakowany zestaw szybowca z czasów PRL)

Pozdrawiam

Tomek

Opublikowano

podpowiem, że to jest coś z sekcji rakiet - jaki jest rodzaj napędu?

A moze na paliwo ciekłe? :lol:
Opublikowano

Krzysiek nie podpowiadaj, niech sie troszke pomęczą chłopaki, na nagrodę trzeba zapracować.

Brak trafnych odpowiedzi !

Pozdrawiam

Tomek

Opublikowano

Pięknie wykonany model, a to malowanie genialne. Dawno nie zaglądałem do tematu, a wychodzi na to, że u mnie powstaje model Su-31 w podobnym malowaniu. Jak będę miał zdjęcia to zaraz wrzucam.

Opublikowano

, na nagrodę trzeba zapracować.

a jaka jest nagroda? :rolleyes:

Jędrek, wiem że model oklejony jest taśmą malarską, :) ale mi chodziło o to, czym były oklejane płaty przed malowaniem. Japonka na nitrocellon?

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.