Heyoan Opublikowano 1 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 Dokładnie tak. Nie ma co się dopatrywać, który jest ładniejszy. Wszystkie pokazane modele, są nad przeciętną krajową tego, co puszczamy w powietrze. Naprawdę przyjemnie popatrzeć na zamieszczone zdjęcia. Wszystkie wymagały nieco więcej pracy niż jeden wieczór, na zrobienie prostego latadła i chwała ich konstruktorom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
awiator Opublikowano 13 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 Witam oto moja twórczość. Pozdrawiam zwolennik dwupłatów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubu Opublikowano 13 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 Spotkal sie moze ktos z takim modelem ?? http://modelarz.com/artykuly.php?id_art=17&w=d&ta=1 Trochę spóźniony ale zawsze... Ja się spotkałem z tym modelem osobiście http://pfmrc.eu/viewtopic.php?t=640 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nielot Opublikowano 13 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 Też mam w swojej stajni dwupłata: Obecnie z silnikiem ZDZ 50 Teraźniejszość.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 To i ja sie pochwale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRISZA Opublikowano 17 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 A to moj dwuplatowiec przerobiony wicherek pewnie nic nadzwyczajnego ale pokazuje co zrobilem Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 18 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 ...a jak lata? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 18 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 No to i ja podlansuję :mrgreen: trochę swego 2płata. Niestety jeszcze nie kompletny ale już na wiosnę będzie gotowy; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.