qba Opublikowano 3 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 [media]http-~~-//www.youtube.com/watch?v=MIsX5Rh1ktE[/media] słucham i nie wierzę, to jakaś prowokacja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 3 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 koko koko euro spoko piłka leci hen wysoko! XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł R Opublikowano 3 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalgruszka Opublikowano 3 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 A dla mnie to żenada i straszna lipa... nie dość że plagiat melodii to te beznadziejne słowa... Całe szczęście że nie oglądam piłki nożnej i Euro2012 też nie będę oglądał rafal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 3 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 czego to plagiat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
young Opublikowano 3 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 i tak ta piosenka wypadnie lepiej niz kadra przecież nasza kadra nie zgrała się i nawet nikt nie chciał z nią grać przed euro. tyle kasy idzie na to euro aż żal żeby tak bez efektów. A co do piosenki o gustach się nie dyskutuje ale myśle że po euro zostanie szybko zapomniana. ale dla wykonawców to jednak chylę głowe i szacun dla kadry zdecydowanie NIE! pewnie sie komuś narażę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 3 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 Na pewno nie można zarzucić, że nie wpada w ucho Jutro cały fejsbuk i inne portale będą od tego pękać w szwach a ludzie tekst wykorzystają do szerzenia swojej popularności :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalgruszka Opublikowano 3 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 czego to plagiat? czego dokładnie to nie wiem bo nie znam się na muzyce ludowej ale moja mama powiedziała że to plagiat kogoś tam... nie pamiętam rafal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 3 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 Ja uważam, że to skandal. Hymn takiej imprezy powinien być ponadnarodowy i dotyczyć ogólnej rywalizacji sportowej, a nie być hymnem reprezentacji Polski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk Opublikowano 3 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 lepsze kokokoko niż wyjąca hymn Edyta ... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 3 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 Ale to nie jest hymn euro 2012, tylko hymn polskiej druzyny. Mnie to ogolnie lata, bo i tak bedzie wstyd. Co do samej piosenki to nie bulwersowal bym sie tak, wszak wszelakie regionalizmy sa w modzie i wydaje mi sie ze nasi goscie bardziej sa w stanie to docenic niz my. Spojrzcie chocby na samo logo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 3 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 Od dawna uważam, że naród Polski to trochę sztywny jest... ale są wyjątki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kesto Opublikowano 4 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 Jaki kraj , taka Shakira Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 5 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 czego to plagiat? http://wyborcza.pl/1...ce=home_oneline Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 5 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 Czyli o plagiacie nie ma mowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-==PEGAZ==- Opublikowano 6 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 A ja jestem zadowolony... zobaczyć minę Feela i reszty przegrywających z kołem gospodyń wiejskich, nieocenione. Co do samego Euro, już na samym początku uważałem, że to będzie jedna wielka porażka począwszy od autostrad, po występy. Ten tylko potwierdza to co myślałem, ale jak to się mówi o gustach się nie dyskutuje. Nie zamierzam ani oglądać ani słuchać rozgrywek, a z tych kilku pseudo-autostrad to skorzystam raczej okazjonalnie. Jednym słowem wisimito Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 8 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Jarzębina ćwiczy "Koko euro spoko" A naród "Nic się nie stało"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 8 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 http://www.youtube.com/watch?v=Dtg4htInexc 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koszkin Opublikowano 9 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 (edytowane) Tak jak ktoś napisał wcześniej. Miny tych "wszystkich" gwiazd przy ogłoszeniu wyniku konkursu na hymn musiały być bezcenne Co do samego hymnu, dla mnie GIT, lepsze to niż jakiś "Liber i Słoniu" Teraz tylko wszyscy biadolą, jaki to beznadziejny hymn mamy... było nie głosować Edytowane 9 Maja 2012 przez koszkin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 10 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 Wysle jednego esemesa dla jaj, pomyślało milion polaków... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi