Marcin.O Opublikowano 28 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 Marcin dałeś czadu Lądowanie pierwsza klasa , stary to mały pocisk latający , coś ala Fun Jet ( czytaj latająca cegła) Martina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 28 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 Pięknie dzisiaj było, szkoda tylko że su nie polatalem ale to kwestia czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PilotM Opublikowano 29 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 pozostały miłe wspomnienia a teraz na nowo praca ale jeszcze tylko 17 lat do emerytki i dzień będę zaczynał od lotniska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 29 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 pozostały miłe wspomnienia a teraz na nowo praca ale jeszcze tylko 17 lat do emerytki i dzień będę zaczynał od lotniska No to będzie nas dwóch, ale liczę na 40l przepracowanych więc tylko 5l 17l to kosmos ale pocieszam się że ci za nami to mają raczej całą galaktykę przed sobą hahahahahahaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xan86 Opublikowano 31 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Dzisiaj taka super pogoda na latanie, a tu pustki na lotnisku Corvus chodził jak przecinak, powoli się wlatuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PilotM Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Krzysztof ty masz szczęście do pogody ja jak mam wolny czas to albo wieje albo pada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Gdzie Ty Marek widzisz deszcz ? wyjrzyj przez okno . Ja nastawiam się na jutro /niedzielę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amks22 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Panowie modelarze uzupełnione zapasy naklejek z nowym kolorem na NOWE modele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PilotM Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 ja już na sobostę i niedzielę naładowałem pakiety,kupiłem etylinę, i latamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarekJ Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Cześć, Dzisiaj była piękna pogoda i prawie bez wiatru. Postanowiłem w końcu zobaczyć Wasze lotnisko, o którym często tu czytam. Nie chciało mi się jechać samochodem więc odwiedziłem Was swoim modelem . Podróż trwała zaledwie kilka minut i ujrzałem taki oto widok: Mam nadzieję, że dobrze trafiłem. Mogłem próbować zejść niżej, ale nie chciałem stracić zasięgu linku video. Może następnym razem.... Pozdrawiam 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Hej Marku trafiłeś idealnie, następnym razem porywam Cię do nas ale już na samo lotnisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarekJ Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Chętnie zobaczę to z pozycji gruntu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Chętnie zobaczę to z pozycji gruntu . No dokładnie tak jak widać na fotce,podejście do lądowania mamy praktycznie z każdej strony, przy ewentualnych podmuchach wiatru nie ma problemu, mamy również zainstalowany rękaw dla lepszej orientacji z której strony zawiewa.Tak więc jeśli zdecydujesz się wybrać to zapraszam do siebie i podjedziemy do N.Wsi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Marku ,wielkie dzięki za foty z przestworzy .Jakie to nasze lotnisko malutkie ,trzeba było lotem koszącym zrobić fotki ciut niżej . Jak pisze Boguś ,zapraszamy bezpośrednio na płytę. Dzisiaj wymarzona pogoda na loty. Ciepło ,znikomy wiatr. Frekwencja dopisała ,do lotów kolejka .Nowi goście na lotnisku . Ode mnie jakaś fotka Młode pokolenie rośnie... Małe spojrzenie na "hangar" Da się latać zgodnie ,da się !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 No niestety mnie dziś kręciło na loty, imprezka weselna w sobotę utrudniła mi skutecznie wszelakie poruszanie się maszynami tak lądowymi jak i powietrznymi. A pogoda naprawdę wyśmienita była. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Boguś ,żałuj bo jest czego.Dziś się chyba odblokowałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Potwierdzam ,Mirek dał czadu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarekJ Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Jak pisze Boguś ,zapraszamy bezpośrednio na płytę. Dzięki za zaproszenie. Z pewnością skorzystam przy oblocie nowego modelu FPV, bo moje "lotnisko" moze okazać się dla niego trochę za małe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Dzięki Rafo ,aż się zaczerwieniłem od tej pochwały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Marek,możesz śmiało uderzać sobota/niedziela na loty lub ewent. kontakt 501263767 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi