Mirek Opublikowano 23 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Janek ja mam chyba filmik,ale muszę siąść przy im i go obrobić . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek.T Opublikowano 23 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 No jak masz Bogdan lub Mirek to proszę wstawcie , zrobi mi się lepiej bo to było pierwsze holowanie Decatlona , a i myślę że Marcin też się ucieszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 23 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Janek jeszcze dużo holów przed Tobą i Decatlonem następny do holowania będzie Kobuz także Janku Decatlon będzie miał co targać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silesia_system Opublikowano 23 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Ja zawsze chętnie podjadę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 23 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Paweł to i z łobuzem sobie poradzi Ty to pierwszy bedziesz w kolejce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 23 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Aby nie było że obiecałem i słowa nie dotrzymałem. Jest przygotówka ... Jest i holwanko Jest też powrót holownika I pełne skupienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 24 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Boguś ,foty jak zwykle świetne ale nie do końca chyba się zrozumieliście z Jankiem . Jemu chodziło o holowanie za Decathlonem a Ty zamieściłeś fotki z holowania za Piperkiem . Czyli chodzi mniej więcej o ten pierwszy hol Decathlona z całą dramaturgią od przygotowania, po zerwanie linki, po piękne holowanie. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 24 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Tak masz rację Rafał , moje przeoczenie , przyznaję się bez bicia. Holowanie było ale ja już opuściłem imprezkę. Filmik zajebisty , a najlepsze ,,Kiedyś będę miał... ,, czego Ci życzę, a model naprawdę bardzo godny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr.suchy Opublikowano 24 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Ta linka do holownika nie za długa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 24 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Miałem okazje dizisaj pojechać na lotnisko w Goczałkowicach więc pojechałem, poleciałem spacewalkerem poleciał fajnie wylądował również lecz silnik zgasł. siadłem piękko pojechał ze 20cm i kapotaż. Złamał się lekko statecznik pionowy lecz już naprawiłem, ale musiałem troche folii pościągać także muszę kupić kawałek folii i zakleić . Ogólnie jestem zadowolony ale nie zupełnie przez ten kapotaż. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz.S Opublikowano 24 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Andrzej masz film? Bo jak nie to się nie liczy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek.T Opublikowano 24 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Dzięki wielkie chłopaki , zdjęcia piękne jak zawsze a to że piper to nie szkodzi , filmik też wspaniały , będzie mi się lepiej spało , pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 25 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 No to jeszcze garść wspomnień i odrobina humoru Pełne zaangażowanie i poświęcenie Bufet działał na wysokich obrotach Wesoła atmosfera udzielała się wszystkim co widać na fotach Przygotowanie do lotu No i garść humoru... Poleciaaaał w pi...... i tyle go widzieli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 25 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 No i było wielkie BUM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 25 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 I jeszcze taki model, bardzo sympatyczny... I jeszcze kawałek mojego Soliusa Może wieczorkiem coś wrzucę jeszcze.Pilotował Marcin.O , miło zobaczyć jak to lata w doświadczonych rękach.Podziękował bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 25 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Pilotował Marcin.O , miło zobaczyć jak to lata w doświadczonych rękach. Podziękował bardzo DPP_3998.JPG Nie ,no foty bajeczne, ale z tym hasłem to żeś przegiął pałkę . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 25 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Chodzi Ci o Bummmm ?czy poleciał ....... czy doświadczone ręce ? W zasadzie wszystko się klei do kupy, a ręce doświadczone są na pewno, przynajmniej bardziej od moich.Wiem dał ciała ze swoim ,,latadłem,, cóż trzeba posłodzić haaaaaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 25 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 A ,tam Boguś tak sobie zażartowałem z Marcina,przecież sam w filmie podkreśliłem że starują dwaj doświadczeni piloci w tym on . A fota z Andrzejem i dymkiem przezabawna ,uśmiałem się w robocie serdecznie. Dobrze że nie jest zarejestrowane co było potem... . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 25 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 A ,tam Boguś tak sobie zażartowałem z Marcina,przecież sam w filmie podkreśliłem że starują dwaj doświadczeni piloci w tym on . Spoko luz Muszę jeszcze odkopać pozostałe foty piknikowe, może jakiegoś rodzynka wyłowię albo przerobię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 25 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Boguś przoszę Cię bardzo , co do mojego latadła , no dałem ciała na pełnej lini . Ale pocieszam się tym , że jeszcze troszkę i nowy sprzęt bedzie . A foty jak zawsze full wypas no i tekst w dymku wymiata na całego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi